Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Nefunkční MDA

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    156

    Tak mám zase problém s MDA ... Není moje, tak jen zprostředkovaně. Prý začlo jít pomalu, tak bylo restartováno a od té doby je mrtvé ... Naběhne pouze verze ROM, ale u písmen R a G není nic ... řekl jsem si ejhle, radiočást a taky že jo ... V bootloaderu to skutečně píše GSM Error. Tak jsem zavzpomínal na staré doby a zkoušel to vyřešit (baterka je naštěstí nabitá), ale do Windows to nenaběhne, i když mám od mačkání tlačítka hlasitosti otlačenej palec ... Tudíž nové radio nemůžu znova nahrát ... Napadá někoho, co by s tím šlo dělat ???

    Sajfi

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    11

    Tak se mi stalo uplne to same. Nasel jsi nejake reseni?

    Diky za info

    Honza



  3. #3
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    297

    tak do bootloaderu a flash RADIO/GSM části nebo takhle bootloader ti najede????

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    11

    Do boot/loaderu mi to jde, ale jednak mi to tam napise GSM Error, a kdyz zmacknu tlacitko kalendare a dostanu se do Flash tools, tak tam mam moznost jen ukladat z rom na SD.

    He asi sem lama, jak muzu pokracovat dal?


    Diky honza

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    297

    no bootloader> kolébka>upgrade z pc >hotovo

    lye prov0st upgrade jen radiové části

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    11

    Ale me se to k pc nepripoji. Zkousel jsem z SD karty spustit XDA_REPAIR, coz by melo opravovat spatne flashnuty radio, ale ten program mi vzdycky skoncil na 1% a pak skoncil s chybou. Spoustel jsem ho x-krat a porad to samy. Uz jsem i prehral novou romku z SD karty (ze zoufalstvi) a furt nic.....

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    291



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    11

    Ano i to jsem zkousel. Ale ten program, ktery upgraduje radio tak se mi vzdycky zasekl na 1%.


    Nicmene po nekolika hodinach hledani na netu, preliti ROMky, zkouseni vseho mozne jsem to vzdal a odvezl MDA ke kamaradu at ho hodi do servisu. A on jen tak ze zvyku udelal hard reset a bylo to opravene. Myslel jsem,ze me omyjou. Jsem totalni lama. Nicmene alespon diky tomu jsem se dozvedel o Win2003SE pro MDA1 a uz ji mam nainstalenou a je to totalne skvely, takze jsem vlastne rad, ze jsem byl donucen k tomu HR. :-))))

    Diky moc za pomoc

    Honza

  9. #9
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    297

    Lakže lock jin ak blahopřeji k zmrtvýchvstání:yes:

Podobná témata

  1. Nefunkčni SMS
    Od zdenek-e v sekci Palm
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 24-10-2007, 08:23
  2. Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 12-09-2007, 11:00
  3. Nefunkční SZ
    Od Miloš Strouhal v sekci Provoz FÓRA
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 22-11-2004, 15:15