Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: MDA full backup + "ovladatelná" instalace

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    32

    zdravim,
    moc jsem se nedopatral ani v diskuzi, ani ve freeware, tak bychse chtel zeptat:

    1) jestli je u MDA I nejaka moznost full backupu na kartu? = i registry ap, aby po h-resetu byla zachovana integrita naistalovanych programu (treba i na karte - samozrejme ty bych zalohoval do PC)..

    2) je mozne pres PC instalovat do MDA I a urcit i cilovou slozku, ne jen kartu? popripade, da se instalovany program po te presunout a upravit v registrech, aby fungoval? ..zkousel jsem to tak s jednim programem, ale neuspesne, nasel jsem jen 2 mista v registru s cestou.. ale to bude spis editorem, kt nejak nevyhledava;(

    diky, *tom
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    32

    tak zatim jsem porad na nic neprisel..

    1) mozna SD backup full + zaloha registru, ale nevim, nemam odvahu to zkouset..

    2) myslim, ze jsem nasel v registrech vsechny odkazy na dany program, a zmenil je na novou cestu, ale porad to nekde vazne..
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    45

    Já bych se teda také přidal. Je něco co by umělo vše třeba z MDA Compactu zazálohovat (nepočítám kartu, stačí jen interní paměť přístroje) do stolního počítače a zase to obnovit, něco co by umožnilo také naklonovat z jednoho přístroje veškerá data do více přístrojů (klasika, připravit a vyladit jedno MDA, pak 100 naklonovat zaměstnancům firmy jako základ co tam budou mít)?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    32

    tak zalohu uz mam poresenou, perfektne to udela "sunnysoft backup manager". ja testoval verzi 3.3. ma to hodne moznosti a dokaze zalohovat do exe
    tu ovladatelnou instalaci zatim nevim..
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    0

    Freeware nevim, ale Sprite backupem se da udelat samospustitelny exe z cele RAM na SD a z te kompletne obnovit treba na ceste po hard resetu - uz se mi to nekolikrat hodilo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    45

    Potvrzuji dobrou zkušenost se Sprite Backupem, právě mě zachránil v hodině dvanácté, díky pár dní staré záloze jsem obnovil stav před nechtěným hard resetem
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. SPB Full Backup
    Od voda2 v sekci Touch Pro
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 02-02-2009, 12:46
  2. full path na desktop u win ce 5.0
    Od karelmm v sekci Windows Mobile a Windows CE
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 06-11-2008, 11:29
  3. artemis full úložiště
    Od pepo096 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 09-02-2008, 23:12
  4. SPB Full Screen Keyboard v češtině
    Od Dada_ce4you_oldd v sekci Aplikace v češtině
    Reakcí: 62
    Poslední příspěvek: 28-05-2007, 11:49