Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 5 z 5 PrvníPrvní ... 345
Zobrazené výsledky: 61 až 72 z 72

Téma: Verze 1.4

  1. #61
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    289

    Citace Původně odesláno od Pavel Stejskal
    Že nemá kontrolovat aktualizaci DynavixMobileManageru vůbec zaškrtávat nemusíš, pro jistotu zkontroluj jeho nainstalovanou verzi na první stránce v pravo dole (musí tam být 12886). Ale spíš to vypadá, jako by to při kontrole nenašlo kartu. Aktualizuješ přes PDA, nebo přes čtečku karet? Máš v pořádku ActiveSync?
    Zkuste se obrátit na support. Případně bych zkusil stáhnout kompletní instalaci.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #62
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    0

    Určite skúsim AS 4.1, ale až o víkendu, pretože momentálne som v Nemecku a nemám sebou USB synchr. kabel, synchr. robím cez BT.

    Alebo sa opýtam: Ide urobiť prvotná synchronizácia hneď cez BT ? Pretože v tejto verzii AS to nešlo, musel som najprv synchronizovať cez kabel a potom som si nastavil BT a odvtedy už používam iba BT.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #63
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Telematix Software
    Citace Původně odesláno od Pavel Stejskal
    Že nemá kontrolovat aktualizaci DynavixMobileManageru vůbec zaškrtávat nemusíš, pro jistotu zkontroluj jeho nainstalovanou verzi na první stránce v pravo dole (musí tam být 12886). Ale spíš to vypadá, jako by to při kontrole nenašlo kartu. Aktualizuješ přes PDA, nebo přes čtečku karet? Máš v pořádku ActiveSync?
    Zkuste se obrátit na support. Případně bych zkusil stáhnout kompletní instalaci.
    Na support som sa obrátil mailom, čakám na odpoveď. Problém je v tom, že sa ani nedostanem k tomu dialéogu, kde si možem zvoliť, či chcem sťahovať aktualizácie, alebo stiahnuť celú inštaláciu a podobne. Dynavix Manager mi zahlási tú chybu, čo som spomínal hneď po potvrdení tuším druhej obrazovky ( tam, kde je ten checkbox ).

    No a pokiaľ ten checkbox zaškrtnem, tak sa sice dostanem k tej obrazovke s voľbami, čo chcem nainštalovať a podobne, ale nepomožem si. Pokus o stiahnutie novej verzia ako aj celej inštalácie skončí chybou. U celej inštalácii najprv zadám kód produktu, potom mi napíše nejakú chybu a skončí to tak, že vyskočí obrazovka, kde je napísaně Error !!!

    Ale podľa mňa by to malo fungovať tak, že pri štarte Dynavix Managera nechám ten checkbox nezaškrtnutý a on vyhľadá aktualizácie... u mňa je už v tejto fáze problém.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #64
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Ad synchronizace: zustava to i u 4.x verze.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #65
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    0

    Keďže som nedostal odpoveď na moj problém zaslaný mailom (v pondelok večer) na technickú podporu Telemetixu, dnes ráno som sa na podporu obrátil telefonicky. Slečna bola ochotná, vypočula ma a poslala mi link na kompletnú inštaláciu Dynavix ver. 1.4. Tak to skúsim nainštalovať a uvidím.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #66
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    0

    Tak som si včera stiahol celú inštaláciu a nainštaloval. Problém s Dynavix Managerom, bohužiaľ, nezmizol, ale aspoň išlo korektne nainštalovať Dynavix 1.4 na PDA ( zaškrtol som, že nemá kontrolovať aktualizácie Managera a dostal som sa na tú obrazovku, kde sú tie voľby ). A takisto bol problém s aktiváciou pomocou Managera,napísal chybu, že sa nemože spojiť so serverom. Po spustení Dynavixu na PDA však išla aktivácia z PDA ( bolo pripojené na net ) v pohode, tak neviem, v čom bol problém.

    Otestujem to zajtra cestou domov z Nemecka do ČR.

    Obávam sa ale, že problém s Dynavix Managerom mi zase znemožní ďalšiu aktualizáciu Dynavixu. Uvidím, skúsim to potom z domu v Prahe, tam som problém nemal, teraz som to skúšal z Nemecka... ale neviem, v čom by mohol byť problém.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #67
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    81

    No s Dynavix managerem jsou pri aktualizaci problemy (instaluju primo na SD kartu) a po aktalizaci zasunu kartu do PDA a nespustim vubec dynavix. Proste nic... Uz jsem si celkem standartne zvyknul radsi stahnout plnou verzi z netu, zformatovat kartu a nacisto to tam nainstalovat, pak je to bez problemu...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #68
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    50

    Je to zajímavé - pro mne znamená 1.4 poprvé celkem bezproblémové soužití s DNVX na hx4700. Včera jsem se dovezl do Vídně a zpátky v naprosté pohodě. žádný pád, žádné problémy. Trochu jsem laboroval s nastavením modrozubu ale i to už je O.K. Problém byl jen v tom, jak tam dostat pevný port.
    Prstové ovládání v pořádku ale potvrzuji problém s orientací ve výsledku hledání, pokud to někdo z autorů aplikace čte, tak zkuste třeba vyhledat Kostelec. Problém ..( (ale řešení už zde bylo naznačeno)

    Ještě by mne zajímalo, jestli někdo z vás neumí fintu jak s navigací odstartovat z podzemních garáží bez rozjeté GPS, která tam logicky moc nefunguje. Já to včera zkusil - jako výchozí bod to použilo poslední pozici ale celý výpočet běžel nějak divně (žádný nový tepploměr ale starý barevný "větráček") a pak se to nějak kouslo. Po restartu DNVX na ulici se signálem už vše v pořádku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #69
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    155

    potvrzuji problém s orientací ve výsledku hledání, pokud to někdo z autorů aplikace čte, tak zkuste třeba vyhledat Kostelec. Problém ..
    Jj, to je přímo ukázkový příklad, stačí srolovat v seznamu na ulice, nebo bankomaty.....
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #70
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    1.4 je urcite pokrok, je rychlejsi atd. ale na domaci adresu, kterou v pohode zadam a zobrazim, se stejne nenanaviguju opet z duvodu blablabla...neprujezdna oblast atd., pricemz TomTom nema problema....
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #71
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    88

    Citace Původně odesláno od MIlan Kvasnica
    Citace Původně odesláno od necry
    kolegovi bylo receno ze si ma zajit nekam kde mu to ukazou co z je v v te nasi prdeli docela problem
    V Ostravě to je problém, protože není ani kam zajít.

    V Brně jsem byl 22.12. a v Sunnysoftu mi řekli, že DVX mi ukázat nemůžou, protože blablabla.

    23. 1. jedu do Phy, tak jsem zvědav..

    Tak jsem byl v Kotvě s tím, že bych si chtěl Dynavix ošahat a tam mi pánové sdělili, že Dynavix nemají.

    Nějaký jiný tip? Pouze Ostrava, Brno, Praha.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #72
    Nováček
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    1

    V regionu Ostravy a okolí je možno Dynavix Mobile (ale také TomTom Navigator 5, DestiNator PN, atd.) fyzicky otestovat a popř. zakoupit .., viz kontakt:

    www.PDAonline.cz
    www.NAVIKIT.cz
    infolinka: 800 888 009
    email: info@pdaonline.cz
    Odpovídat lze po přihlášení



Strana 5 z 5 PrvníPrvní ... 345

Podobná témata

  1. Verze map
    Od vikino v sekci iGO
    Reakcí: 36
    Poslední příspěvek: 30-01-2008, 08:41
  2. Verze ROM
    Od Milanos_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 27-09-2007, 13:30
  3. A 701 verze ROM?
    Od petula.71 v sekci Mio
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-01-2007, 10:49
  4. MDA/XDA 1 a verze ROM
    Od Pavlos_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 09-02-2004, 14:55