Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 34

Téma: QTEK 9100 ROM > MDA Vario ROM

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    76

    Mam Qteka a kdyz se naistaluje PLNA LOKALIZACE. hodne se zpomali.. videl sem TMOBILE MDA vario. co uz ma kamos a jede mu s CZ bezdproblemu..

    Tudiz dotaz nema nedko ROM TMOBILE MDA VARIO orig.. abych si ho mohl prefechnout na QTEKU 9100 aby sem tam mel TMOBILE. ?

    Jinak SKYPE facha OK. jen nesmi mluvit oba naraz pak se zvuk zacuka jinak pres wifi v pohode .. jinak pokud ma clovek naistalovany aplikace ktery sou fakt pro WM5 odladeny tak to beha nadherne.. mam tam 5 veci na today. vcetne pocasi SPB.. a jede stejne svizne jak po HW resetu. MP3 taky v poradku i pri spustene dasi aplikaci. Agile messenger facha v poradku.

    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    Jo,jo,taky bych chtěl vyzkoušet ROMku s MDA Varia,ale zatím jsem na ni nikde nenarazil...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    76

    nebo by stacilo vyexportovat CAB s cestinou . mel by byt od Moravie.. jak je zvykem u T-Mobile.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Citace Původně odesláno od Roman.34
    mel by byt od Moravie.. jak je zvykem u T-Mobile.
    Hmm, na compactu je lokalizace od Sunnysoftu..
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    76

    Az bude ROMKA. tak zde je nastroj jak zbavit QTEKA nebo cokoliv ID LOCKu
    .. aby bylo mozno FLASHOVAT tam a zpet jakykoliv romky ..

    doufam ze jsem to spravne pochopil a ze to neni jen zbaveni locku operatora na jiny site. ... prevzato s XDA-developers

    First you need to unlock your device with the imei-check from http://www.imei-check.co.uk/m3000unlock.php

    It's not only a sim-unlocker, it removes the country-id/operator-id which means you can then make a dump of your rom or upgrade your rom with another rom like the k-jam or the qtek found in the ftp server
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    76

    tak drzim vruce jak Qteka a TMOBILE. a rozdil..

    Ve verzich.. a co do rychlosti TMOBILE se zda rychlejsi asi verzemi..
    se me zda ze ta lokalizace proTmobile jede svizneji a hlavne podle toho jak se to instaluje uz je ta ROMKA promo pocestena.

    Hned celej system bez instalace EXT rom je v CZ.. zeby CZ WM05 ?

    QTEK ##### T-Mobile
    IPL: 1.01 ##### IPL: 1.03
    SPL: 1.06 ###### SPL: 1.06
    GSM: 01.01.10 ###### GSM: 01.04.10
    OS: 1.1.75 ###### OS: 1.3.2.5

    ROM version : 1.1.7.5 ###### 1.3.2.5 CSY
    ROM date: 9/22/05 ####### 11/11/05
    Radio version 01.01.10 ###### 01.04.10
    Protocol version 4.0.13.16 #####3 4.0.13.17
    ExrROM version 1.1.7.105

    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    Romane...
    Šup sem s tou ROMkou pro MDA Vario... Já vyzkoušel jak ROMku od Qteku tak od K-JAMU a podstatný rozdíl jsem nenašel...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    76

    no ja zas nejsem takovej guru abych to stoho umel dostat ROM
    rekni jak a mas ji tu ,, ..

    sem vzdy jen flashoval uz romky hotovy a odemykal ID .
    ale nikdy sem si neexportoval ROM ven . jak to mam udelat . mam spristupnit pamet abych ji videl a pak jen vykopirovat.. nekde sem cetl ze by to tak melo jit ? ale necham si poradit. ale ze by to bylo tak jednoduchy se mi nezda.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    Jo,tak to fakt nevím jak provést ten export ROM na miniSD kartu...Taky nejsem žádný Guru...Já byl rád když jsem si svůj Qtek odemkl,abych mohl flešovat ROM různých providerů...
    Uvidíme jestli se náhodou něco neobjeví na xda-deve....
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    76

    aha ja jen .. odemkls to pres to co sem psal nahore . nebo pres neco jinyho ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    255

    Citace Původně odesláno od Roman.34
    Hned celej system bez instalace EXT rom je v CZ.. zeby CZ WM05 ?
    Jo, kdyz jsem dneska (.... vlastne vcera) zkoumal v obchode TMO Vario (a provadel prvni spusteni), tak to na me taky tak pusobilo... mam pocit ze to bylo cesky uz uplne od samyho zacatku, a pak se tam jeste samo (bez rucniho spusteni a bez PC) instalovalo cosi dalsiho, mozna "darecky" od TMO.

    Ale ta cestina fakt na 99% vypada ze je primo v ROM. Za to bych mozna TMO pochvalil :yes: , ze by se jim snad dalo odpustit i to celkovy "pink pig line"
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Citace Původně odesláno od Roman.34
    Hned celej system bez instalace EXT rom je v CZ.. zeby CZ WM05 ?
    Proboha, jen to ne :!: :!: :O
    Citace Původně odesláno od adamekma
    Ale ta cestina fakt na 99% vypada ze je primo v ROM. Za to bych mozna TMO pochvalil :yes: , ze by se jim snad dalo odpustit i to celkovy "pink pig line"
    Pokud to je tak a nejde to zmenit, tak to totalne po.... Jeste jsem na PPC nevidel nic hroznejsiho, nez kdyz na me kamosuv iPAQ vykouk česky :disgusted:
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Byla kalibracni obrazovka cesky? Pokud ano, tak prekvapive to cesky asi bude, pokud ne, tak to CZ WM5 nebudou...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    255

    Citace Původně odesláno od beecher
    Byla kalibracni obrazovka cesky? Pokud ano, tak prekvapive to cesky asi bude, pokud ne, tak to CZ WM5 nebudou...
    To uz si presne nevybavuju (ona tam byla potistena ochranna folie, tak jsem byl rad ze vidim krizky ),
    ale mam pocit, ze takovy ten uvodni tutorial "podrzte pero a presunte schuzku" cesky byl. A to je hned po kalibraci.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    76

    Ano kalibraci obazovka je CZ.. ted sem to jeste jednou resnul...
    Vsechno je tam uplne CZ. od HW Resetu

    Jen celkove ta obrazovka na vytaceni phone je silena v TMOBILE verzi.. sama růžova a pekne hnusnej design a to pismo. bleeee. _(
    Da se to neak predelat do default WM5.0 tak jak je tu u QTEKU... ? kdyz sem to resnul hned jak se tam chteli instalovat ty Tmobile silenosti, tak to nabehlo podle mich predstav ale chovalo se to neak divne. hlavne se tam nenainstaloval MMS client.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. QTEK 9100 (MDA VARIO)
    Od Clayderman v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 14-05-2008, 11:00
  2. BT Headset pro MDA Vario(Qtek 9100)
    Od aegisrtcw v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 09-02-2007, 09:08
  3. Qtek 9100 vs. MDA Vario
    Od hustej v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 36
    Poslední příspěvek: 29-06-2006, 00:53
  4. MDA Vario/Qtek 9100 a GPS
    Od Jirka K._ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 15-05-2006, 21:19
  5. MDA VARIO, QTEK 9100 a GPS
    Od moucha_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 26
    Poslední příspěvek: 21-03-2006, 20:47