Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Pripojeni k internetu pomoci BT, jsem lama :) pomoc :))

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    1

    Dobrej, potreboval bych PRESNE, co nejpresneji poradit, jak se pripojit k netu pomoci BT, ale fakt nejak presne, jsem uz zoufalej tady je muj mail :
    jablecnej_pomeranc@centrum.cz
    a nelepe na icq : 221663182
    Diky moc, jablecnak..

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Sep 2011
    Příspěvků
    0

    A jak? Pomoci PC nebo pomoci mobilu?



  3. #3
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Přesně, co nejpřesněji, ale sám moc přesný nejsi. ( Nenapsal jsi ani co máš za mobil, zda máš aktivovány datové služby a GPRS a pokud to nejde, co to hlasí.

    Nejprve doporučuji přečíst toto:

    Jak nastavit připojení k internetu?

    BT tajemství zbavený

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    278

    Som precital vsetky clanky a aj tak sa mi nedari pripojit cez BTops: ops: ops:
    Viz dissia o pripojeny na net

  5. #5
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    NEJDE MI TO :sarcastic: Pokud nenapíšete, co máte za zařízení, co a jak se má k čemu připojit, co jste s tím dělali, co to hlásí za chybu a podobně, tak může těžko někdo poradit. Stejně jako názvy diskuzí typu HELP PLEASE, POMOOOOOC atp.nikomu nic neřeknou.

    Pravidla jste snad četli, tak se jich držte.

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    napis mi na icq 309877275, rad ti pomuzu jestli to jeste nemas

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    278

    Huraaaaaaaaaaa,tak mi to konecne fachaaa cez S55 BT
    Problem bol v tom,ze pri sparovani som stale zadaval BT adresu pristroja takze preto som nemohol nasparovat S55 z n30 (na kazdom pristroji je ina BT adresa) takze pri sparovani neboli cisla rovnake



Podobná témata

  1. Připojení k internetu pomocí GPRS
    Od Jirka125 v sekci Dell
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 25-01-2007, 09:34
  2. GPS - Lama pomoc pri vyberu
    Od drakulaj v sekci Příslušenství pro navigaci
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 19-05-2006, 09:01
  3. Pripojeni notebooka pomoci MDA I k inetu
    Od systemspecialist v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 21-10-2004, 10:45