Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 4 z 8 PrvníPrvní ... 23456 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 46 až 60 z 120

Téma: TMC a Navigon

  1. #46
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    488

    Ovšem vzápětí si budu oponovat,tahle mašinka od Transonicu je také moc hezoučká) :yes:
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00123834_3987_F5LX.jpg 
Zobrazení: 50 
Velikost: 22.4 KB 
ID: 4098  
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #47
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Tak to vypadá moc pěkně!! Soft vypadá stejný. Nemáš prosím Tě link nebo upřesnění modelu na prodejce u nás? Nemůžu nic najít. Díky
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #48
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    488

    Mrkni na stránky Navigonu,a případně prohledej e-bay. Myslím že na stránkách Navigonu to stojí něco kolem 400,- Euro,komplet.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #49
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    To Martinhamr: Tak jsem vyreklamoval i když velmi nerad mé Mio 269+, kvůli té chybě na dálnici. Velmi solidní přístup importera do CZ. A teď řeším dilema co místo toho. Mám na Tebe několik dotazu. Když jsi koupim Navigon pro PDA , bude komunikovat (mluvit + text) česky ? Můžeš mi popř. doporučit prodejce v CZ ? Četl jsem tady o novém Navigonu v 6, nevíš kdy bude ? TMC modul pro PDA se dá připojit ke všem PDA ? A nakonec jaký by jsis dnes koupil PDA přístroj, preferuji integrovany GPS a procesor nejméně 400 MHz.

    Je toho hodně ale budu rád za každé info. Láká mě jěště nová serie velkých Tomíku :-) Go 710, 910.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #50
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    488

    Když si koupíš originální mapy a soft pro PDA,tak samozřejmě bude Navigon mluvit Česky.Tato volba je když strčíš DVD do mechaniky,tak se tě to zeptá na jazyk.No a pak již jen nahraješ data v tvém rodném jazyce.Samozřejmě to na tebe bude mluvit Česky.

    Co se týče nějaké pěkné mašinky.V první řadě bych sledoval jestli ten přístroj může přijímat TMC zpravodajství.V České Republice je to věc krátké budoucnosti (myslím že Navigon6) Co jsem si všimnul, PDA se zabudovaným GPS to ani v jednom případě nenabízí.Pouze Loox 5xx.Ten ano,ale máš to v takovém nehezkém kabelu u napájení.To se mi nezdá jako praktické řešení.Ikdyž cenově je to zajímavé.Já osobně jsem zvolil GPS s TMC přes Bluetooth.Tu GPSku mohu v autě dát kamkoliv.Je velice citlivá a můžu jí mít třeba za zadním oknem.
    No a k PDA jako takovému,já bych dnes asi volil mezi Dellem,FujitsuSiemens,HP a nebo můj milovaný Asus,No v podstatě všichni důležití. )
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00130686_3104_1_x61E.jpg 
Zobrazení: 62 
Velikost: 24.3 KB 
ID: 4264  
    Připojené obrázky Připojené obrázky  
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #51
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    488

    Včéra jsem musel do Německa a při té příležitosti jsem si s displej ukládal nějaká dopravní hlášení.Pár jich sem vložím aby jste se podívali jak má vypadat TMC v praxi.Navigon je prostě špička :yes:
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00133274_TMC19_NJjA.jpg 
Zobrazení: 42 
Velikost: 26.0 KB 
ID: 4359   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00133274_TMC3_cjft.jpg 
Zobrazení: 51 
Velikost: 28.1 KB 
ID: 4360   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00133274_TMC4_Lb35.jpg 
Zobrazení: 48 
Velikost: 26.6 KB 
ID: 4361   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00133274_TMC5_PaU4.jpg 
Zobrazení: 58 
Velikost: 24.4 KB 
ID: 4362   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00133274_TMC6_axMi.jpg 
Zobrazení: 48 
Velikost: 30.3 KB 
ID: 4363   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00133274_TMC7_1mP.jpg 
Zobrazení: 62 
Velikost: 26.6 KB 
ID: 4364   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00133274_TMC8_RPVE.jpg 
Zobrazení: 60 
Velikost: 28.1 KB 
ID: 4365   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00133274_TMC9_iJY.jpg 
Zobrazení: 52 
Velikost: 24.4 KB 
ID: 4366   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00133274_TMC12_uEIL.jpg 
Zobrazení: 51 
Velikost: 26.0 KB 
ID: 4367   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00133274_TMC15_Z4LC.jpg 
Zobrazení: 69 
Velikost: 28.1 KB 
ID: 4368  

    Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00133274_TMC19_dILi.jpg 
Zobrazení: 51 
Velikost: 26.0 KB 
ID: 4369  
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #52
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    547

    Hezké, púsobivé. I když přesně to chci Navigon pro mě bude špička až to bude umět i v ČR. :?:
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #53
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    488

    Bude,bude.Neukvapuj se s nákupem a počkej na "6".Když to běhá česky venku,tak Německy to v Čechách bude také běhat již brzy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #54
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    547

    Já bych tedy radši, aby to v česku běhalo česky....... Ale kdy bude ta 6-stka? S jakými daty a bude podporovat TMC u nás? Byly slibovány nějaké novinky a ono furt nic.....a navigovat se musí : Já už bez navigace netrefím ani domů ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #55
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Pěkné, přesně takhle mi to fungovalo v Mio 269+. Nicméně jsem se rozhodl na navigaci použít variantu PDA (kamarád mě ukecal).Začíná pro mě být priotita podpora výrobce softu. Můžete mi prosím zde přispívající poradit jaký PDA ? Mám tyto požadavky:
    Integrovana GPS Sirf III, Procesor alespoň 400 MHz, BLuetooth, Možnost připojení TMC přijímače. Protože jakmile vyjde Navigon 6 jdu do něj. Zatím co jsem tak koukal na netu se ,mi líbí ASUS A632 jen nevím jak s TMC. Děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #56
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    488

    Již jsem to psal nahoře u těch dvou obrázků.Osobně bych volil GPS přes Bluetooth.
    Já mám GPSku na zadním okně a tu anténu mám decentně přidělanou na skle přísavkama.Když GPSka bliká v noci,tak mě to naprosto neruší,než když je vepředu tak vám bliká přímo do obličeje,nebo se to odráží na přední sklo.
    Když budeš kupovat PDA s GPS a samozřejmě s TMC tak ti bude u nohou vyset kabel jako je to o pár příspěvků výš,ta fotka Looxe 5xx.A ještě ti nepůjde tak dobře signál.Čím lépe je ta anténa vystavená,tím lépe přijímá signál radia.
    A ještě jedna věc pro obhajobu Bluetoothu.Já používám vysokokapacitní baterku,takže mi to ty 3 hodinky v pohodě vydrží,než jsem nucen tam připojit nabíjení.No a ty tři hodiny mám na předním skle pouze PDA v držáku.Což je také esteticky o nečem jiném než ty spletě kabelů.
    Ale to je pouze můj názor.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #57
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Já vím, ale co když budu chtít mít modul doma nebo při cestě pěšky, vím co to je za kabelový blázinec, tak jsem to měl i v Mio 269. Pro mě je asi důžetijší mít GPS v PDA, s kabely si poradím. Co musí hardwerově splňovat PDA pro připojení TMC (konektory, výrobce TMC atd) ? Zatím je můj favorit Asus A632. Jen ještě to TMC . :-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #58
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    488

    Milhaus65: mrkni na tohoto Looxe,kdybych nepotřeboval CF slot,tak se vůbec nerozmýšlím. http://www.cybex.cz/produkt.aspx?src=8&scut=FPC-189844
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #59
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    No ten vypadá zajímavě !!!! K čemu je CF slot ? Kouknul jsem zpátky na obrázky a tam je TMC připojeno k F-Siemens. Tak bych si to představoval, taky s TMC nebudu jezdit pořad. Jen by to chtělo ještě link na 2 GB ryhlou pamět. kartu a TMC . :-)) Psal jsi, že kromě Loox 5xx to nikdo nenabízí, myslíš-víš , že to pojede podle mých představ s tou nádherou N560 ? Díky za odpověď.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #60
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    547

    Citace Původně odesláno od Milhaus65
    ....Jen by to chtělo ještě link na 2 GB ryhlou pamět. kartu ...
    http://www.alzasoft.cz/d55712/188433...eetah-133x.htm
    Zrovna jsem si ji přivezl, vypadá rozumě a za rozumný peníz.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 4 z 8 PrvníPrvní ... 23456 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Navigon 7 + Navigon 8110
    Od martinhamr_ce4you v sekci Navigon
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 06-03-2008, 09:00
  2. Navigon 6.5
    Od martinhamr_ce4you v sekci Navigon
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 25-02-2008, 09:47
  3. Navigon 6
    Od sasar v sekci Navigon
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 22-12-2007, 16:01
  4. Navigon 4.2
    Od lmt v sekci Navigon
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 19-06-2006, 16:58
  5. NAVIGON
    Od martinhamr_ce4you v sekci Navigon
    Reakcí: 113
    Poslední příspěvek: 17-06-2005, 10:38