Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: TT GO 700 verze SW

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    2

    Jak jsem se docetl v jine diskuzi, je tedy nova verze SW asi za 60e s lepsim pokrytim. Ja se chystam koupit TT700 {cca za 400Liber}. Nevite nekdo jak se zjisti, jestli jde o produkt s touto novou SW verzi. Btw, ja jsem v teto oblasti trochu idiot a byl bych vdecny i za radu, jestli neni prece jen lepsi investovat do PDA a koupit k tomu TT software. Diky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    97

    Mam TT GO 700 zrovna na stole. Tu nowou mapu k němu nedostaneš. Musíš si ji tak jako tak koupit. Aspon co ja sem našel. Co se tíče TT GO, nevím, ale ja bych ho asi nechtěl. Mam ho pujčeného a když ho srovnavam s moji PDA (HP 4700) tak tam není nic pořádného navíc. Musím ale na druhou stranu přiznat že zase opadá veškerá starost s instalací.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    662

    Presne tak, je to proste jednoucelove zarizeny pro 'nehracicky'. 'Hracicka' si radeji koupi PDA, ktere ma x nasobne vyuziti a hlavne je za dost mene penez. Navigaci tam potom muzes pouzivat kolik chces (ja sam tam mam nainstalovaneho TomToma, SmartMaps, Navigon 5 a PocketKIM) a navic to muzes pouzivat i pro dalsi ucely, nejenom navigaci. Pokud se ale nechces v necem stourat (treba i z casovych duvodu), tak je dobra volba TT GO.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    97

    Ještě jedno pozitivum pro TTGO700 - Ma to 2.5G mista, a je tam všechno nahrane ... stači kupit, strčit do auta a je to Hotove. K PC přes USB jede jako po masle. A HR to asi ani nezná (i když tlačitko reset sem tam našel ) Skoušel sem to celí vykend. A než si kupit tohle, tak je lepší kupit SE P910i a TomTom Mobile .... připada mi to stejně male (displej), stejně svižné, a fajně male ... PDA je pro hračičky ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    2

    Diky vsem za odpovedi. Nechapu, kdyz TT zlepsila pokryti CR , proc by to neinstalovali do novych TTGo, ale asi nejdriv chteji vyprodat zasoby. Myslenka TT Mobile je fajn, tak jsem brouzdal po TT strankach a diskuzich tady v UK, je zajimavy, ze mapy pokryti na http://www.tomtom.com/products/section.php?ID=69&Section=189&Language=1 neukazuji CR ani Polsko. Problem je pry take nemoznost dostatecne zvysit hlasitost u SE910i a baterku to vyzdime za 2-3H. Tzn pres zapalovac kontinuelne nabijet mobil a GPS. Jeste jednou diiiky za ucastnost. JN
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    48

    Citace Původně odesláno od JoNo
    Diky vsem za odpovedi. Nechapu, kdyz TT zlepsila pokryti CR , proc by to neinstalovali do novych TTGo, ale asi nejdriv chteji vyprodat zasoby. Myslenka TT Mobile je fajn, tak jsem brouzdal po TT strankach a diskuzich tady v UK, je zajimavy, ze mapy pokryti na http://www.tomtom.com/products/section.php?ID=69&Section=189&Language=1 neukazuji CR ani Polsko. Problem je pry take nemoznost dostatecne zvysit hlasitost u SE910i a baterku to vyzdime za 2-3H. Tzn pres zapalovac kontinuelne nabijet mobil a GPS. Jeste jednou diiiky za ucastnost. JN
    Osobne P910i pouzivam a hlasitost je vic nez skvela. Takto zvolena navigace je super.
    Je pravda, ze kdyz se clovek necha navigovat tak musi byt Pecko stale na drate, ale BT GPS v pohode (vydrzi az 18h)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    24

    Proč GO? Mám PDA s GPS a přesto jsem se rozhodl k jeho koupi. Důvod je jednoduchý (jak psal někdo výše) - žádne instalování, vše funguje tak jak má. Mě osobně nevadí čas od času restartovat PDA (mimochodem GO resetovací tlačítko také má), ale púokud někam pošlu kolegu, tak mu jednak nemůžu své PDA půjčit, protože jsem bez něj bezrukej, ale taky občas něco zahapruje, musí se restartnnout, správně spustit ... - já vím, pro většinu z vás i pro mě to není problém, ale GO může obsluhovat prakticky kdokoliv ve firmě a to je pro mě velké plus. Jinak ke koupi nové mapy se chystám, jak jí budu mít, tak poreferuju
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    97

    Inak mam dobrou skušenost s Motorolou MPX220. Myslim si že tohle je tak nejlevnější řešeni. Funguje to na ni hezky, a navic mit TomTom v Mobilu (ano je to smartfoun) už je pěkna hračka !!
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Verze map
    Od vikino v sekci iGO
    Reakcí: 36
    Poslední příspěvek: 30-01-2008, 09:41
  2. Verze ROM
    Od Milanos_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 27-09-2007, 14:30
  3. A 701 verze ROM?
    Od petula.71 v sekci Mio
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-01-2007, 11:49
  4. MDA/XDA 1 a verze ROM
    Od Pavlos_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 09-02-2004, 15:55