Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 8 z 8 PrvníPrvní ... 678
Zobrazené výsledky: 106 až 120 z 120

Téma: TMC a Navigon

  1. #106
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    488

    pro: libor_m

    Libore,nějak jsem nedával při diskusi pozor a nechce se mi to hledat.Ty když testuješ od Navigonu nové verze,funguje tam již TMC?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #107
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    ty už to nechlastej ani ředěný

    vždyť jsme se o tom bavili už hodněkrát ... ano, nové mapy řeší funkčnost TMC u MN|6
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #108
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    488

    Říkla jsi totiž že jsi skoušel PNA verzi Navigon 6.1 na Mio 701 a nějak ti to taky nefachčilo.Taky ti to ukázalo jen název ulice a když to mělo zazumovat,tak nic.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #109
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    staré mapy - navíc teď testuji TMC nejen na PNA, ale i na PDA s GPS Navigon TriCeiver
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #110
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    488

    A šlape to jak má?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #111
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    Více či méně ano. Je problém s citlivostí TriCeiveru, takže mimo Prahu mám často výpadky i když mám TMC přípojenou přes Y na anténu na autě. Občas to ukáže totální nesmysl, jako např. Štefánikův most jako zúžení místo totální uzavírky nebo kolonu ve druhém směru. To se teď chystám řešit s Teleasistem, kde je vlastně chyba. S pomocí TMC logů, které tvořím na MN to dohledají a uvidí se.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #112
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    466

    Asi jen jako informaci pro "kolemjdoucí", kteří nejsou zcela zasvěceni (=netuší, že Libor je beta-tester) a uvažují o koupi Navigonu:
    - Oficiální distribuce Navigonu 6 (včetně poslední aktualizace 6.1) obsahují mapy, s nimiž NENÍ RDS-TMC na území ČR funkční. Uživatelům není dostupný žádný update, který by tento problém vyřešil. Čeká se na update map, o němž ale nejsou vůbec žádné informace (tedy ani to, jestli vůbec bude, natož kdy bude).
    Myslím, že je důležité, aby v tom měli ev. zájemci jasno (jinak bych navrhoval změnit název tématu např. na Navigon a TMC s nedostupnou beta-mapou...).
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #113
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    kopacek má pravdu. V ofic. release jsou staré mapy, které neobsahují lokalizační tabulky a tedy TMC s nimi nefunguje. Nejsem v tuto chvíli schopen zjistit, kdy dá Navigon k dispozici nové mapy. Dle mého názoru nepůjde o update map, ale bude se muset za ně platit ala TT.

    P.S. Již cca 1 měsíc sháním od Navigonu informaci, jakou verzi lokalizačních tabulek používají u posledních map (3/2007). Zatím bez úspěchu. CEDA uvádí jako poslední verzi 1.36
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #114
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    488

    Proč je s Navigonem tak špatná komunikace?Nechápu že si svoje budoucí zákazníky nějak nepředchází.Natož spolupracovníky.Je to tím že jme Češi?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #115
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    Není, odd. betatestingu na tom prostě tak je, no.

    EDIT: Tak od Q2/2006 používá Navigon poslední verzi (t.j. v1.36).
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #116
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    488

    pro Libor_m

    Libore když testuješ zobrazujou se ti na obrazovce s TMC hlášením (ta první po otevření) ulice nebo místa toho problému? Nebo to tam máš čisté jako boží svědomí,jen dopravní značky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #117
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    U dat z Reginy je to tam vždy, u dat z ČR1 jen občas.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #118
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    Citace Původně odesláno od libor_m
    Více či méně ano. Je problém s citlivostí TriCeiveru, takže mimo Prahu mám často výpadky i když mám TMC přípojenou přes Y na anténu na autě. Občas to ukáže totální nesmysl, jako např. Štefánikův most jako zúžení místo totální uzavírky nebo kolonu ve druhém směru. To se teď chystám řešit s Teleasistem, kde je vlastně chyba. S pomocí TMC logů, které tvořím na MN to dohledají a uvidí se.
    Odpověď na problém se Štefánikovým mostem zde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #119
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    488

    Tak jsem se dnes naštval.Jel jsem ráno z Prahy do Kralup,jenže najednou uzávěra!!!A k čemu je tedy to TMC když ta uzávěra je tam prý již přes 2 měsíce!!!To se potom mohou investovat miliony a stejně to není nic platné.Dokud se nevytvoří nějaký solidní systém,tak je to jenom hraní pro dospělé.No a zpět jsem jel kolem Ruzyně a zrovna tam probíhala nějaká údržba...že se to na navigaci nijak neprojevilo vám říkat asi nemusím.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #120
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    488

    Pánové mám dotaz.Kolik vám to během dne ukazuje na navigaci dopravních zpráv?A je jedno jestli na Navigonu nebo nějaké jiné.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 8 z 8 PrvníPrvní ... 678

Podobná témata

  1. Navigon 7 + Navigon 8110
    Od martinhamr_ce4you v sekci Navigon
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 06-03-2008, 09:00
  2. Navigon 6.5
    Od martinhamr_ce4you v sekci Navigon
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 25-02-2008, 09:47
  3. Navigon 6
    Od sasar v sekci Navigon
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 22-12-2007, 16:01
  4. Navigon 4.2
    Od lmt v sekci Navigon
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 19-06-2006, 16:58
  5. NAVIGON
    Od martinhamr_ce4you v sekci Navigon
    Reakcí: 113
    Poslední příspěvek: 17-06-2005, 10:38