Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Přesun kontaktů z jiného telefonu

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    13

    Měl bych dotaz, přijde mi Motorola mpx220 a teď budu potřebovat přesunout kontakty ze starého telefonu (SE Z600) do Motoroly. Ty kontakty nemam v Outlooku a dát je tam nemohu (pracovní důvody).
    Je možno toto vyřešit nějak jinak? Pomůže mi např. Jeyo Mobile Companion?
    Soubor s kontakty z Erika mam zazálohovaný z programu floAt's Mobile Agent.

    Předem moc díky za odpověď

    woot
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Mam obavy, ze jednoduse to bez Outlooku nepujde, doporucim vytvorit dalsi postovni profil a ten pouzit pro synchronizaci...

    A nebo to tam z Erika do ty Motoroly naposilat pres BT...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    380

    A přes SIMkartu by to nešlo ?Nakopírovat na SIM a z SIM do nového telefonu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    To je moznost tak akorat pro toho, kdo ma omezeny seznam lidi a u kazdeho kontaktu jedno cislo/informaci, coz je malo...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    13

    Je to přesně jak říká beecher, mam tam nějakých 250 kontaktů a u dost lidí jsou 2-3 tel čísla + mail.
    Asi "instalnu" na nějakým PC Outlooka (u kámoše nemá ho na PC), udělám synchronizaci s Ericem a pak udělám synchro s Motorolou. Tak by to teoreticky mělo jít, že? (snad i prakticky!)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    To urcite pujde, jak takhle syncoval Nokii 6820 a PDAcko... Ted tak syncuji SE K600i a PDAcko...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    13

    Tak o víkendu jsem se na to vrhnul a bylo to úplně v pohodě, kontakty jsou v Outlooku. Teď jen se dočkat "chytráčka"!
    Díkec!
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 13-04-2010, 23:11
  2. Kopírování kontaktů z telefonu na SIM
    Od chuuva22 v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 22-06-2008, 14:42
  3. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 19-09-2006, 18:19
  4. Přesun kontaktů pomocí BT
    Od Frankie_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 15-04-2006, 17:23
  5. Qtek 8310 - přesun a kopírování kontaktů SIM - telefon
    Od pavelbures v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 17-01-2006, 22:29