Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 9 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 128

Téma: Map of DE, AT, CH, PL and CZ - prosinec 2005

  1. #31
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Tak mapu jsem koupil a vubec nelituji. Pokryti je vazne super, navic jsou nove body zajmu. Zda se mi, ze mapove podklady jsou novejsi, nez ma Dynavix.

  2. #32
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    105

    Koukam ze mas i Dynavix zkus udelat u neceho porovnani. Ja prozatim porovnavam s mapami na seznamu a zda se me to skoro totozne.

    Kazdopadne investice take nelituji.



  3. #33
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    931

    Citace Původně odesláno od Džank
    Pokryti je vazne super, navic jsou nove body zajmu. Zda se mi, ze mapove podklady jsou novejsi, nez ma Dynavix.
    Mapy jsou aktuálnější. Už je například v této mapě i zobrazen kruhový objezd, který byl postaven - zprovozněn v našem městě teprve letos na jaře. :yes:

    Myslím, že dnes co se týče mapových podkladů je volba mezi Dynavix a TOMTOM zcela jasná. A to nemluvím o ovládání, 3D pohledu, ceně atd atd..

  4. #34
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    60

    Dá se v tom upgradu nainstalovat samostatně jen ČR nebo je to to samé, co předtím? Tj. > 400 MB na kartě.... (L)

  5. #35
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    105

    Mapy jsou porad spolecne, tzn 400+ MB na karte.

  6. #36
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    5

    Citace Původně odesláno od Džank
    Tak mapu jsem koupil a vubec nelituji. Pokryti je vazne super, navic jsou nove body zajmu. Zda se mi, ze mapove podklady jsou novejsi, nez ma Dynavix.
    Mohl bys mi prosím tě sdělit, kdes ji koupil?

    jn

  7. #37
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    628

    Odkaz je hned v prvním příspěvku této diskuze. Popřípadě to zkusit přes Sunnysoft, AH mobile nebo jiného prodejce TT5 v Čechách.



  8. #38
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    365

    v AH Mobile skvela cena vc. DPH: 4390,- za CZ mapu.

  9. #39
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    628

    To je ale myslím i včetně SD karty. Možná bych je zkusil kontaktovat, zda by mapu neuměli koupit pouze jako odkaz na stáhnutí z TomTom FTP serveru. Tam bude potom cena 59 Euro plus asi nějaká marže a daň.

  10. #40
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    105

    Cena 59.95€ je vcetne 19% DPH neni nic jednodusiho jak zaplatit kreditkou a pote stahnout. Ale chapu ze to jeste nekomu muze delat problemy.

  11. #41
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    931

    Sice jen maličkost , ale oproti přecházející verzi jsou opraveny zkomolené názvy ulic.

  12. #42
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    157

    Citace Původně odesláno od RomanCE

    - Praha vypada komplet s cislama
    Takze popisna cisla tam jsou, to je revolucni! Jsou tam jen popisna nebo i orieantacni?



  13. #43
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    116

    tak uz chlapy dejte vedet jak je to stema cislama jsem zvedavej jestli to uz je tak to bude bomba a predbehne to dynavix :yes:

  14. #44
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    365

    Co porad mate s tim predbihanim Dynavixu ??? Jste jak maly deti.

  15. #45
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    No já tedy žádná čísla domů neobjevil ani v Praze :-(((

Strana 3 z 9 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 12-01-2009, 12:03
  2. Nový WM 2005 pre MDA III
    Od Igor1996 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 30-10-2006, 16:24
  3. Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 14-12-2005, 08:16
  4. MDA II s WM 2005?
    Od proview v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 29-09-2005, 20:40
  5. Win 2005 na Rx 3715 ?
    Od Bamban007 v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 05-04-2005, 00:57