A co to ukazovalo?Pouze problem s ulicemi kde se to děje a to je vše.
A co to ukazovalo?Pouze problem s ulicemi kde se to děje a to je vše.
A to ještě v lepším v případě, běžně mívám téměř polovinu událostí, které nemají vůbec žádný identifikační údaj (např.: CZ, blokováno).
Jak už psal Libor_m, bez nových map je TMC v ČR NAPROSTO nefunkční (události se nejenom špatně nebo vůbec nezobrazují, ale hlavně program s nimi vůbec není schopný počítat). A dost pesimistické zprávy mluví o tom, že Navigon uvolní nové mapy až ve verzi 7, tedy dle mého soudu tak někdy koncem roku...:
Jo píše to málo informací, jak se tu psalo, ale už jenom to že aspoň něco.... I když použitelnost zpráv odhaduji na 50%, u některých byl alespoň udáj o silnici, značka dálnice D2 pruh, událost. Co mě těší nejvíc, že je to použitelné s F-S N560 v západní evropě, kde mi to s Mio 269+ a TMC fungovalo dobře. navíc se dá očekávat posun jen k lepšímu.
Ja mel dnes v Praze 108 udalosti - kombinace CR1 + Regina. S novymi mapami je vse OK. Chce to vydrzet, opravdu Vam nemuzu jinak pomoct.
taky jsem dnes koukal ja blázen že mám 94 TMC informací.Co se stalo,nějaká stanice začala nově pouštět TMCčko?
Valna vetsina byla z Reginy. A zadne duplicity jsem nenasel, kdyz jsem to zbezne kontroloval.
Jak to kontroluješ,to máš ještě nějaký program na PDAčku?
No rucne, jak jinak. S novou mapou mam detailni popisy u kazde udalosti.
A že jsem tak zvědavej-v další fazi Navigonu bude vše OK? Asi to říct nemůžeš,ale stačí když řekneš-bezproblémové...
Já jsem zvědavej to je hrozné, Libor_m asi ví co má v ruce. Jsem velký fanda Navigonu, a nové mapy ho posunou u nás tam,kam patří, ke špičce. Doufejme, že to bude co nejdřív. Pokud by se sháněl tester, dobrovolně se hlásím. :-)
Pokud to chápu správně, tak to není o nové verzi Navigonu (to věřím bude nějaká 6.2 dost brzy), ale bohužel o nových mapách, které musí asi nejspíše dovolit distribuovat samotný Navteq a ten na to asi nespěchá. - Jinak si totiž neumím vysvětlit fakt, že pro betatestery již má Navigon mapy z 1/2007, ale distribuuje mapy z roku 2005...
kopacku, updaty map se delaji casteji, nez si myslis
pokusim se zjistit neco o releasu novejsich map primo u zdroje
btw jake verze sw mate, panove (at uz ofiko nebo neofiko)?
Za info, kdy budou nové mapy, Ti budeme moc vděční. - Bude to "světlo na konci tunelu". Já používám oficiální 6.1 update, je označený jako verze: 6.1.5 - build-741.
Já mám verzi 6.1 - build 555. Ale jsem uživatel PNA,což jsem kapku jinde.Přesto jsem na tom uplně stejně jako uživatele PDA.Také je to windows mobile.
A já myslel, že novátorskou protiobchodnickou aktivitu zaměřenou na neuspokojení přání a potřeb zákazníka má jenom Telematix, a.s. alias Dynavix, a.s. A ono je to asi nakažlivé....Původně odesláno od kopacek