Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Odblokování ET Smartphone

  1. #1
    Guest

    Zdravím,
    Koupil jsem Smartphone od Eurotelu a je samozdrejme zablokovaný. Pokud víte někdo jak jej odblokovat, nebo znáte nekoho kdo to umí, tak mi prosím pomozte. Hladám uz nekolik dní na inetu a nasel jsem jen zpusob jak odblokovat SPV od Orange prepsaním nekolikaradků v urcených souborech, ale v tom Eurotelu jsou jiné hodnoty nez u toho SPV a tak mam docela strach to zmenit aby se mi to treba celé nezhroutilo.


    Dík moc za kazdou radu.

    Marek

    nando@seznam.cz
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1

    Citace Původně odesláno od Anonym
    Zdravím,
    Koupil jsem Smartphone od Eurotelu a je samozdrejme zablokovaný. Pokud víte někdo jak jej odblokovat, nebo znáte nekoho kdo to umí, tak mi prosím pomozte. Hladám uz nekolik dní na inetu a nasel jsem jen zpusob jak odblokovat SPV od Orange prepsaním nekolikaradků v urcených souborech, ale v tom Eurotelu jsou jiné hodnoty nez u toho SPV a tak mam docela strach to zmenit aby se mi to treba celé nezhroutilo.


    Dík moc za kazdou radu.

    Marek

    nando@seznam.cz
    JA TO PODLE TOHO NAVODU ZKUSIL! ALE NEPOMOHLO TO!! TAKZE BYCH BYL TAKY RAD KDYBY NEKDO POMOHL!!
    JINAK DA SE UPGREDOVAT NA JINOU VERZY KTERA NENI OD EUROTELU?? JAK??
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    5

    Měl jsem stejný problém jako ty a už jsem ho vyřešil. Jestli ještě potřebuješ poradit, ozvi se.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    5

    Ahoj, mám stejný problém - zablokovaný Eurotel Smartphone. Prosím, pokud někdo víte, jak ho odblokovat, nebo znáte někoho, kdo to dělá, moc vás prosím o radu.

    Díky za ochotu

    Jarda
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    5

    Tak už to mám - pomoc jsem našel na http://babelfish.altavista.com/babelfish/urltrurl?lp=fr_en&url=http%3A%2F%2Fwww.smartease.n et%2Fnews_73.html. Je tam utilita SPVUnlock2.exe, která zjistí odblokovací kód a je to! Jen je asi potřeba mít poslední verzi FW - já mám v telefonu tu poslední verzi - upgrade z Eurotel WEBu 150511 a s tou to šlo. Paráááda.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    5

    Odblokovani Eurot.Smartphon1.Tak ta slavna adresa kterou nekdo udava nefunguje.Doporucuji modaco com a podivat se tam prip.kdo je z Prahy Zastavarna Telemobil.Jsou i na netu.Oni Ti odblokuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1

    Kdo by chtel tu utilitku SPVunlock, at se ozve. Poradim kde ji ted sehnat. Prace s ni je naprosto trivialni a zabrala mi na 3 SP na 100%.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Odblokování HTC Wallaby
    Od Uncle Sam v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 19-05-2006, 08:05
  2. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 03-04-2006, 15:04
  3. Odblokovani MDA
    Od Pavel Koza v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 15-06-2003, 21:42
  4. Odblokování MDA
    Od v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 20-03-2003, 14:25