Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: MDA2 flash - Error 112: CE ROM UPDATE ERROR

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    4

    Mam T-Mobile MDA2, přehrával jsem rom paměť na verzi RUU172777_TMobile_CZ vše podle návodu jak je to na těchto stránkách popsáno pri 72% mi to napsalo Error 112: CE ROM UPDATE ERROR niní mi na displeji svítí logo T-Mobiloe s napisem R 1 06.01
    G 1337.16
    D 1.72.00WWE
    Nefunguje synchronizace a ani cele MDA na nic nereaguje!!!
    Dá se to něak zachránit prosím poradte dekuji.
    Skype: vape 125
    E-mail vape@quick.cz
    Prosím o pomoc!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    316

    Hlavne klid a nohy v teple, je to jen neuspesnej flash, to uz se nam kazdemu stalo. Flashni to znova, melo by to ji.
    - mezinama - radeji bych tam narval WM2k3SE nez tuhle T-Mobilackou

    Jo abych nezapomenul - dej to kdyztak do kolebky v boot-loaderu (tzv opici trojhma - zmackni najednou horni (zapinaci) tlacitko, prostredni tlacitko na ovladacim krizi a do toho jeste soft-reset (stylus do jamy). Tim se dostanes do boot-loaderu, po vlozeni do kolebky by se na displayi melo objevit napis USB a muzes vesele flashovat znova ;o)

    jinak - skype nepouzivam, ale jestli mas ICQ, tak se mi klidne ozvi 132806694
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    4

    Díky za odpoved.
    PS:zkusil jem to znovu a stejná chyba Error 112: CE ROM UPDATE ERROR kde seženu ten WM2k3SE co jsi psal? Já jsem tam měl původě.
    U S B 3 2 1 . 5 2 . 0 0 W W E P H 1 0 T M O B I L E G E R 1 . 6 0 . 0 7 1 . 0 6 . 0 1
    Nevíš kde by mohla být chyba? Jen sem stáhl RUU172777_TMobile_CZ nic v nem neupravovval jen jazyk na GER aby šla instalace ale stále to hlasí jen tuhle chybu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    537

    lidicky proc pouzivate takhle dlouhy citace? vzdyt reagujete na pripevek pred tim a citace je tedy zbytecna.....mate tri prispevky pod sebou a je plna stranka!pak tu ma byt nejaky prostor......staci precist pravidla pro dikutujici.....k tomu patri i nazev diskuze
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Citace Původně odesláno od vape125
    .. vše podle návodu jak je to na těchto stránkách popsáno..
    Dotaz jsi měl spíše umístit do diskuze, kde byl tento návod.

    2. S názvem diskuze jsi si mohl trošku lámat hlavu. Pomóóóc se hodí spíše, když se někdo topí a ne zde ve fóru.

    3. Citace používejte s "rozumem" a dle možností kraťte. Je zcela zbytečné citovat příspěvek, na který navazujete nebo je na stejné stránce.

    4. Doporučuji přečíst pravidla pro diskutující a prosím o jejich dodržování. Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    4

    Omlouvam se ale přehrával jsem poprve a tak jsem měl spíše strach že mám po MDA a proto jsem žádal o pomoc nebo radši o radu.
    Ted jse mi konečne podařilo do něj alespon dostat tohle:
    ROM version 2.06.00WWE
    ROM date 06/14/04
    Radio version 1.18.00
    Protocol version 1337.38
    EXRom version 2.06.100a
    Už chybí je čestina.
    Proto take díky všem za radu a názory příště se polepším.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    Proč ALESPOŇ tohle? :?: :?: :?: Vždyť se ti tam "podařilo" nahrát asi to nejlepší, co v dnešní době na MDA II je. :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    4

    Jo jo je to super ale jěště tam musím dohrát cab nastavení eurotelu a pak najít nekdě odpovídající češtinu a je to super.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    Doporucuji jen malou cestinu, ktera je jiz soucasti tehle ExtROMky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    Já používám "velkou", přesněji LENg 4573 a žádný problém :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. ROM flash error
    Od codexx v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 08-01-2008, 07:28
  2. Flash MDA II - model ID error (error 100)
    Od kopac v sekci Zbývající značky
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 09-08-2007, 11:13
  3. Update ROMky MDA III - ERROR 120: COUNTRY ID ERROR
    Od janpupil v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 21-02-2006, 12:27
  4. S M A R T P H O N E ROM ERROR
    Od martin_1984 v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 07-06-2004, 18:21