Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: TomTom Go Update?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    17

    Ahoj vsichni. Nekde jsem cetl, ze nekdo posilal dotaz o updatu novych mapy s lepsim pokrytim CR na TomTom Go. Jak to prosim je. Je to mozne updatovat i na tento all in one pristroj. Diky moc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Ano je, vlastni mapy jsou spolecne pro vsechny all-in-one navigace/navigacni SW od spolecnosti TomTom.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    24

    Dotazuji tam GO700 a zde je pouze jedna mapa West_Europe. Už jsem si asi 3x psal s hotline a nějam mě stále nechtějí pochopit, resp. asi špatně formoluju otázky. I když ... - teď naposled jsem jim to polopaticky popsal a oni mi odpověděli co vlastně chci, vždyť už všechny mapy mám . Mno nic, dnes jsem opět dotaz upřesnil a čekám na odpověď. Podotýkám, že toot se týká pouze GO 700, u 500 a ONE by opravdu měly být shodné mapy (Tedy u GO700 by měl být taky stejný mapový základ, ale mapa je řešena jako jeden komplex). Pokud se pletu, tak mě opravte!
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    17

    jejku...no to by me nastvali kdyby se to nedalo updatovat na lepsi mapu CR....
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    24

    Ale neboj, půjde to. Vždyť ten základ je opravdu stejnej. Jen mám strach, abych neměl v GO 2 mapy - Western_Europe a CZ. Ale asi to tak nakonec dopadne, nicméně to není žádný drastický problém. Místo na HD je, takže teď jen ofiko vyjádření TOM TOM a jdu do toho
    Citace Původně odesláno od Alešák
    jejku...no to by me nastvali kdyby se to nedalo updatovat na lepsi mapu CR....
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    43
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Update Vario/Qtek 9100 - stara update utilita?
    Od Kersten_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 13-08-2006, 16:39
  2. Reakcí: 26
    Poslední příspěvek: 24-05-2006, 23:05
  3. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 29-03-2006, 22:15
  4. TomTom Navigator 5 - update na 5.21
    Od milda2000_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 48
    Poslední příspěvek: 18-01-2006, 09:08