Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Pocket Informant 2005 R4 v češtině

  1. #1

    haj haj je offline
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Mnozí jste už možná zaregistrovali, že v sobotu byla vydána nová verze Pocket Informantu 2005 R4. Nechci se zde rozepisovat o novinkách, ale jak je mým zvykem, tak vám zde nabídnu českou lokalizaci, ale zatím je pouze přeložen program 100% a pro přeložení nastavení mi dejte ještě chvíli času.

    Věnujte prosím trochu pozornosti, protože se změnila programová struktura programu. Rozbalené soubory se už nekopírují do složky \Windows ,ale do složky, kde je nakopírován samotný program. většinou to asi bude \Program files\WebIS\PocketInformant.

    Pozor !!
    Toto je pouze pro QVGA rozlišení !!!!

    Dále se musím trochu omluvit, že jsem se neozýval dříve abych vysvětlil nějaké nesrovnalosti ohledně české lokalizace, ale byl jsem plně zaneprázdněn jinými důležitějšími pracemi.
    Bohužel se mi firma WebIS po odeslání přeložených zdrojových spouborů 2005 R2 už neozvala a tak jsem jim napsal dopis co se vlastně děje, ale zatím bez odpovědi. Trošku je mi to podivné, ale uvidíme s čím příjdou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    145

    Díky za češtinu :-).
    Mám dotaz na zobrazení popisu ikon v režimu VGA, které jsou nějak rozjeté, navíc při přidávání nové události v sekci kategorie, mám bílý čtverec přes část kategorii.
    Díky za pomoc, Neo
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3

    haj haj je offline
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Zapoměl jsem vás upozornit, že se jedná pouze pro QVGA rozlišení. Lokalizace pro VGA bude možná následovat v následujících dnech.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Perfektní práce.Děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    274

    Asi budu vypadat jako pako ale to je pro verzi ktera je ted momentalne ke ztazeni na strankach iweb?diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6

    haj haj je offline
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od simir
    Asi budu vypadat jako pako ale to je pro verzi ktera je ted momentalne ke ztazeni na strankach iweb?diky
    Ano, toto je poslední verze 2005 R4 (build 492) z 3.12.2005 .
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7

    haj haj je offline
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Zprvu jsem se rozmýšlel jest-li budu vůbec dělat lokalizaci Pocket Informantu na VGA zařízení, ale nedalo mi to a tady je výsledek. Tento balík obsahuje obě verze lokalizace pro QVGA i VGA zařízení najednou.

    Postup instalace:
    Podle typu zařízení QVGA nebo VGA si soubory z adresáře QVGA nebo VGA nakopírujte do adresáře, kde je nainstalován hlavní program, zpravidla to bude asi \Program Files\WebIS\PocketInformant . Oba soubory musíte přepsat novými.

    Hlavní program přeložen: 100%
    Nastavení programu přeloženo: 98%

    Hodně zdaru
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    0

    Na jakou verzi ta cestina je? Na International English, nebo na English?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    0

    At to zkousim jak to zkousim, nemuzu tu cestinu rozchodit - respektive mi to uplne rozhazi ikonky a listy a navic je cesky jen nastaveni, ale nic ostatniho. :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Stahni ted druhy zip, nejblize tvemu prispevku. V archivu jsou dve slozky. Otevri slozku VGA a ty dva soubory co jsou tam nakopiruj podle navodu Peti Hajka do PPC a je to Zrejme tam kopirujes soubor pro QVA rozliseni coz tvuj HP 4700 neni.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    0

    Uz jsem to vyresil - pro hx4700 bezici v realVGA (ozVGA) je potreba verze cestiny kupodivu qvga - to udela spravne listy a ikony.

    Co se tyce vlastniho pocesteni - je potreba ty soubory nakopirovat do adresare Windows, zrejme z toho duvodu, ze hx4700 tam ma v ROM stejne soubory.

    Pri nakopirovani do Program Files/webis/... to cesky nejde.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Pocket Informant 2005 R3
    Od Shanti v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 26
    Poslední příspěvek: 22-10-2006, 14:09
  2. Pocket Informant 5.61 v češtině
    Od Petr Hájek_ce4you v sekci Aplikace v češtině
    Reakcí: 27
    Poslední příspěvek: 18-10-2006, 11:21
  3. Pocket Informant 2005 Release 2 (6.1.0.308) v češtině
    Od Petr Hájek_ce4you v sekci Aplikace v češtině
    Reakcí: 67
    Poslední příspěvek: 19-06-2006, 10:06
  4. Pocket Informant 2005 R2.1
    Od beecher v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 04-09-2005, 17:46
  5. Pocket Informant 2005 v češtině
    Od Petr Hájek_ce4you v sekci Aplikace v češtině
    Reakcí: 35
    Poslední příspěvek: 11-06-2005, 08:16