Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Co nejvice volne RAM (ve WM5)

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    87

    Muzete me odkazat na nejake tipy jak optimalizovat RAMku pod WM5, resp. jak ziskat co nejvic volne pameti? Mit po soft resetu 18MB volne pameti ze 49MB moznych mi prijde celkem malo...

    Po pocatecnim sileni s instalacemi cehokoliv ted zacinam optimalizovat
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    RAMka se neda nijak optimalizovat...

    Jinak, ziskat co nejvice pameti jde neinstalovani a nepouzivanim aplikaci...
    Nebo je po pouziti vzdy uplne zavrit...

    Ale co jsem si vsimnul, tak RAMky u WM5 ubyva daleko mene, nez u WM2K3(SE) pri stejnych cinnostech...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    87

    Jo, mozna ubyva pomaleji, ale pri jejim ubyvani se system stejne zpomaluje jako svina...

    Myslel jsem, jestli existujou finty jako na stolnich woknous, tj. zakazani nekterych services, zakazani pre-loadu dll, apod.?

    Samozrejme je to moznost upgrade 64-> 128MB, ze? :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Ano je, pocitam, ze na jare budou mit chlapci z PPCTech muj Dell na upgradu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    87

    Jen hadam - konci Ti zaruka? :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Ano, ja to mel z US pouze s rocni zarukou... A defacto vyprsela uz 29.11....
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    87

    tak to jsem moc zvedavy na zkusenosti... urcite se pak ozvi.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. A701 s nejvice body u mne
    Od Pedro021 v sekci Mio
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 10-10-2007, 21:22
  2. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 09-02-2007, 15:36
  3. Jak ušetřit co nejvíce místa v RAM u MDAc?
    Od milan.smart_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 01-01-2006, 19:16
  4. 30MB volné ram, CF GPS a nic víc-vejde se?
    Od Kája_oldd v sekci Příslušenství pro navigaci
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 17-05-2005, 16:11