Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: MDA II - písmo

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    73

    Prosím o radu, potřebuji pro někoho, kdo již hůře vidí radu, zda se dá zvětšit písmo na MDA II, tak nějak celkově - SMS, e-maily, seznam atd. Děkuju za rady.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    start >> nastavení >> systém >> displej >> velikost textu :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    73

    Takhle to tam není
    Takhle to mám na MDA III, ale ne na MDA II. Podle tvého podpisu máš Pocket 2003 SE, ale já jsem s FW nic nedělal a mám tam původní, ne SE.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    Tak to asi nepomůžu. Ale myslím, že tam nějak velký rozdíl v nastavení nebude.

    Ale jinak, kdyby sis do podpisu napsal takový ty základní informace, tak by mě (a nejen mě) bylo hned jasný o čem mluvit. :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    73

    Promiň, ale asi nemá význam, abych tam psal cca 4×MDA I, 2×MDA II, 1×MDA III, 3×MDA compact a 1×MDA Vario, který tu jsou kolem mě, zvlášť pokud se vždy můžu zeptat na něco k různým MDA
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    24

    Zdravím, zajímalo by mne, jestli jsi ten problém se zvětšením textu nějak vyřešil.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    380

    Pokud někdo nezná nějaký software,tak jedinou pomocí je flash na WM2003SE.Nebo alespoň změnit front písma na tlustější,zkus hledat,někde je tady návod.
    Já jsem byl u WM2003SE trochu zklamán,čekal jsem ještě větší písmo.Ale oproti předchozím bleškám v běžném WM2003 je to přesto rozdíl.

    EDIT-Omluvte prosím reklamu na jiný web,ale již dlouho nemám MDA a toto je mnou dááávno udělaný screen pro diskuzi na onom zobrazeném webu.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00116924_psan__sms_na_mda1_kjVF.jpg 
Zobrazení: 45 
Velikost: 20.4 KB 
ID: 3843  
    Připojené obrázky Připojené obrázky
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    970

    Teda ja bych vsadil boty, ze to zvetseni jsem mel i v puvodnim WM2k3 - ROM 1.72 Je teda fakt, ze WM2k3 uz tam hoodne dlouho nemam a uz skoro rok frcim na WM5, ale fakt bych vsadil boty, ze to tam bylo.. ale jestlize rikas, ze to tam neni, tak to tam asi neni
    Btw. to zvetsovani/zmensovani pisma (ja teda spis zmensuju) je pro me zklamanim spis z toho duvodu, ze se netyka vsech today pluginu, ale jen nekterych a netyka se vubec trebas nabidky programu a nastaveni - fakt se tyka ciste nastaveni zprav ap.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Větší písmo
    Od Fány_oldd v sekci SE XPERIA X1
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 22-01-2010, 12:38
  2. Pismo poznamky
    Od mikn v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 02-11-2005, 21:56
  3. Divne pismo
    Od Krtek_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 24-05-2005, 18:24