Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Jak zablokovat funkcni klavesy Delta X ?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    38

    Nevite nekdo jestli jdou zablokovat funkcni klavesy u Delta X, nevim jak Vam, ale mne se kazdou chvilku zapne v kapse. Dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    0

    Bohuzel uz nevim, jestli jsem to ztahl tady, ale mam programek "ScreenLock",
    ktery mam namapovany na hardwarowem tlacitku a kdyz stisknu, tak to zhasne display a zaroven zamkne klavesnici - pro GPS v pouzdre, nebo prehravani MP3 idealni a odemyka se to stisknutim dvou tlacitek najednou.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    0

    A poměrně často také při zapnutí dojde k aktivaci aplikace napojené na Button3 aniž jsem se jej dotkl, takže jsem ji nakonec u tohoto tlačítka raději odstranil.

    Jinak což ScreenLock? Vypne display ale také uzamkne klávesy (opětovné probuzení vyžaduje současný stisk protilehlých tlačítek) ale ponechá běžící aplikace / procesy (tzn. pokud jel MP3 player tak jede dál, pro někoho to může být výhoda pro jiného ne), ale pokud se nenechá nic běžet co by sosalo akumulátor tak je to snad nouzově použitelné - přec samotné vypnutí PDA TurnOff tlačítkem pod WinMobile 2003SE také živí data v operační paměti, někdo tu psal že výdrž baterie z plného stavu po 5 dnech vypnutého PDA pokles na 40%, nevím kolik toho udělá za 5dní ten ScreenLock chtělo by to zkusit, jinak pokud to nebude použitelné tak se přidávám k původní prosbě a nějaký tip bych uvítal taky
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    0

    tak vladas byl rychlejší než jsem to sesmolil
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    38

    Dik, tak jsem to zkousel, ale za den to vycucne baterku, takze na delsi dobu je to nepouzitelne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    0

    Tak to je jasne ze to vytluce baterku - je to urcene jen aby sis neco nezmackl treba kdyz si v kapse zaznamenavas trasu z GPS, nebo prehravas MP3 a PDA vzdycky zere vic nez kdyz je vypnute - jestli Ti jde o to, aby sis PDA jen omylem nezapinal, tak si v nastaveni vypni, ze se nema probouzet tlacitky, dotekem na display atd.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Internet v mobilu zablokovat
    Od MrPierc_ce4you v sekci HTC & klony
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 13-08-2009, 21:34
  2. Jak zablokovat GPRS na PDA
    Od Qwerty23 v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 20-05-2008, 14:14
  3. Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 07-05-2008, 21:28
  4. Funkcni/nefunkcni aplikace pro WM 5
    Od Kato_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 36
    Poslední příspěvek: 01-06-2005, 19:42