Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 24

Téma: Mam Chyby v MDA od T-Mobile... Poradte prosim...

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2003
    Příspěvků
    1

    Mám MDA od T-mobilu a velmi často se mi při odesilani a přijimání emailu přes sms zatuhne telefoni část MDA. Tváří se jako spuštěná a ukazuje i signál, ale nelze se nikam dovolat, ani mě se nikdo nedovolá a sms nechodí. Po vytnutí a zapnutí telefoni části jde vše O.K. ,než mi přijde nějaký další email. Poradte co s tím. Existuje možnost upgradu firmware??
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2003
    Příspěvků
    193

    Asi (urcite) se jedna o typicky problem techto zarizeni. Od vcerejska ho mam v servisu (firma GSMobil)a doufam, ze vse napravi. Udajne update existuje pouze pro Eurotel DataPhone. Do tydne me slibili, ze zarizeni otestuji snad i opravi a poslou zpet. Tak jsem zvedavej.
    Mira
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    223

    Me zas tvrdili, ze jen pro T-Mobile. Ja mam DataPhone :-(

    Docela by me zajimalo, jak to delaj. Protoze mi na help lince tvrdili, ze je treba sebou mit platny zarucak, ze to pro telefony bez zaruky nedelaj.

    Taky by me zajimalo, jakou posledni verzi ROMu maj a jestli ti neco reknou, kdyz prijdes s novejsi verzi ROM nez je ta prodejnil.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2003
    Příspěvků
    193

    Tak zařízení již otestovali a konstatovali zajímavou věc. NEoprávněná reklamace !!! Telefon mi zatín nepřišel, ale dle telefonického rozhovoru všechny testy prokazují, že je vše bez problémů. Pokud prý budu závadu reklamovat opakovaně budou mi počítat poplatek za neoprávněnou reklamaci. Já a mnoho dalších jsme si asi závadu vymysleli. Tímto děkuji firmě T-mobile a její servisní firmě GSmobil za perfektní pomoc v nesnazích.
    Pokud by někdo na něco přišel, tak mi prosím dejte vědět.

    Míra
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    223

    Skvele.

    Ale sel bych na to jinak. Pisemne bych sepsal reklamaci neopravnene reklamace a tam bych zduvodnil svoji domenku. Plus bych pridal malicko rozhorceni ve smyslu, ze ti zamrzly telefon neprijde jako neopravnena reklamace a ze se samozrejme citis poskozen a zadas prezkoumani reklamace v jinem servisu.

    Totiz cely problem je v tom, ze oni tady nemaj vyskoleny lidi na XDAcka obecne a nikdo jim poradne nedela support. Cili to dostane nejakej technik pres mobil, pakrat to skusi, chyba se neprojevi a jede se dal.

    Mimochodem, duvpdem nahrani nove verze ROM nemusi byt jen spatna funkcnost telefonu.
    Posledni verze je pak 3.16.52 ENG

    Jen malickost. Reklamaci ve dvou exemplarich a jeden odevzdat, druhy nechat potvrdit prijemcem (vratnice, sekretarka) a podpis+razitko.
    Popripade faxem a potvrzuji fax zpet.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2003
    Příspěvků
    193

    Dik za rady co s tim, ale myslím, že to bude problém. Těch telefonátů a e-mailů jsem už podnikl poměrně hodně (zatím asi na nesprávné lidi). Nejvíce seriozních informací mi velmi ochotně poskytl pan Peter Adamec z firmy Sunnysoft. Jistě se nikdo nebude zlobit, když mu tady opravdu pochválím jejich program Sunnysoft Plus! for Phone Edition, na kterém usilovně pracují a který jistě nejen mě zpříjemní praci s MDA.
    Nevíte někdo jestli se tento problém vyskytuje pouze u uživatelů kteří mají telefon odblokovaný a používají ho pod jiným operátorem nebo je to problém u všech operátorů. Já osobně mám Oskara.

    Míra
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Guest

    Obavam se ze je to problem u vsech telefonu Xda, a vzhledem k tomu, ze zadny novejsi firmware tento problem uplne nevyresil a operatori svorne hraji mrtveho brouka, pravdepodobne bude chyba v HW, kterou firmware nenapravi :-(((
    Adam
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jun 2003
    Příspěvků
    15

    Ma zkusenost je stejna. Mam toho za sebou asi trochu vic. Ja uz mam 5 {slovy pet} neopravnenych reklamaci. Me uz ten poplatek chteli nauctovat. Dle Ceske obchodni inspekce je to protizakone. Ja osobne uz jsem vyzkousel 3ks MDA a vsechny vykazuji stejne chyby presne tak jak je popisujes. Jo a to MDA nemam odblokovane. Dnes nebo zitra mi prijde dopis od velkeho T-Mobile s tim ze se svou reklamaci se mam obratit na COI a soudy. Fakt bomba. Chci timto prispevkem pozadat co nejvice takovych to uzivatelu {"neuzivatelu" to se fakt neda pouzivat} aby jsme se spojili a sli do toho spolecne. Vic lidi ma vetsi vahu nez jeden. Me trvdili ze nikdo tyhle problemy nema. Ma a maji je vsichni. Pristup vsech lidiu ze spolecnosti T-Mobile je doslova otresny. a jeste mi do oci a sklidem ANGLICANA reknou MY JSME PRO VAS UDELALI MAXIMUM.
    T-MOBILE MDA je total SHIT.


    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    223

    Mas pravdu. Ja mam sice Eurotel DataPhone, ale pristup s jakym sem hledal upgrade az me se smichem poslali do servisu. To jako ted zase pobezim do servisu pro verzi 3.17.03? Zrejme maji dosta casu nekde jezdit.

    A co se tyce infomaci, je to moc slabe. Nikdo nic nevi, nechce vedet ani resit.

    Reknu to takhle, kdybych nebyl "sofistikovany" uzivatel, tak sem s XDAckem vpr... jak Bata s drevakama ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jun 2003
    Příspěvků
    15

    Pro mechl

    Ty mas alespon Eurotel, ale ja mam T-Mobile a tam vubec zadny update nemaji. Hmmmm V USA novejsi uveden v listopadu a v unoru ho meli Nemci. Tim myslim T-Mobile. My jsme mala zeme a ochrana spotrebitelu a zajem o zakaznika je nulovy. Zakazniku kup zaplat. Potrebujes neco?? Mas smulu. Nelibi se ti to?? Tak jdi jinam. To je pristup. Jak jsem psal o tom dopise tak mi prislo uplne neco jineho nez co mi slibili. Nechteji priznat vlastni chyby a nesnasi jakoukoliv kritiku. Ted prave testuji ten firmware co nem pises. Vypada vpohode, ale nejak se nesnasi s utilitkou SMS NAME od Paragonu. Tuhne. Po odinstalovani je to zas O.K. Vis o tom Neco??
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    223

    Vim, me to delala vod Sunnysoftu, ale stejnej problem.

    Jenze v tom Firmwaru co mam ja to nedela, cili ji nepotrebuju ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Guest

    Pro Tony
    napis prosim te kde se da vyse uvedeny firmware sehnat. Jestli pouze v servisu nebo i na netu (presny odkaz).
    Diky Milan
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Guest

    Pro anonym

    Ty firmwary v 3.17.03 jsou jeden na www.xda-developers.com ten je bohatsi o nekolik utilitek. Zaroven ti odblokne SIMLOCK. Druny vcetne nove radio verze 4.12 je na http://www.sourceo2.com/O2_Developers/Launched_devices/O2_xda/default.htm Ta Radio verze nejde vratit zpet na nizsi verzi. Al e je podstatne vylepsena co se tyka kvality prenosu hlasu. Mam pro tebe ale jedno upozorneni. Tim ze to flasnes tak ztracis zaruku. Tak POZOR... Upgrade jde bez problemu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    223

    Tomu nejak nerozumim, tim ze si opravis telefon tak prichazis o zaruku?

    1. Jak s na to prisel.
    2. Kde je tato podminka uvedena v papirech od pristroje, ktery si koupil.
    3. Proc me na to neupozornili pri koupi?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    No, o zaruku prujdete pouzitim neautorizovaneho updatu, cili pokud pouzijete update O2 pro MDA a Dataphone, pokud to pujde, protoze maji asi ruzna device ID a me se to v rychlosti nepovedlo nasimulovat, ani po upraveni v HEXA editoru, tak ... . . ALe jeste mozna zkusim s keny pomoci WinHEX udelat zalohu image z SDcka, tu si pak ulozim a flashnu to pres to.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. poraďte prosím a usb hostem
    Od dede19 v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 02-07-2006, 18:48
  2. Problém s n35 - prosím poraďte
    Od Chvostoskok_ce4you v sekci Acer
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 31-10-2005, 09:46
  3. GPS - prosim poradte...
    Od birkoff_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-10-2004, 14:15
  4. Poradte prosim
    Od v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 10-07-2002, 16:11