Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: preskoceni uvodniho seznameni se systemem

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    56

    zajimalo by me, jestli pri uvodni kalibraci po HR jde preskocit seznameni se systemem - myslim tim tu cast zkopiruj schuzku na jinej cas... nemyslim kalibraci, jde mi jen o tuto konkretni otravnou malickost. Jde to sice vydrzet ale kdyby nahodou...

    Diky Michal G.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Nelze.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    0

    takhle nejak to vypada kdyz se mi hardresne PDA a ja ho zapnu:
    :no: :!: : :dead: ( :disgusted: :? :sarcastic: ops:
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Bože, toho naděláte. :sarcastic: Na iPAQu 4150 jsem po HR zvládnul, kalibraci, nastavení hodin a regional settings a obnovu ze zálohy z karty do 2 minut.

    HR není žádná tragédie. Jsou horší věci
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    56

    Obejdu se bez toho a nejde mi o to ze bych to nezvladnul rychle... ale stvou me zbytecny malickosti. Kazdopadne diky za odpovedi. Proc se mam ucit znovu presunout schuzku kdyz uz to umim (myslim)... typicky priklad je pokud mam s PDA nakej problem a HR musim pouzit nekolikrat, coz me opravdu nebavi. Stacilo by zmacknout tlacitko na zapnuti systemu, parkrat tapnout na krizky a popr. nastavit cas... nebo snad nejmenovany vyrobce software ma pocit ze HR se vztahuje i na moji hlavu a vsechno zapomenu stejne jako moje zarizeni? Je to stejne jako seznameni se systemem ve winXP po preinstalaci... - ale tam to jde vypnout.
    Michal
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    56

    jeste sem se chtel zeptat :beecher: - jak to delas ze zvladas odpovedet na kazdy diskusni prispevek?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Hm vpravo mas takovou volbu zobrazit nove prispevky od posledni navstevy...tech uz tolik neni
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    OT:
    1. Neodpovidam na kazdy prispevek, pouze na ty, u kterych vim odpoved (viz neodpovidam do diskuze k baterii pro Acer N35).
    2. Pouzivam trojkombinaci co 2 minuty automaticky refreshovane okno v Maxthonu, prijem info o vsech prispevcich mailem a pak tak co 15 minut zkouknu to Maxthoni okno, co se deje...
    /OT:
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. První seznámení s HTC Artemis (i video)
    Od atomion_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 31-10-2006, 21:20