Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: chyba v internet explorer

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    72

    v nastavení domovské stránky jsem omylem přenastavil stranku na nějakou špatnou a teď při spuštění mi to píše že URL adresa nemá správny formát. a když dám OK tak mě to vyhodí z IE. děkuji za rady. ani nevim jak si přeinstalovat IE děkuji)
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\AboutURLs
    home="res://webview.dll/blank.htm"

    Nastavi na prazdnou stranku.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    72

    děkuji za radu ale ješte bych potřeboval vědět kam to mám napsat nebo v jakém programu se to dělá děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    165

    nejlepe v nejakem editoru registru
    napriklad totalcommander - na nejvyssi urovni jsou dve zpetna lomitka "\\', pak volba "registry", a pak uz pokracujte ve 'vetvich' tak, jak psal beecher. pokud potrebujete screenshoty, napiste mi na sz, az budu doma, poslu vam je.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    72

    v progarmu na registry jsem to napsal uple stejne a porad stejna hlaska(
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    165

    no, mozna je to HKCU/SOftware/Microsoft/Internet Explorer/Main/Start Page ... alespon ja tam mam to, co se mi v IE zobrazuje....
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Aha, to bude asi tim, ze ja mam WM5...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    72

    problem vyresen ulozil jsem si nejakou stranku na pocitaci ulozil do PDA a otevrel a pak zmenil domovskou stranku vsem dekuji za rady
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Internet Explorer v PDA
    Od hadic v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 20-02-2007, 18:05
  2. internet explorer
    Od zatkojuraj v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 29-12-2006, 11:46
  3. Internet Explorer - stranku nelze zobrazit... Kde je chyba?
    Od Memory_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 14-07-2005, 22:31
  4. Internet Explorer
    Od gunther_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 08-05-2005, 08:20
  5. Internet explorer
    Od Radek Kaska v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 02-11-2004, 12:29