Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 6 z 8 PrvníPrvní ... 45678 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 76 až 90 z 120

Téma: TMC a Navigon

  1. #76
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    488

    A co to ukazovalo?Pouze problem s ulicemi kde se to děje a to je vše.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #77
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    466

    A to ještě v lepším v případě, běžně mívám téměř polovinu událostí, které nemají vůbec žádný identifikační údaj (např.: CZ, blokováno).
    Jak už psal Libor_m, bez nových map je TMC v ČR NAPROSTO nefunkční (události se nejenom špatně nebo vůbec nezobrazují, ale hlavně program s nimi vůbec není schopný počítat). A dost pesimistické zprávy mluví o tom, že Navigon uvolní nové mapy až ve verzi 7, tedy dle mého soudu tak někdy koncem roku... :
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #78
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Jo píše to málo informací, jak se tu psalo, ale už jenom to že aspoň něco.... I když použitelnost zpráv odhaduji na 50%, u některých byl alespoň udáj o silnici, značka dálnice D2 pruh, událost. Co mě těší nejvíc, že je to použitelné s F-S N560 v západní evropě, kde mi to s Mio 269+ a TMC fungovalo dobře. navíc se dá očekávat posun jen k lepšímu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #79
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    Ja mel dnes v Praze 108 udalosti - kombinace CR1 + Regina. S novymi mapami je vse OK. Chce to vydrzet, opravdu Vam nemuzu jinak pomoct.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #80
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    488

    taky jsem dnes koukal ja blázen že mám 94 TMC informací.Co se stalo,nějaká stanice začala nově pouštět TMCčko?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #81
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    Valna vetsina byla z Reginy. A zadne duplicity jsem nenasel, kdyz jsem to zbezne kontroloval.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #82
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    488

    Jak to kontroluješ,to máš ještě nějaký program na PDAčku?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #83
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    No rucne, jak jinak. S novou mapou mam detailni popisy u kazde udalosti.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #84
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    488

    A že jsem tak zvědavej-v další fazi Navigonu bude vše OK? Asi to říct nemůžeš,ale stačí když řekneš-bezproblémové...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #85
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Já jsem zvědavej to je hrozné, Libor_m asi ví co má v ruce. Jsem velký fanda Navigonu, a nové mapy ho posunou u nás tam,kam patří, ke špičce. Doufejme, že to bude co nejdřív. Pokud by se sháněl tester, dobrovolně se hlásím. :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #86
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    466

    Pokud to chápu správně, tak to není o nové verzi Navigonu (to věřím bude nějaká 6.2 dost brzy), ale bohužel o nových mapách, které musí asi nejspíše dovolit distribuovat samotný Navteq a ten na to asi nespěchá. - Jinak si totiž neumím vysvětlit fakt, že pro betatestery již má Navigon mapy z 1/2007, ale distribuuje mapy z roku 2005...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #87
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    kopacku, updaty map se delaji casteji, nez si myslis

    pokusim se zjistit neco o releasu novejsich map primo u zdroje

    btw jake verze sw mate, panove (at uz ofiko nebo neofiko)?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #88
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    466

    Za info, kdy budou nové mapy, Ti budeme moc vděční. - Bude to "světlo na konci tunelu". Já používám oficiální 6.1 update, je označený jako verze: 6.1.5 - build-741.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #89
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    488

    Já mám verzi 6.1 - build 555. Ale jsem uživatel PNA,což jsem kapku jinde.Přesto jsem na tom uplně stejně jako uživatele PDA.Také je to windows mobile.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #90
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    547

    Citace Původně odesláno od kopacek
    ....A dost pesimistické zprávy mluví o tom, že Navigon uvolní nové mapy až ve verzi 7, tedy dle mého soudu tak někdy koncem roku... :
    A já myslel, že novátorskou protiobchodnickou aktivitu zaměřenou na neuspokojení přání a potřeb zákazníka má jenom Telematix, a.s. alias Dynavix, a.s. A ono je to asi nakažlivé....
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 6 z 8 PrvníPrvní ... 45678 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Navigon 7 + Navigon 8110
    Od martinhamr_ce4you v sekci Navigon
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 06-03-2008, 10:00
  2. Navigon 6.5
    Od martinhamr_ce4you v sekci Navigon
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 25-02-2008, 10:47
  3. Navigon 6
    Od sasar v sekci Navigon
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 22-12-2007, 17:01
  4. Navigon 4.2
    Od lmt v sekci Navigon
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 19-06-2006, 17:58
  5. NAVIGON
    Od martinhamr_ce4you v sekci Navigon
    Reakcí: 113
    Poslední příspěvek: 17-06-2005, 11:38