Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 26 z 26

Téma: Program na změnu startovacích obrazovek ( splash )

  1. #16
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    82

    Vše jsem udělal jak radíš, ale na MDA1 WM2003 to bohužel nefachá.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    931

    Citace Původně odesláno od man
    ale na MDA1 WM2003 to bohužel nefachá.
    V prvním příspěvku píši, že jsem to vyzkoušel na přístrojích MDA2/XDA2 a MDA3. A bohužel neznám nikoho ze svého okolí s MDA1, takže nejsem schopen odpovědět, jestli to funguje i na MDA1. Je možné, že u tohoto přístroje to opravdu nejde.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    37

    ten splash se mi taky libi, ale odkaz nejede (
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    689

    Dík za návod a soft. Super. Přidávám taky svou trochu do mlýna.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00108679_Splash_5MD.jpg 
Zobrazení: 17 
Velikost: 13.8 KB 
ID: 3552  
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    18

    budete se jiste divit, ale me se to povedlo.
    na MDA Compact to tudis facha
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    537

    jojo na compactovi se mi uz povedlo skoro vsechno,takze taky pouzivam,je to fakt dobry :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    297

    a co mdaIII a wm05 nejakmi to nejede, jsou tam ty wm z wizzarda
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    163

    Zkusil jsem na MDA Vario (HTC Wizard) a N E F U N G U J E ! :no:

    Kdepak je problem :?:
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    241

    mdaC II a nejak mi to nejde...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    1

    Ahoj. Nemohl by nekdo uploadnout orig spousteci obrazek s Qteku s100 ??? D9k
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    164

    Tak si ho udělej sám tady mas co asi potřebujes myslím že by to mělo být pro tvoje MDA stejné.
    http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=23830
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. fotky vasich Today obrazovek + programy co pouzivate
    Od Sako verife v sekci Touch Pro
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 28-10-2008, 12:30
  2. Program na zmenu funkci Hardware tlacitek
    Od Morte_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 25-03-2007, 15:56
  3. Program na změnu WiFi z b na g (MDA Vario)
    Od atomion_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 16-10-2006, 08:32
  4. BuzzWM2005 splash
    Od david131 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 17-05-2005, 10:12