Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Nejnovější verze Skype, snad i pro Vario konečně funkční..

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Tady.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2

    pdq pdq je offline
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    384

    ...a snad aj pre Qtek 8310.A do konca vraj toto nove Skype beži aj pod EDGE.Aspon je to tak tam pisane, ze podporuje EDGE.No uvidime v praxi
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Samozrejme ze nebezi pod EDGE.. Psani zprav pres Skype ano, ale volani pres Skype ani nahodou..
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    970

    No tak psani pres Skype snad funguje i pres GPRS, ne?! (mne teda jo...)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Me taky, ale volat cez Skype jde az s 3G ci nejakou wifinou atd..

    BTW, ta verze pro slabe procesory je nejaka divna, pri volani me protejsek slysi hrozne zkreslene a ja jeho tez, neda se to ani poslouchat.. :no: Asi odlehcili procesoru na ukor kvality prenosu..:?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    117

    Proč by to přes EDGE nemohlo jít? Volal jsem kamarádovi do japonska s MDA compactem přes GPRS a ikdyž těžce mizerně, ale jakžtakž jsme si i rozuměli. A EDGE je rychlejší.... Nebo to je nějak blokovaný?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    a jak dlouho jste si volali? a kolikate kazde slovo jste si rozumneli? kazde desate?.. to by tak odpovidalo..
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    117

    No pravda byla to nepoužitelná bída :-) 10. slovo je moc, tak každý 3, resp. to chtělo mluvit jako telegram... :-) Ale psal jsem to proto, že se tu objevilo, že by to s EDGE nemělo fungovat. A to si myslím, že na horší hlasovej přenos by stačit mohlo....
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    No, nepisu nic co si nevyzkousim osobne, a EDGE jsem par mesicu pouzival.. Fakt se pres to volat neda, zkus a uvidis.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 40
    Poslední příspěvek: 18-04-2009, 13:53
  2. Funkční verze Skype pro HTC Diamond
    Od Sláňa v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 31-07-2008, 16:46
  3. Jak mít konečně funkční M700
    Od Johnny_ce4you v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 61
    Poslední příspěvek: 16-12-2007, 22:23
  4. SprintDB Pro 3 - konečně nová verze!
    Od macula_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-11-2007, 15:57