Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 6 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 77

Téma: Velká recenze zařízení FSC Pocket LOOX N500/N520

  1. #31
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od LOOX 710
    Ještě bych potřeboval poradit kde bych sehnal na N520 nějakou kvalitní fólii na displej.
    Muze byt i na 420. Jde o uhlopricku displeje, zadna jina souvislos se zarizenim neni.

    Citace Původně odesláno od Petr Nowak
    Kdyz uz je tedy rec o foliich (sorry za OT), nevite o kvalitnich foliich, ktere se casem neprodrou (u Brando i Innopocket se udela relativne rychle mala "zadera" - vydreni svrchni vrstvy folie - v miste psani textu). Kdysi byla folie ConceptKitchen, ktera sice byla ponekud drsnejsi (a hur propoustela) ale byla neznicitelna...
    ...a nemohl byste na to priste vytvorit nove tema, prosim? Dekuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    203

    Ano, půjde. Display má standartní úhlopříčkou 3,5 palce, jako většina QVGA PDA (včetně FS LOOX 420).
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    MatBa
    Guest

    Chci se zeptat, kde se da koupit takovy kabel, jako jste mel v recenzi. Dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Tento kabel vyrabi i zde pritomny a diskutujici Seba
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    194

    Kousek odbocim, co se tyka ostatnich novych rad LOOX 530 a 540 jsou jiz nejake ofiko zpravy?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    MatBa
    Guest

    Jsem nasel takovy kabel i na tomhle odkazu. Akorat 1200 s dani mi pripada moc. A navic se to napadne podoba jednomu rucne delanemu kabelu, co jsem tu videl v diskuzi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    13

    Mel bych takovy hloupy dotaz, kdyz to umi USB host, lze k tomu pripojit i neco jineho nez jen USB klicenku nebo fotak? Ted mam konkretne na mysli externi USB harddisk, ktery ma i vlastni napajeni http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=31340. Moje predstava je nasledujici navigace a pripadne moznost jako "maly" jukebox.
    Nejsem jeste porad rozhodnut jestli PDA s GPS nebo iPOD video do obojeho bohuzel penize dat nemohu a ten hardisk uz doma mam.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    U tohoto LOOXe jsem harddisk nezkousel, ale u PL720 ano a fungovalo to pekne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    13

    Tak to je super, WM5 by jiz mohly mit hodne ovladacu v sobe, takze vetsi sance cokoliv pripojit. Predpokladam, ze by teda nemel byt problem s nejakym MP3playerem, ktery si bude sahat na ten disk a hrat a hrat. Ty resety me ovsem trochu desi, ale snad to casem nekdo otestuje. Skoda, ze SD karty jsou porad kapacitne male a drahe, takovych 20-30GB by mi stacilo .
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40

    -p- -p- je offline
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Ahoj, zajímalo by mě několik věcí k téhle mašince:

    1. Jde nějak vypnout podsvícení tlačítek nebo svítí pořád?
    2. Má tento Loox lepší nebo horší zvuk (i mikrofon) než HP rx1950?
    3. Co byste volili? rx1950 nebo Loox n520 nebo Acer n311 nebo Loox 720

    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,185

    Citace Původně odesláno od Pavel Koza
    Tento kabel vyrabi i zde pritomny a diskutujici Seba
    Ano vyrábím a dnes již mohu potvrdit ze tento kabel je plne funkcni i na LOOX N 520 pravě jsem dotestoval.Dobijeni i USB host funguje za stejnych podmínek tak jak jsem popisoval v prispevcich LOOX 720.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    194

    Mohu jenom potvrdit ze kabel funguje OK.

    Zatim jsem zkousel

    1) ze dobiji PDA pres USB z PC
    2) pripojil jsem a v poradku nacetl USB klic
    3) kabel dobiji pres USB i z auto-drzaku ARKON - take prese UBS. Drzak jako takovy je napajen ze "zapalovace"

    k bodu AD3) prikladam obrazek
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00112612_1_CpsH.jpg 
Zobrazení: 37 
Velikost: 26.5 KB 
ID: 3681  
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    2

    Díky za skvělou recenzi, díky ní alespoň vím, že LOOX N520 komunikuje se programem TOMTOM navigace. Nedokázal by mi někdo poradit jek vše nastavit aby LOOX N520 komunikoval s navigací TOMTOM. Už na to nemám nervy jak se vám to Pavle v tom vašm testu povedlo???... Jsem zoufalý MOC PROSÍM O POMOC!! Mě to prostě neběží TOMTOM pořád hlásí, že mi chybí zařízení GPS.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    194

    Citace Původně odesláno od petrbabunek
    Díky za skvělou recenzi, díky ní alespoň vím, že LOOX N520 komunikuje se programem TOMTOM navigace. Nedokázal by mi někdo poradit jek vše nastavit aby LOOX N520 komunikoval s navigací TOMTOM. Už na to nemám nervy jak se vám to Pavle v tom vašm testu povedlo???... Jsem zoufalý MOC PROSÍM O POMOC!! Mě to prostě neběží TOMTOM pořád hlásí, že mi chybí zařízení GPS.
    AD1) over zda mas vypnuty prijem u infraportu (start - settings - conection )
    AD2) kdyz spoustis tom toma, nesmis mit spusteno jine zarizeni s navigaci ani samotny GPS locator, ktery zapinas pres tlacitko na FS LOOX 520
    AD3) nastav si ve WM5 v start-setting-system-GPS - GPS HARDWARE COM treba na 8
    AD4) v TOM TOM - nastaveni - zmenit predvolby - zobrazit stav gps - konfigurovat - vyber ostatni kabelove nmea GPS - vybrat - baudova rychlost 9600 - hotovo - zvol com 8 a pak uz jenom cekej az se zobrazi satelity, muzes dat hotovo a jezdit
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    2

    Poklona platinovému přispivateli "Stheepan".... Už vidím satelity. Jdu jezdit
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 6 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Velká recenze Fujitsu Siemens Computers Pocket LOOX 4xx
    Od Pavel Koza v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 45
    Poslední příspěvek: 20-06-2007, 10:44
  2. Velká recenze zařízení FSC Pocket LOOX C550
    Od Pavel Koza v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 18-01-2007, 20:49
  3. Flash update ENG - Pocket LOOX N500 / N520 and Keylock Patch
    Od tomastomb v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 54
    Poslední příspěvek: 13-10-2006, 07:55
  4. Velká recenze zařízení FSC Pocket LOOX 720
    Od Pavel Koza v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 113
    Poslední příspěvek: 09-12-2005, 19:43