Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 17

Téma: WM5 pre MPx200

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    184
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Zkoušel už to někdo flashnout? Kdo bude první odvážlivec?

    Jen pro informaci soubor mpx200_wm5.RAR má 37,7 MB.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Motorola MPx200 byl smartphone, na kterem se v Microsoftu vyvijel WM5 (jedno z nekolika zarizeni). Flash byl urcen pouze pro vnitrni potreby Kdyz uz to nekdo vynesl ven, je alespon dobre vedet, ze:

    1. I kdyz je to hodne funkcni, neco preci jen nejde. A chybi, napriklad SIM toolkit
    2. Je temer nulova sance, ze bude vyvoj pokracovat.

    Hodne zabavy pri flashovani
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Takže je to obdobný případ, jako byl na jaře s MDA II. Také "náhodou" něco uniklo. Teď je jen otázkou preferencí, zda bude čeština, SIM Toolkit aj chybět. Možná to ani většině přeběhlíků na wm 5 vadit nebude, protože, co vím od majitelů přímo nebo co jsem četl v diskuzích, stejně flashovali z w2k2 na w2k3, aby se MPX 200 chovala lépe a stabilněji.
    Díky Pavlovi za potvrzení mé domněnky (kterou jsem nepsal). Je vidět, že sedí k Billovi o pár židlí blíže a vidí mu lépe do talíře.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    380

    Abych po vánocích neběžel pro novej telefon:?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    53

    Tedy nejvetsi smula je chybejíci ceska T9, zbytek jsou malickosti. A samozrejme ten fakt, ze karta se stane soucasti telefonu. Co me mate, tak ze podle clanecku je WM2005 je vykonejsi nez WM2003, ale pod clankem kdosi psal, jak to vracel zpatky kvuli pomalosti. Netusite nekdo, zda by nesla T9 z 2003 pouzit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    0

    Je to opravdu pomalejsi...obcas se to i treba na 5 sekund zasekne.....asi je opravdu lepsi tam nechat 2k3 (pripadne 2002) :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    53

    Hmm to je skoda. Takze zrejme engine co resi MP3 a video (na tom byl vykonostni test postaven) je vylepsen, ale celkove naroky systemu vzrostly. Je to skoda. Kdyby se tak toho chopili oni molodci co zpracovali wm2003 bylo by to super. Mas zkusenosti jak to zmenilo vydrz baterie?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    0

    Vydrz jsem ani netestoval - hned tam šla zpátky "použitelná" WM2003.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    120

    CZ T9 pro WM5 bude... více zde http://www.mobilnaut.cz/?inc=kratce&id=179
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    7

    WM5 rulez. Vydrz je o polovinu delsi. S aplikacemi je to horsi. dlouhose nahravaji, jinak znovuspusteni je rychle. Pamatuji si vsak me zoufale chvilky, kdy jsem mazal co slo, abych vykresal 5MB mista pro novou instalaci a to se na WM5 jen tak rychle nestane, vivat spojeni pameti telefonu s SD kartou. Je to jako koupit si novy hard disk do PC ) .
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    20

    A jak je to se zatuhavanim WM5? Dost se pise o tom, ze to pomerne casto zatuhne tak na 5 vterin.
    A jeste me zajima, zda lze doinstalovat Sim Toolkit (original ve WM5 neni, ze?)
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    5

    Zdravim, poradte mi pls, kde sezenu funkcni romku 2k5 pro mpx200..
    Mam jakousi sestavajici ze 3 bin souboru, ktery je nutny zkonvertovat na img a pak trochu nestandartne nainstalovat..Nicmene nejsou stabilni, taxe poohlizim po necem funkcnim...¨
    Radte radci moji...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    kernel_ce4you
    Guest

    Autor dokaze potesit:
    Potřebujeme Motorolu MPx200 (v žádném případě upgrade nezkoušejte na MPx220!) s plně nabitou baterií a alespoň 16MB paměťovou kartu. Více informací o WM5 kompaktibilních kartách naleznete zde.

    S MPx220 se muzu jit asi vycpat.Proc to nejde?thx
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    203

    Česká lokalizace a český slovník T9 pro Windows Mobile 5.0 je tady!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. MPx200 ICQ
    Od Ghormoon v sekci Motorola
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 13-08-2007, 03:37
  2. mpx200
    Od zube v sekci Motorola
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 02-01-2006, 16:06
  3. MPx200 MMS
    Od Martin G. v sekci Motorola
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 08-10-2005, 19:33
  4. mpx200 a wm5
    Od aaischa v sekci Motorola
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 15-07-2005, 11:03
  5. ICQ na MPX200
    Od smejk v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 09-12-2004, 09:09