Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 24

Téma: problémy s HP 2190

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    41

    Začínám mít problémy s iPAQ. Nedávno jsem zakoupil HX2190 kde je nainstalován WM 5.0 Vlastním ještě jeden a to ACER n35. Již zmíněné HP mě v poslední době začalo dost zlobit. Jeho rychlost třeba v otvírání souborů se mnohonásobně zpomalila! Čas od času se stane, že ho nemůžu vůbec zapnout(po předchozím korektním vypnutí) Nakonec z něj musím vytáhnou baterku a pak naskočí a když ne tak jej musím připojit na zdroj aby naskočil(podotýkám,že baterie je nabitá) Čas od času se stává, že po zavření nějaké spuštěné aplikace se nevrátí do původního zobrazení a na displeji zůstane vidět část vyplé aplikace a část menu "dnes". Taky se stává, že ve složce "nastavení" nemůžu přepínat v liště.Když na ni kliknu, tak se mění, ale menu se nezobrazuje. Dneska se mě sama od sebe vymazala SD karta kde jsem přišel o 420 MB dat (!!!!!) Vím že jsem měl zálohovat, ale teď už mě to stejně nepomůže. Hlavní problém je v tom, že nejde ani provéct hard reset. Při tomto resetu by se mělo vrátit vše do továrního nastavení,ale nestane se tak. Taky mě neustále ubývá kapacita na v operačce a při tom nemám nic zapnuto v pozadí. Nevím co s tím mám dělat.Je chyba ve mě nebo PDA? Za každou radu budu vděčný
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Nechápu, proč musíš vytáhnout baterku-soft reset nestačí? A proč nejde udělat hard reset? Dělaš ho podle návodu? Při HR se musí stylus držet delší dobu-ne jen píchnout.

    Je to nějak moc podivností najednou. :? Zkus HR (nezapomeň zazálohovat data-PIM apod.) a pokud se nepovede nebo bude dělat PDA problémy stále (třeba i bez instalovaných programů), tak reklamuj. Chyba v tobě asi nebude, když už jedno PDA máš, takže úplný začátečník snad nejsi.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    41

    samozřejmě při tvrdém resetu stylus držím delší dobu, ale provede se jen SR. Nejsem žádný machr, ale jak jsi říkal začátečník taky ne. Proto se ptám jetsli není chyba ve mě,než půjdu reklamovat.Přes víkend se do toho obuji a když se to nepovede, tak půjdu reklamovat
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Nevím, jak u tvého iPAQa, ale na Dellu s WM 5 se HR dělá tak , že se drží krajní HW tlačítka a zároveň udělá soft reset a pak se HR musí ještě potvrdit - na displeji je dotaz a potvrzuje se myslím stiskem tlačítka calendar.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    174

    Na WM5 jsou tri typy resetu - od restartu systemu po uplnou inicializaci.
    Je to presne popsane v manualu.

    MaPo
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    To jsou, ale jenom na FSC Loox N5xx a na WM5kovych HP hx2xxx... Zase same specialitky... :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    41

    Jenže funguje jenom měký reset.Tvrdý vůbec ne. Už si s tím nevím rady.Přestává fungovat úplně jdu reklamovat.Jsem z toho špatnej,myslel jsem si že kupuji dobrou mašinku a zatím jsem se sklamal
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1

    me se ta potvora taky nezresetuje HARD...porad tam vsechno je...vsadim se ze az to nebudu chtit, taxe mi vsechno smaze:-)...uz vis cim co?


    dikes
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    41

    Tak už jsem to vyřešil.Reklamoval jsem ho a co mě dali náhradní ,ale stejný typ, tak udělal to samé.Znovu reklamoval a odmítl jsem si vzít další hx2190.Teď mám Acer n50 premium jsem jsem víc než spokojen.Podle mě nemají ještě vychytané muchy na tom HP. Hodně zdaru
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    23

    Tiež mám hx2190 a WM 5.0, občas sa mi už stalo, že sa nedalo zapnúť tlačidlom POWER napriek plnej baterke, ale reagoval na soft reset - tak sa oživil. S tvrdým resetom som ešte nemal problém ( dlho držím POWER + ľavé tlačidlo (kalendár) + pravé tlačidlo s obrázkom obálky a stylusom dlho tlačím do dierky ), pri obnove systému vypisuje v ľavom dolnom rohu niečo ako Formating.....atď. V tom tlačítku POWER ale bude asi zrada, lebo nie vždy reaguje, preto možno niekomu nie vždy ide urobiť hard reset
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    9

    Problém s resetem u HP iPAQ hx2xxx je ten, že hard reset, který si každý představuje jako to nejbrutálnější je skoro to samé jako soft reset, až clean reset vrací všechno na nulový stav, ale tento clean reset není vůbec (!) popsaný v českém manuálu - navíc - manuál a popis lokalizace je přeložený jinak než je lokalizace od Sunnysoftu ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    41

    jak jsem již říkal.Odešel jsem od HP k ACERU a jsem velmi spokojen.Mám Acer n50 premium a je :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    9

    já mám hx2490 - n50 jsem nechtěl kvůli slabé baterce ....
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    23

    Objavuje sa mi na hx 2190 taký problém: občas po vypnutí sa po nejakej dobe bez provozu (napr. cca 3 hod.) úplne vybije baterka a nejde zapnúť pda (JE VYBITÉ), zapne sa na krátko po SR, ktorý ale neprebehne celý - baterka je úplne 0%. Nestáva sa to často, ale vždy keď ho najviac potrebujem ( Spozoroval som, že oblasť krytu baterky je vtedy dosť teplá - najprv som myslel, že sa my vo vrecku reziduálne zaplo POWER tlačítko, ale PDA je vypnuté. Má niekto rovnaký problém?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Nemate nainstalovany nejaky merak baterie na Today?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. hard reset HP ipaq 2190
    Od free-bee v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 30-08-2008, 13:48
  2. Wi-Fi u HP 2190
    Od deyv v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 29-11-2005, 06:28
  3. Čeština k HP 2190 (WM 5)
    Od deyv v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 27-11-2005, 20:09
  4. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 09-04-2005, 12:13