Dobrý den chci se zepta jak vytvořím trasu z jednoho místa (Konice) do druhého (Prostějov ulice Olomoucká). Jedná se mi o tu ulici. Z místa do místa vím jen nevím jak na tu ulici. Mám PocketKim 3.4.6 Děkuji
P.S. A ještě jak otočím trasu.
Dobrý den chci se zepta jak vytvořím trasu z jednoho místa (Konice) do druhého (Prostějov ulice Olomoucká). Jedná se mi o tu ulici. Z místa do místa vím jen nevím jak na tu ulici. Mám PocketKim 3.4.6 Děkuji
P.S. A ještě jak otočím trasu.
Nejde přímo přidat ulici do trasy (v 3.6.3) :OPůvodně odesláno od sevas
Nejprve je potreba ji najit:
tapnout na mapu , vybrat Cíle->Ulice, zadat "Prostějov", potvrdit OK a zadat ulici "Olomoucká"
potom ji přidat do trasy jako bod:
tapnout na mapu v mistě požadované ulice , vybrat Tento bod->Přidat do trasy
Tot vse)
Trasu jde otočit přesunutím bodů v zadání trasy. Pokud jsou jen dva, pak je to i rychlé.
Již delší dobu je verze 3.7.4 download update
Díky za upozornění. Ovšem ani poslední verze neobsahuje tyto možnosti.Původně odesláno od macula
Původně odesláno od gard
Já už dnes podle něj nejezdím, takže nemůžu přesně říct rozdíly, ale aktualizuje se pouze EXE soubor. Tzn. mapové podklady a hlasová navigace zůstane zachována z předchozí verze. Na stránkách PocketKimu píší:Původně odesláno od sevas
Opravy:
- vylepšena komunikace s GPS (odstranění problémů s některými Bluetooth GPS)
- doplněna funkce mazání vlastního bodu
- vylepšena navigace na začátku a konci trasy
Takže spíš "kosmetické" změny.
Zdravím,
po přechodu z verze 2.7 na 3.7.4 jsem byl zadáním trasy zmaten.
Opravdu mi také chybí funkce Obrátit zadání anebo jsem ji zatím neobjevil.
U zadávání ulic se nezbrazuje kompletní seznam ulic a u těch dále v abecedě je zapotřebí zadat začátek názvu ulice.
I tady čeká úskalí - u ulic začínající znakem s diakritikou, je nutné zadat první písmeno velké! Například ulice Štefánikova v Brně.Už jsem si říkal, že autoři PK ji tam zapomněli dát. Velké Š to napravilo.
Zdravím vložil jsem si do mapy na místo domov a auto a teď nevím jak to odstranit (ikony). Děkuji
viz. muj prispevek vysePůvodně odesláno od sevas
...v3.7.4
Opravy:
- vylepšena komunikace s GPS (odstranění problémů s některými Bluetooth GPS)
- doplněna funkce mazání vlastního bodu
- vylepšena navigace na začátku a konci trasy
...
Dobrá ale na stránkách PocketKimu píší u v3.7.4 - Aktualizace PocketKiM verze 3.0 s hlasovou navigací! POZOR!!! Pouze pro vlastníky verze 3.0 HN. Ale já hlasovou navigaci nemám.
No přesně tam píší:
Aktualizace PocketKiM verze 3.0 s hlasovou navigací!
POZOR!!! Pouze pro vlastníky verze 3.0 HN (ke stažení níže)!!! :sarcastic:
Omlouvám se už jsem z toho programu úplně zmatenej a ztracenejPůvodně odesláno od gard
![]()
Nic si z toho nedelej,urcite nejsi prvni ani posledni zmatenej![]()