Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 36

Téma: Opera PPC - je venku

  1. #1
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    316

    - ke stazeni je zde bohuzel zatim jen pro japonske zarizeni Sharp W-ZERO3
    - viz diskuze na xda-developers
    tak shvalne, kdo prvni prolomi blokovaci ochranu )

    a vypada nejak takhle: http://www.pdalive.com/showarticle.php?threadid=9596

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od hrtak
    Tohle je imho screen z Opery Mini, která kolovala po netu, už podle data psaní článku. Opravdu tak vypadá (bude vypadat) i "skutečná" Opera pro PPC ? Jinak už aby to bylo i pro ostatní zařízení, ten IE už mě docela štve



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    278

    Co je to ta blokovacia ochrana???
    Uz sa tesim na operu,....hm

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    První srovnávací test a první opravdové obrázky nové Opery pro Pocket PC najdete zde - http://www.howtocreate.co.uk/operaStuff/devices/
    (pro neorientující se - pro zobrazení obrázků klikněte na "Show all screenshots and analysis.")

    jak to tak vypadá, máme se opravdu nač těšit

    diskuze zde - http://my.opera.com/community/forums....dml?id=116782

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    95

    Tak jsem tu operu rozchodil na mém Variu.Vypadá to dobře.Bohužel chodí jen na WM 5.Chtělo to nějaké upravy popsané na Xda
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00110652_opera_jtg.jpg 
Zobrazení: 33 
Velikost: 23.7 KB 
ID: 3620  

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    To nemit tabbed browsing??? :O

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Taky už jsem zkoušel na svém MDAII, no abych pravdu řekl, myslel jsem, že to bude lepší, ale akorát to kazí dobré jméno Opery. Nevím, jestli je to naprostou neoptimalizací pro naše zařízení, nebo čím, ale Opera mě skoro vůbec neposlouchá, třeba nekorektní zoom, nastavím 75% a stejně je to pořád na stovce. Ani tabbed-browsing to nemá, jen okna, stejně jako PIE s plug-inem z SPB P+. Jediný, co tomu nelze upřít je ohromná rychlost načítání stránek, s takovou jsem se ještě u internet browserů nesetkal



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Testnul jste nekdo s Operou internetbanking treba u CSOB? Funguje to?

  9. #9
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Neco malo obrazku z Univerzala...
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00111598_Untitled-1_bu04.jpg 
Zobrazení: 29 
Velikost: 38.2 KB 
ID: 3647   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00111598_Untitled-2_rMtV.jpg 
Zobrazení: 38 
Velikost: 35.6 KB 
ID: 3648   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00111598_Untitled-3_EvK.jpg 
Zobrazení: 38 
Velikost: 42.7 KB 
ID: 3649   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00111598_Untitled-4_8vDP.jpg 
Zobrazení: 34 
Velikost: 30.8 KB 
ID: 3650   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00111598_Untitled-5_77q.jpg 
Zobrazení: 31 
Velikost: 24.1 KB 
ID: 3651  

  10. #10
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    420

    mate nekdo uz i ARM verzi?

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Citace Původně odesláno od Miloš Strouhal
    Testnul jste nekdo s Operou internetbanking treba u CSOB? Funguje to?
    Zkusil jsem dneska internetove bankovnictvi České Sporitelny - funkcni :yes:

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Citace Původně odesláno od cubas
    mate nekdo uz i ARM verzi?
    No ja myslim, ze jina verze nez pro procesor ARM není...
    Opera vyzaduje WM 5



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Poradte, prosim, proc bych mel pouzivat Operu, kdyz mi PIE slape O.K.?

  14. #14
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Opera je pro WM 5, jak píše René před tvým příspěvkem, což asi na MDA III nemáš.

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    19

    PPC verze to sice neni, ale i tak to mozna nekoho potesi: Opera Mini 1.1.2421 je na adrese http://mini.opera.com/builds/releases/operette-1.1.2421/operette-hifi_nordic.jar

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 08-01-2010, 16:59
  2. Opera 8.65
    Od platon v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 21
    Poslední příspěvek: 06-06-2008, 10:44
  3. new OPERA 8.65
    Od htcjirka v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 11-03-2007, 14:13
  4. Stereo Bluetooth (A2DP) na HTC Wizard-.cab file je venku
    Od katowano v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 27-04-2006, 07:45