Ahoj lidi, nemáte někdo zušenost, zda compact umí přijímat poslané vizitky. Pokouším se o to už druhý den a stále mi to nejde.
Díky za radu.
Ahoj lidi, nemáte někdo zušenost, zda compact umí přijímat poslané vizitky. Pokouším se o to už druhý den a stále mi to nejde.
Díky za radu.
hledej VCard :yes:
Ja hledal, nasel, ale stejne mi to nefunovalo... Je to uz tak rok, tak jdu hledat znovuPůvodně odesláno od osch
![]()
Já používám a jsem spokojen. Problém je jen ten, že formátů vizitek je velké množství a ne všechny přístroje se všema "mluví". Ten VCard mám vyzkoušený a funguje tak u 80% Nokií. Víc jsem nezjišťoval.
Mám .cab přímo v extRom. Po nainstalování se přidá do kontextového menu při podržení stylusu na určitém kontaktu volba send as VCard.
Vřele doporučuji :yes:
No, až najdeš, tak mi dej vědět cestu, protože stále tápu. DíkyPůvodně odesláno od noiser
Asi si nerozumime, ja hledam cab, kterej pusobi, ze jde PRIJMOUT vCard, standardni chovani MDA je totiz takove, ze zpravu zahodi a ani nepipnePůvodně odesláno od osch
![]()
Taky něco takovýho sháním. A víte co je zajímavý ? Že přes IR to vizitku normálně příjme v podstatě z čehokoliv. Ale vzduchem ani píp:
Tak mne nejde ani tohle - ze stary Nokie pres IR nic, SMS uz vubec nic...Původně odesláno od daww
Co se tyce siemensu tak u tech mi pres IR vizitky chodily obema smery
ps: chce to poradnej telefon![]()
No tak ten VCard umí samozřejmě vizitku i přijmout. ALE se stejným compatibility omezením :no:
EDIT: sosála, sosála![]()
po naistalování žádná změna, tobě to funguje?
Mne to nejede ani za bohaPůvodně odesláno od pecza
![]()
No nevím co vám k tomu říct. Pokusím se udělat nějaký screenshoty a hodit je sem.
nevěřím tomu, že v dnešní dobe by to výrobce opoměl
tak tu jsou ty screenshoty. Jsou z MDA II, ale problém to určitě nebude.
EDIT: testováno na MDA II a NOKIA 6230. Zkušenost mám však s větším množstvím NOKIÍ a několika dalšímy telefony.