Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Acer n50 premium-vypínání, zapínaní, dobíjení

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    84

    mám takový problém...právě jsem rozbalil tohle PDA a nevim jak se vypíná....:? fakt nevim...nikde jsem to nenaššel.....rychle!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    84

    zatim to dělám tak že podržim tlačítko napájení...displej se vypne ale když třeba vyndám kartu tak se zas zapne takže asi vypnutý nebude
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    760

    ale ne, myslím, že bude vyplý, když vyndáte kartu, tak se prostě zapne...tak funguje. Je opravdu vyplý, samozřejmě se udržuje malé napětí v RAM paměti (doufám že to říkám dobře, případně mě opravte), aby se uchovala data, pokud by kleslo na nulu, data z RAMky by se smazala. Nebojte, je vyplé, jen se standartně zapíná klávesami (jde zamknout) a výměnou karty. No a díky systému se po zapnutí objevíte tak, kde při vypnutí, to vás možná může mást
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    84

    to mě tedy zmátlo tak super,dík a je to super věcička!
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Tady někdo nečte povinnou literaturu. Třeba tady se o tom něco málo píše. I když vypneš PDA, tak se úplně nevypne, ale je v úsporném režimu. Proto také po zapnutí, na rozdíl od PC, nebootuje, ale naskočí ihned a není třeba vyčkávat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    84

    jo a ještě bych se zeptal na něco ohledně nabíjení: když nabíjím tak PDA bliká zeleně,což je v pořádku...ale včera mi asi po 20 minutách začalo svítit jako kdyby bylo nabité....a ještě když dám do kolébky nabíjet náhradní baterii tak kolébka svítí oranžově...co to znamená?a když tam dám PDA i baterii tak PDA bliká zeleně a kolébka svítí oranžově můžu nabíjet PDA i baterii najednou?a jak pak mám vyměnit baterii když se vybije tak aby se neprovedl hard-reset?tedy jestli to takhle u aceru chodí
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Blikání -
    Na PDA:
    zelená kontrolka bliká-zařízení se nabíjí
    zelená kontrolka svítí - zařízení nabito
    Oranžová kontolka na kolébce indikuje dobíjení té druhé rezervní baterie.

    Nabíjení - když PDA indikuje 100% nabito, odpojíš z nabíječky (kolébky) a vzápětí znovu připojíš, bude to zase chvilku nabíjet. Když přidáš náhradní baterii, tak kolébka nejspíše červeně (oranžově) indikuje dobíjení té nahradní baterie. Až bude náhradní baterie nabitá, barva by se měla změnit na zelenou.
    Já na Dellu také nabíjím PDA i druhou baterii zároveň (je možné nabíjet i jen baterii, bez PDA v kolébce). Kdyby to nebylo možné, výrobce by tam dobíjecí slot pro náhradní baterii nedělal.

    Nevím, jaké máš baterie, pokud je jedna silnější, tak tu nech v PDA jako hlavní a tu slabší jako rezervní. Před prvním pokusem o výměnu pro jistotu proveď zálohu. Data v ROM i na kartě jsou v bezpečí, ale o to, co je uloženo v RAM by si v případě HR přišel. PDA s OS w2003 SE a starší mají (uvnitř) záložní baterii, která udržuje data v RAM v případě vybití hlavní baterie po dobu 72 hodin, takže by výměna měla proběhnout bez problému. Pozor na tu pojistku baterie. Doporučuji přečíst návod, popř. i nějaké informace načerpat z recenze.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    84

    děkuji za absolutně skvělé vysvětlení!už mi je asi vše jasné....akorát ještě co se wi-fi týče...asi se to tady dost řešilo....když se chci připojit k jedné síti tak mi to řekne že zadávám špatné heslo nebo tak nějak...to asi bude tím že neni free,že?a k další se nepřipojím vůbec...mám signál asi -83...je to kvůli tomu?když tak sem dám screen
    PS:k čemu je ten černý kabel se šrouby vedle USB na kabelu od kolébky?v počítači takovou díru nemám:?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    98

    Ten černý kábl s 9 pinovou samicí je do sériového portu. Na některých noteboocích tento port již nenajdeš, na prakticky všech PC skříních ano. Pokud máš USB port, nemusí tě zajímat. Podle mě akorát překáží.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Automatické BT zapínání/vypínání
    Od Rexx_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 17-10-2010, 23:05
  2. Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 08-02-2007, 13:49
  3. časté zapínání a vypínání PDA
    Od Karel Chaloupka v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 10-01-2007, 17:03
  4. Problem s iPAQ 4150 - vypinani a zapinani pri zmene polohy
    Od Dark Pilgrim v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 16-08-2005, 15:06
  5. Zapínání a vypínání wi-fi
    Od macula_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 05-08-2005, 06:47