Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 11 z 27 PrvníPrvní ... 91011121321 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 151 až 165 z 402

Téma: Dell X51V - obecné zkušenosti, rady...

  1. #151
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    401

    Citace Původně odesláno od Kája
    ............ale vše se jeví vcelku slušně použitelné již nyní.
    Já to zkoušel taky, GPS BT bez problémů, ale mobil (SE T630) jsem s tím nerozchodil. Bude asi zapotřebí čekat na další verzi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #152
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    760

    No vida, stejný telefon se mi dostane do ruky večer, tak pak dám vědět, jak u mě

    EDIT: Dostal se mi do ruky (SE630) jen na 5minut, dial up, synchronizace zatím nebyl čas vyzkoušet, ale obex se zdál plně funkční. Jak vám ten telefon zlobil a co máte verzi bt?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #153
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    401

    Citace Původně odesláno od Kája
    Jak vám ten telefon zlobil a co máte verzi bt?
    Mám verzi BT 0.38 z 8.5. Telefon se s Aximem najdou, skamarádí a spárují se, avšak nefunguje mi MODEM DIALUP, a to tak, že se po chvíli marného připojování vyhodí chyba spojení.
    Není to pro mne žádná tragedie, stávající BT od MS mi postačuje. Ten Widcom jsem si zatím odinstaloval.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #154
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    760

    aha, tak stejná verze, no je možné že nefunguje, dial-up bohužel nevyzkouším
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #155
    oksyd
    Guest

    Citace Původně odesláno od Paullus
    To Oksyd:

    Pokud používáte na desktopu Total Commander, lze si do něj nainstalovat plugin WinCE a pak při spuštěném MS Activesync můžete přes shora uvedený TC přistupovat ke všem adresářům stejně jako k paměťovým kartám na PDA v tu chvíli přítomným.

    Obecně ale považuju za lepší si pro tyhle účely koupit za pár stovek multifunkční panel do PC, který na sobě bude mít sloty pro jednotlivé typy paměťových karet, kdy je pak manipulace s nimi mnohem rychlejší a jednodušší, než se na ně dostávat přes PDA v kolébce.
    Problem je ale v tom, ze nezosynchronizujem svoj AXIM cez ActiveSync (3.8 ani 4.1 a ani 4.2b). "Your device was not detected". Ked ale prepojim Axim s Latitude D610, dostanem hlasku ze bol pripojeny Unknown USB Mass Storage Device" ku ktoremu nemam pristup..

    Zabudol som na nieco? V com moze byt problem? Co je potrebne (mat nainstalovane, spustene) ked chcem spravit sync alebo jednoducho kopirovat data z SD karty ?

    Dakujem za odpoved

    oksyd
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #156
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Nemate tam WM5torage nebo Softick Card Export II?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #157
    oksyd
    Guest

    mam WM5torage, coz mi nepomaha..
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #158
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    No jo, to musite pred synchronizaci vypnout...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #159
    oksyd
    Guest

    opat to iste.. "Your device was not detected" .. Pri USB pise: USB is available...
    :no:
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #160
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    63

    CHtělbych se zeptat jak funguje spojení activesync USB (kolébku) ? PDA - Konektor -(v kolébce je nějaká elektronika nebo stačí když propojim vývody z USB a konektoru ?)kabel -USB -USB- PC ????
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #161
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    V kolebce je akorat elektronika na nabijecku, jinak spojeni Systemovy konektor <--> USB jsou jenom 4 draty...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #162
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    77

    Funguje to i bez kolébky přes USB
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #163
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Mám veliký problém axima mám od podzimu, koupil jsem ti jejich největší baterku a ať s ní nebo s origoš mi to hodně často hlásí že je kryt baterky otevřen a padne mi to do spánku, stačí abych ho bez obalu položil na stůl, někdy to dělá jen tak, prostě pokaždý když je někde na volno. máte někdo podobnou zkušenost? budu to asi muset reklamovat a budu dlouho jak bez ruky :disgusted:
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #164
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Obcas ano (tak jednou do mesice), ale ze by to bylo nejakeho trvaleho razu (stavalo se to denne), to ne. Ja bych s tim zkusil obcas zatrepat, jestli tam neni nekde nejake smitko, ktere by tomu mohlo vadit...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #165
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    no nevim, zkoušel jsem obě baterky, má každá jiný kryt a je to obojí na nic, nejhorší je že nevypadává kontakt baterky ale opravdu jen ten kryt
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 11 z 27 PrvníPrvní ... 91011121321 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 323
    Poslední příspěvek: 18-10-2011, 07:53
  2. SmartMaps 3.4 - obecné zkušenosti, rady a tipy
    Od Petr_J v sekci SmartMaps (Navigator)
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 31-01-2011, 14:40
  3. Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 10-12-2008, 14:14
  4. Dynavix 7 verze 2.3 - obecné zkušenosti, rady...
    Od Mudrunka v sekci Dynavix Mobile
    Reakcí: 132
    Poslední příspěvek: 06-12-2008, 20:50
  5. Koupe MDA Compact - obecne rady
    Od S474N v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 17-06-2005, 13:54