Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 20

Téma: Finální verze portu hry Wolfenstein 3D (+ Spear of Destiny)

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    0

    Konečně je tu finální verze portace staré klasiky z PC a já mám zase co pařit ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    248

    wow bomba uz parim mno naposled sme tohle paril pred hodne dlouhou dobou
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    248

    akorat jine epizody se asi budou muset nekde stahnout co?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    0

    jo, je v tom jenom shareware verze wolfa, ale na nejake strance s archivem starych her neni problem sehnat puvodniho wolfa...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    248

    Citace Původně odesláno od jerrry
    jo, je v tom jenom shareware verze wolfa, ale na nejake strance s archivem starych her neni problem sehnat puvodniho wolfa...
    kdyby se ti to povedlo hodis sem pls link?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Laicka otazka: Jaky je rozdil mezi Wolfenstein3D a Spear of Destiny?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    SoD je datadisk.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8

    rk9 rk9 je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    78

    Staci dát vyhledat googlem a mate hned x odkazu na puvodni verzi wolfa...

    nebo zde na slunecnici

    ale musim rici ze se mi to na PDA nepovedlo rozbehnout
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    180

    Citace Původně odesláno od rk9
    ale musim rici ze se mi to na PDA nepovedlo rozbehnout
    Nepodařilo se ti rozchodit Wolfa nebo SoD? Mě to dalo trochu práce - ale normální Wolf chodí naprosto v pohodě.
    Jen by mě zajímalo, jestli je nutné kopírovat všechny soubory starého Wolfa, nebo stačí jen některé. Kdyžtak poraďte.

    Mimoto skládám poklonu všem z pocketinstanity! Takhle jsem si zapařil naposledy před dvanácti lety...:sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10

    rk9 rk9 je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    78

    Nepodařilo se mi rozchodit Wolfa, nevim přesně které soubory tam nakopirovat. Ale když jsem nakopiroval toho Wolfa samotneho, tak mi přeblikla jen obrazovka a to bylo vše - musel jsem jit do SR zmizela mi vrchni lišta.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    180

    Já jsem nainstaloval plnou verzi Wolfa na PDA (Wolfenstein_3D_v1.0_Setup.exe), zkopíroval jsem do adresáře kterej se vytvořil všechny soubory z PC verze, ale nenahradil jsem Wolf3D.exe - ten tam byl z instalace. Ještě jsem přehrál soubory VGA (VGAfiles), a běhá to v poho, jen po SR zmizí všechny savy, což je problém, protože se mi nechce to hrát pokaždý odznova. Nemá někdo stejnej problém??:sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    42

    Mám dotaz, zkoušel to někdo rozchodit s externí klávesnicí? To je zatím zásadní problém všech portů..
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Nevim jak u Wolfa, ale Quaka jsem s USB klavesnici paril jak o zivot. A Doom taky jde bez problemu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    180

    Jen drobná rada, kdyby někdo měl stejný problém jako já - s ukládáním. Chyba byla jen v tom, že jsem ve složce zapoměl staré uložené pozice z PC verze, a hra odmítala vytvořit nové. Takže stačilo je smazat a ukládání funguje. Prostě jednoduchá řešení bývají obvykle ta správná...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    384

    Lidi funguje to někomu na Variu? Mě se jen objeví ta lišta co je v adresáři už uložená jako bitmapa, kliknu, objeví se hlava na zmateném pozadí a pak se hra vypne. Zkoušel jsem už několik wolfů co jsem našel a vždycky to dopadne stejně.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Pocket Informant 2007 - finální verze uvolněna
    Od Pavel Koza v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 128
    Poslední příspěvek: 21-07-2009, 12:14
  2. Finalni a bezproblémové nastavení GPS portu na ETEN X500.
    Od panther01 v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 21
    Poslední příspěvek: 18-05-2008, 19:51
  3. Malá recenze finální verze E-TEN Glofiish X500
    Od Pavel Koza v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 05-06-2007, 12:53
  4. Garmin Mobile XT (finální verze) konečně ke stažení
    Od kopacek v sekci Ostatní raritní navigace
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 19-03-2007, 15:04