Téma: Jaky balicek bych si mel koupit na Severni cechy?
Ganja_ce4youjaky balicek bych si mel koupit od smartmaps,kdyz chci Decin (severni cechy) ..
koukal jsem na navigator (autoatlas 1:10 000) ,ale to meritko je nevyhovujici na navigaci po meste .. a severni cechy existuji snad jen v turisticke mape..
wisp_ce4youJe pravda ze jako nouzovka pro orientaci ve meste se da turisticka mapa pouzit, pro kvalitni navigaci to neni.
Ale jako prujezdni mapa mestem mi SM Autoatlas fungoval spolehlive.
beecherCyklomapy by mely byt podrobnejsi nez autoatlas a estli se nepletu, tak to s nimi umi i navigovat (?) Ale nechci kecat...
wisp_ce4youCykloatlas ma stejne meritko/podklady, jen jsou v nem uvedene cyklo trasy. Navigovat umi stejne jako autoatlas - po silnicich. I kdyz Aponia/PDAMapy slibuji v budoucnu hledani trasi i po cyklostezkach.
PLANstudio[QUOTE="Ganja"]jaky balicek bych si mel koupit od smartmaps,kdyz chci Decin (severni cechy) ..
koukal jsem na navigator (autoatlas 1:10 000) ,ale to meritko je nevyhovujici na navigaci po meste .. a severni cechy existuji snad jen v turisticke mape..[/QUOTE]
Podrobnejsi podkladove mapy budou k dispozici behem ledna, prave dokoncujeme balik 100 mest (budou soucasti balicku CITY).
Na severu Cech bude k dispozic Decin, Ceska Lipa, Jablonec nad Nisou, Teplice, Most, Litvinov, Chomutov, Jirkov atd...
Ganja_ce4youperfektni .. dalsi varianta .. jinak napr. Decin mam v 1:5000 rastrovou mapu .. ale tyhle "orientacni" ma geodiezie nebo shockart pro vsechny mesta..z cehoz asi taky cerpate
http://212.158.130.102