Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Prvních 60 minut s i-mate SP5m

  1. #1
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    "Chytrý telefon i-mate SP5m je jedním z prvních zařízení této kategorie s plnohodnotným QVGA displejem, integrovaným WiFi modulem a předinstalovaným systémem Windows Mobile 5. Pokud k tomu přičtete slot pro miniSD karty, integrovaný Bluetooth, 64MB paměti, integrovaný fotoaparát 1,3Mpix a velmi elegantní design, je celkem pravděpodobné, že část čtenářů tohoto webu právě objevila svůj letošní dárek k Vánocum Jaké jsou mé první dojmy se dozvíte z tohoto článku."

    [IMG]/img/articles/cz/large/0000000202_TOAY45036200512423423.jpg[/IMG]

    Přečtěte si celé preview.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    9

    Jak se ovladal, resp. co joystick, neni to slabe misto ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    On byl problem sehnat nejakou hru, na ktere to poradne testnout, takze jsem se tomu uprimne receno moc nevenoval... Ale mate pravdu, na nejake velke pareni to nebude... Je hodne "utopeny"...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    9

    Ani by mi neslo o hru. Klon tohoto Qteka ma Orange (tusim SPV C600) a na webu mobilmania.sk pomerne kritizovali ovladani pomoci joysticku pro listovani v menu. No uvidime jaka bude praxe. Chystas plnou recenzi ? Docela by bylo zajimave pak srovnani s Qtekem 8310, ktery uvede Eurotel na trh (rozdily, ktere jsem zatim nasel spocivaji ve vzhledu, hw tlacitek, pameti RAM a samozrejme v cene).
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    No rad bych to stihnul. Qtek 8310 mam take slibeny, tak to kdyztak zkusim porovnat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    RAM? Podle teto specifikace ji maji stejne...

    Asi takto, QTek 8310/i-mate SP5 a QTek 8300/i-mate SP5m jsou dve "totozna" zarizeni, jen se lisi v poctu tlacitek, 8300/SP5m je proste odpoved na SE walkmany...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    13

    Zasadni otazka: Staci vykon CPU na provozovani Skype over WiFi?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    9

    Citace Původně odesláno od beecher
    RAM? Podle teto specifikace ji maji stejne...
    Aha omluva, informace o velikosti RAM jsem nasel na jednom e-shopu. Dle dostupnych informaci je mi blizsi Qtek 8310. Pockam si na tvrdou realitu az bude k "osahani".
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    380

    Rozplývat se nad rozlišením displeje mi přijde zcestné.320/240 měl již nevyráběný SonyEricson S700.Spíš bych se zeptal,proč toto rozlišení neměli od pradávna ostatní SP.Je to ale datem výroby prvních SP.Pokrok samozřejmě musí jít dále a tohle je první vlaštovka.
    A protože je první s takovým displejem asi bude nedostatek upraveného softu.Pokud bude však kompatibilní,jistě se bude ovírat v malinkém okně odpovídajícím 208/176 dosavadních SP.Nebo verze softu určené pro WM2002-3 nejsou kompatibilní s WM5 ?
    Nad formátem karty se nebudu rozčilovat.Ostatní výrobci mění formát snad na každém modelu a neustále nové mini...apod. mě jen nutí vyhazovat prachy(
    K foťáku-hrůza.Ale koho to štve.Kdo si tento telefon koupí? Nejspíš je to člověk,kterej má na krku již 20MPix Nikona. Přesto je ta kvalita ukrutná a nehodí se ani na ofocení jízdního řádu nočních tramvají.To trochu zaspali dobu a cpát to tam snad ani neměli.A pubescentí ze Základky si tenhle telefon určitě nekoupí,nemá totiž blikací světýlka dokola.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    144

    Kdyby to melo usb host, tak jde k tomu pripojit ta mala klavesnicka a i 50 mejlu denne by nebylo problemem

    Jinak jsem videl 8310 (coz je temer stejny stroj) za 11 s DPH, tech 17 se mi zda "trochu" moc...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    95

    Tento SP vlastním již od konce září. Založil jsem i fórum na smartmania.cz, ale je to tam dost mrtvé (přiznám se, že i já sám nemám čas neustále přispívat). V případě problémů hledám pomoc na zahraničních fórech. Bude-li chtít někdo nějaké info, odpovím dle nasbíraných zkušeností. Podotýkám jen, že nehraju . Tento přístroj využívám vyloženě pro práci.:?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Dnes se na mobilmania.sk objevil článeček s 2 obrázky a několika screenshoty. Najdete je zde.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Prvních 60 minut s HTC Touch (HTC Elf)
    Od Pavel Koza v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 26
    Poslední příspěvek: 11-04-2008, 16:26
  2. Prvních 60 minut s HTC S710 (Vox)
    Od Pavel Koza v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 80
    Poslední příspěvek: 01-11-2007, 16:59
  3. Prvních 60 minut se Samsung SGH-i600
    Od Pavel Koza v sekci Zbývající zařízení Samsung
    Reakcí: 35
    Poslední příspěvek: 24-05-2007, 17:27
  4. Prvních 60 minut s T-Mobile MDA III
    Od Pavel Koza v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 13-10-2005, 20:59
  5. Prvních 60 minut s ETEN M500
    Od Pavel Koza v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 21
    Poslední příspěvek: 16-09-2005, 09:16