Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 5 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 72

Téma: Verze 1.4

  1. #16
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    155

    Jj, vzal jsem si kvůli aktualizaci do práce i svůj soukromý notebook.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Ale si v telematixu dávají na čas:?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    155

    Právě odjíždím pryč. Naivně jsem si myslel, že už odzkouším 3D, ale zatím
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    289

    Omlouvam se za prutahy zpusobene mmj. stehovnaim firmy, ale vydani je odlozeno na nedeli vecer az pondeli rano - na popud betatestru se delalo jiz rc4 (uprava ovladani) + potrebujeme jej znovu betatestery jeste otestovat. Zatim vse vypada, ze tento termin je jiz definitivni.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    a to jsem si naivně myslel, že dnešek bude posledním termínem. Už počítám s tím, že v pondělí nám sdělíte, že máte málo betatesterů, tak se termín opět posune. (
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    4

    Citace Původně odesláno od Džank
    a to jsem si naivně myslel, že dnešek bude posledním termínem. Už počítám s tím, že v pondělí nám sdělíte, že máte málo betatesterů, tak se termín opět posune. (
    A v čem je problém? Ja osobně bych termíny vydání vubec nezveřejňoval právě kvůli takovejm nedočkavcům jako ty.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Poslouchej, až si koupíš software za 8 tis. a nebude ti korektně fungovat, tak tě budou aktualizace sakramensky zajímat! Na to, aby to leželo v šuplíku je to drahý špás!!
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    289

    Snazime se stale zlepsovat kvalitu a procesy, ktere k tomu vedou.
    U verze 1.3 jsme podlehli tlakum na vydani nove verze a to vedlo k pomerne velkym problemum u nekterych zakzniku. Proto jsem zavedli uplne nove postupy pro testovani, zcela znovu jsme pretvorili testovaci postupy a testerskou komunitu. Postupy ted striktne dodrzujeme a to nam v pripade nalezeni problemu protahne vydani finalni verze o minimalne 4 dny. U verze 1.4 je hodne novinek a mame tentokrat uz rc4 (4. kandidat na finalni verzi). Zda se, ze ted je logicke prestat slibovat pevne terminy
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    OK
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    4

    Citace Původně odesláno od Džank
    Poslouchej, až si koupíš software za 8 tis. a nebude ti korektně fungovat, tak tě budou aktualizace sakramensky zajímat! Na to, aby to leželo v šuplíku je to drahý špás!!
    Nedelej ze je to takova krize

    Ja ten software koupenej mam a 1.3 zase tak kriticka neni. Uznavam, ze to obcas spadne (hlavne kdyz clovek casto sjizdi z puvodni trasy), ale uplne nepouzitelny to urcite neni.

    Ba naopak, celkove to oproti 1.2 hodnotim jako znacny pokrok. Hlavne to, ze to na mem Aceru n35 asi tak 5x rychleji prepocitava trasu
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    118

    abych rekl pravdu tak uz jsem nasranej. chceme ten software koupit a nejen ze neni demo, kolegovi bylo receno ze si ma zajit nekam kde mu to ukazou co z je v v te nasi prdeli docela problem a navic jest eneni 3D...
    chtel ijsme vyuzit nabidku slevy, co je do konce lcedna..skoro bych rekl ze to nestihneme
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    88

    Citace Původně odesláno od necry
    kolegovi bylo receno ze si ma zajit nekam kde mu to ukazou co z je v v te nasi prdeli docela problem
    V Ostravě to je problém, protože není ani kam zajít.

    V Brně jsem byl 22.12. a v Sunnysoftu mi řekli, že DVX mi ukázat nemůžou, protože blablabla.

    23. 1. jedu do Phy, tak jsem zvědav..
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    4

    Citace Původně odesláno od necry
    abych rekl pravdu tak uz jsem nasranej. chceme ten software koupit a nejen ze neni demo, kolegovi bylo receno ze si ma zajit nekam kde mu to ukazou co z je v v te nasi prdeli docela problem a navic jest eneni 3D...
    chtel ijsme vyuzit nabidku slevy, co je do konce lcedna..skoro bych rekl ze to nestihneme
    3D pohled je jen takova marketingova debilita. Ve vysledku je daleko prehlednejsi 2D.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Pokude je 3D pohled kvalitní, tak jako treba v TomTomovi, je orientace na slozitejsi krizovatce mnohem jednodussi nez pri 2D pohledu.
    U Dynavixu mi absence 3D nevadila, protoze diky vyborne hlasove navigaci neni (skoro) nutne koukat na displej.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    81

    No podle meho nazoru 3D je uz funkcni od Vanoc (viz ty obrazky co se tu objevili) akorat dodelavaj chyby co se objevili ve verzi 1.3 (u nekterych uzivatelu) a testeri urcite taky neco malo prihodili... nezbyva nez doufat ze 3D je vymakla zalezitost a mnoho chyb opraveno... na to se i vyckavat vyplati. Ale uz by to chtelo vydat a priste radsi neslibovat. ops:
    Jinak v Sunnysoftu jsou pekny lamy kdyz nedokazou predvest produkt zakaznikovi a jeste kdyz ho nabizej a telematix na ne odkazuje. To by nemelo byt. Bylo by moc hezky kdyby se nejaky ten tester sveril tady na forku co si mysli o kvalite 3D v Dynavixu kdyz uz jsme to nakousli... z obrazku to vypada dobre
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 5 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Verze map
    Od vikino v sekci iGO
    Reakcí: 36
    Poslední příspěvek: 30-01-2008, 08:41
  2. Verze ROM
    Od Milanos_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 27-09-2007, 13:30
  3. A 701 verze ROM?
    Od petula.71 v sekci Mio
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-01-2007, 10:49
  4. MDA/XDA 1 a verze ROM
    Od Pavlos_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 09-02-2004, 14:55