Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 18

Téma: WM 5 na MDA III

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    100

    Zdarec čelt jsem spoustů návodů na to jak předělat z WM 2003 se na WM 5 ale nikde jsem nenašel konkrétní návod na MDA III ani jak předalat rom . uvítal bych kdyby někdo kdo stímto má zkušenosti návod vytvoříl nebo třeba mě třeba poradil a nebo jestli někdo ví o něakým ''univerzálním návodu'' nikdy jsem to nedělal a nechtěl bych to po.... Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=HTC_Blueangel_WM5_Home
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    100

    super diky a teď mám ještě jeden dotaz vím že je to zakázaný dávat odkazy ale kde seženu WM 5 ? ? pokud by se jednalo o odkaz popř. ho pošlete na muj mail Ondra.smejkal@gmail.com díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    100

    jej ted sem na tom odkazu na návod nasel ke stažení Version 5.1.1700 Build 14343 - Patched by Mamaich V3 je to ono? popř . je to vychytaná verze? četl jsem i o verzích kde některé věci nefungují
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    316

    poohledni se po buzzdev.net - neco jako xda dvelopers, urco najdes co potrebujes ;o)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    100

    supr dik :yes: ale kdyby se někdo našel kdo tuto úpravu již prováděl a chtěl se podělit o zkušeosti,tipy,vychytávky..... byl bych moc rád . Ale stejně asi počkám až najdu českej návod (neovládám moc angličtinu ) a proto si nejsem jist zda by tento upgrade dopadl dobře nebo až někdo vytvoří návod podobnej tomu na MDAc . )
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    316


    porid si MDA2 a pak ti poradim 8o)
    i kdyz ono se to asik az tak moc nebude lisit...

    EDIT: odebrána zbytečná citace. daww
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    100

    jasně ale byl bych radši kdyby se našel nekdo kdo to dělal ale s MDA III a řekl mě jestli se upgrade vůbec vyplati
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    222

    Uz sa popisalo pomerne hodne
    skus a napis:yes:

    EDIT: odebrána zbytečná citace. daww
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    100

    ty jsi zkoušel dat WM 5 na mda 3 ?

    EDIT: odebrána zbytečná citace. daww
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Secteno podtrzeno asi takhle:
    WM5 na MDA III. chodej, v soucasny dobe krom Mamaichova V3 packu od tehoz autora existuje instalace portovana ze souboru urceneho puvodne pro Himalaya tedy MDA II. zarizeni. S ruznejma upravama a patchema lze rozchodit ruzne bolistky, jako nefungujici HW klavesy, vestaveny fotoaparat, mizejici resp. nestabilni BT pripojeni apod. Ale....
    Obecne WM5 jsou mnohem vlacnejsi, a to i na odpovidajicim a pro ne konstruovanem zarizeni. Nejsou pro MDA III. oficialni, ani se neplanuji, tudiz se nelze dockat ani oficialni podpory.
    S neznalosti anglictiny jsi v PDA mirne receno ztracenej...i ta fora, na ktera jsem te odkazoval jsou vedena anglicky a prispivaji tam Cesi, Slovaci, Americani, Indove, Arabove, Nemci, Polaci, Holandani atd. atd. atd.
    MDA III . je dle tvych reakci zrejme tvoje prvni Windows Mobile zarizeni. Jeste ho ani nemas poradne zazity a uz chces upgrade...z jakyho duvodu? Spousta lidi Blue_Angela na WM5 zkusila...vcetne me.
    Protoze ho ale vetsina lidi nema jako hracku, ale seriosniho pomocnika pro praci a kazdodenni zivot (i vzhledem k porizovaci cene) nema cas a ani chut experimentovat s kazdou novinkou, ktera se sustne.
    Prekopat MDA na novy OS spolu s portaci vsech kontaktu, mailovejch uctu, obvykle pouzivanych programu atd. neni prace na pul hodiny dokonce ani ne na jeden den. Byt tu dobu bez komunikatoru pro mnoho lidi neni unosne, aspon pro me ne, neb MDA je v podstate muj jedinej mobilni komunikacni prostredek (klasickyho mobila jsem zahodil uz daaavno)....
    Takze naposled. Najit a nastudovat, co se da. Dotazy zadavat ke konkretnimu problemu , kdyz se naskytne.
    Howgh.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    100

    :yes: Výborně toto jsem potřeboval slyšet . Máš pravdu že moje MDA III je moje prvni zařízení tohoto druhu A upgradovat jsem chtěl pouze za předpokladu že by upgrade přinesl výrazné změny oproti 2003 SE. Boužel jak sem se dočetl tak upgradovat nemá zas až takovou cenu (ještě když není oficialní verze pro MDA III i když nechápu jak muže být pro MDA II) jak jsem si myslel a plně s tebou souhlasím že náhrátí nového OS rozhodně není na jeden den. Kvůly všem těmto faktům zůstanu u 2003 SE (aspoň do té doby něž bude neco lepšího )
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    297

    Citace Původně odesláno od Ati
    jasně ale byl bych radši kdyby se našel nekdo kdo to dělal ale s MDA III a řekl mě jestli se upgrade vůbec vyplati
    řeknu ti to asi takhle mda 3 po flashi na wm 5 pomalé nefungujou nekterý věci a vůbec tak nějak je to divné jediné plus je asi že baterie vydrží déle to je asi tak vše:-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    100

    a tak to teda nechápu jak WM5 muzou chodit na MDA II ??? :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    316

    mno na MDA2 ta ROMka byla psana puvodne- na MDA3 je to jen uprava teto ROMky. Navic MDA2 je asik nejvice rozsirene a zmapovane XDA (coz se o 3ce rozhodne rict neda), takze se dost lidi podilelo na uprave
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední