Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: ICQ ano, ale Internet ne:-((( Proč???

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    30

    Ahoj lidičky, můžete mi prosím někdo pomoci. Po delší době jsem konečně uchodil ICQ. První problém byl, že WIFI bylo připojeno, ale nešlo ICQ a Internet. Teď jem odstranil z PDA a APčka WEP a funguje ICQ, ale net píše, že nelze zobrazovat stránky a musím nastavit spojení. To je jako na ICQ a net pokaždé jiné spojení???:
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00105968_settings1_HEe6.jpg 
Zobrazení: 55 
Velikost: 19.2 KB 
ID: 3479   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00105968_settings2_QHCQ.jpg 
Zobrazení: 55 
Velikost: 13.7 KB 
ID: 3480   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00105968_settings3_m6UF.jpg 
Zobrazení: 57 
Velikost: 20.0 KB 
ID: 3481   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00105968_settings4_f3a.jpg 
Zobrazení: 55 
Velikost: 10.8 KB 
ID: 3482   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00105968_settings5_Q4RX.jpg 
Zobrazení: 66 
Velikost: 20.3 KB 
ID: 3483   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00105968_settings6_vjMW.jpg 
Zobrazení: 57 
Velikost: 20.6 KB 
ID: 3484   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00105968_settings7_0w4U.jpg 
Zobrazení: 66 
Velikost: 20.3 KB 
ID: 3485   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00105968_settings8_ktUj.jpg 
Zobrazení: 59 
Velikost: 20.8 KB 
ID: 3486  
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Proč to nastavuješ jako VPN?
    Mělo by to jít nastavit přímo na Internet. Mám možná jiný SW, ale nastavím si, že WiFi karta se připojuje k Internetu a v jejím ovl. panelu už jenom vyberu poskytovatele (APčko).
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    224

    Nevim jestli to pomuze, ale me to funguje pouze kdyz zadam rucne IP adresu, masku, branu a DNS. Kdyz jsem mel nastavene ze tyto prideluje server, tak se tvaril jako pripojeny, ale nebyl. Drzim palce
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Zkus Hitchhikera
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    30

    Citace Původně odesláno od Surgical
    Zkus Hitchhikera
    nefunguje mi. Moje PDA je s německým Win a lokalizací od Sunnysoftu, může to mít souvislost.
    Pokud jde ICQ, tak to musí být spojené, ne!?

    To Pavlucha: takovou možnost nemám, pokud tedy vím. Tohle jediný co mi nějak funguje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Nemeckymi Win a lokalizaci od Sunnysoftu? To funguje? :O
    Spravne by tam mely byt anglicke (WWE) WM...

    Jinak zkuste spustit \windows\welcome.exe a melo by se to spravit...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    30

    Lokalizace funguje. Jen jsem musel přejmenovat adresáře na Programs a setings a je to. Jinak je start menu prazdne. Sunnysoft jsem na to upozornil


    Dodatek:
    Welkome.exe pomohlo. Super, dekuji. Jeste dodam obrazky soucasneho nastaveni, pro pripadne dalsi nestastniky.

    Dekuji vsem za snahu pomoci. Konecne investice do SD Wifi prinasi ovoce. Tento odstavec jiz pisi na PDA.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Proč mi přestaly jít SMS?
    Od AlešD v sekci Touch HD
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 20-03-2009, 19:48
  2. Proč nepřehrává mp3?
    Od Cabatini v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 03-08-2008, 13:50
  3. proč Landscape po SR ?
    Od fandap v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 12-12-2007, 22:53
  4. Proč nevidím PC v Pda?
    Od ing.dr v sekci Co se jinam nevešlo
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 29-10-2005, 10:34