Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: Novinky v programu a datech

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    171

    Připravili jsme novou verzi navigačních dat s celkem zásadní změnou - data nyní obsahují i kompletní silniční síť Slovenska do úrovně III. tříd.

    Data pracují s aktuální verzí programu.
    Zatím se však jedná o testovací verzi, doporučujeme si starší verzi zazálhovat.

    Soubory jsou k dispozici ke stažení na těchto stránkách:
    http://www.pdamapy.cz/pocket-pc/body-zajmu/
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    457

    Vektorova navigace po bile plose (nemam mapu Slovenska)

    To bude bzunda :-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    171

    Citace Původně odesláno od petr22
    Vektorova navigace po bile plose (nemam mapu Slovenska)

    To bude bzunda :-)
    Pokud mate navigator, je jako bonus politicka mapa Evropy, kde je i Slovensko.
    Samozrejme to neni podrobna mapa, ale udaj o delce vam to vypise presne.

    A nic Vam nebrani dokoupit si Autoatlas Slovenska ve verzi Standard, se kterym to bude bez problemu fungovat (cena je 890,- kc vc. DPH)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    457

    Ja vim, jenom me prekvapilo jak to pekne naviguje bez mapy :-)

    Pokud vypnu displej tak je to uplne jedno jestli tam mapa je nebo neni
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    24

    Je to sice pekny pocin a drzim palce, ale opet stejny problem, jako u predchazejici verze navigacnich dat - naviguje i pres cyklostezky, kam s autem nelze a u starsich verzi Navigatoru (2.3.4) tomu nelze zamezit, u novych nevim.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    457

    A co brani updatovat z 2.3.4 na 2.5.1 ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    24

    Asi nebrani nic, ale zkousel jsem vyssi verzi na svem Aceru N35 a nebylo to k pouziti (vypadavani pozice, 2x totalni vytuhnuti apod.). S touto verzi vse naprosto spolehlive funguje. V kazdem pripade ale - jste si jisty, ze u verze 2.5.1 to cyklostezky umi vyklicovat?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    457

    To sice ne, ale stezovat si ze to neumi 2.3.4, coz je o cca 5 verzi starsi nez nejnovejsi, nema cenu - tam k oprave dojit nemuze.

    Je nejaka trasa na ktere by se to dalo vyzkouset ? Protoze ja zatim nejel nikam kde by to pouzivalo cyklostezku
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    171

    Citace Původně odesláno od Prusvit
    Asi nebrani nic, ale zkousel jsem vyssi verzi na svem Aceru N35 a nebylo to k pouziti (vypadavani pozice, 2x totalni vytuhnuti apod.). S touto verzi vse naprosto spolehlive funguje. V kazdem pripade ale - jste si jisty, ze u verze 2.5.1 to cyklostezky umi vyklicovat?
    Ano, verze 2.5.1 cyklotrasy ignoruje.

    Muzete vyzkouset Pruhonice-Jesenice: pravdepodobne Vam to najde cestu primo pres pole, kde je cyklotrasa po polni ceste. Ve verzi 2.5.1 jiz bude nalezena cesta v poradku asi pres Hrncire.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    24

    Nejsem si uplne jisty, zda jsem si stezoval, jen se snazim upozornit na tuto skutecnost, ktera by mozna nemusela byt (nebo treba? zminena v poznamce). Duvod, proc zustavam na nizsi verzi, jsem uvedl.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    0

    Prominte, nejak jsem to nepochopil. Pouzivam to jak v aute, tak na kole. Existuje verze, kde mohu zapnout navigaci "vcetne" cyklostezek, pripadne to vypnout a navigovat "jen" po silnicich? Nebo bych musel pro tyto dva ruzne pripady vzdy instalovat jinou verzi?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    171

    Citace Původně odesláno od Boban1108
    Prominte, nejak jsem to nepochopil. Pouzivam to jak v aute, tak na kole. Existuje verze, kde mohu zapnout navigaci "vcetne" cyklostezek, pripadne to vypnout a navigovat "jen" po silnicich? Nebo bych musel pro tyto dva ruzne pripady vzdy instalovat jinou verzi?
    Moznost planovani po cyklotrasach se pripravuje, zatim je jen v datech cast cyklotras v CR.

    Pred sezonou bude k dispozici niova verze SmartMaps, ktera umozni planovat cesty i po cyklotrasach.

    Zatim to mozne neni, nebot data nejsou kompletni a program nalezite uzpusoben.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    457

    Zastavam nazor, ze ta alternativni stranka na stahovani tech dat nebyl uplne dobry napad......
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. WM6 NEWPLOW ROM 0.32 - novinky
    Od lubo.n v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 02-05-2008, 20:56
  2. Novinky od HTC pro 4Q/2007
    Od dort v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 08-10-2007, 21:28
  3. odstraneni programu z PPC pri ukonceni aplikace-programu
    Od lb_ce4you v sekci Programování
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 19-01-2006, 15:33