Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 9 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 128

Téma: Map of DE, AT, CH, PL and CZ - prosinec 2005

  1. #16
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Nerku-li, ze Karvinou nelze vyhledat ve mestech, ale na mape se bod Karvina zobrazuje...

  2. #17
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    116

    no chlapy jsem na to moc zvedavej jak to dopadne kdyz to bude pravda predbehne o par kroku dynavix mam na mysli kroky pokryti CR



  3. #18
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    365

    A v Sunnysoftu by o tom nevedeli ? Prece distribuji TT5 za slusnou cenu.
    Takze by snad mohli vedet i o nove mape.

    Doplneni: na dotaz, ze TT vydava novou s 99%CZ a kdy ji bude Sunnysoft prodavat a za kolik, jsem dostal odpoved:

    "Jediná informace, kterou mám je že tento rok to nebude."

    Tak asi zatim budeme muset hledat po internetu...

  4. #19
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    153

    mno jo, jak to tak sleduju, tak budu koukat az ji nekde uvidim, jde o to, ze tam je jen zmena v CZ a nepatrna v PL, kdyby se neco radikalne zmenilo v DE tak verim tomu, ze ta mapa uz bude k nalezeni...

  5. #20
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    105

    Tak jsem to nevydrzel a uvedenou mapu na TomTom Plus koupil. Mapa je ve verzi 632.034 jediny co zatim muzu rict je, ze opravdu byla doplnena Morava. Mesta co nesli hledat uz vyhledavat jdou a vypadaji do posledni ulicky. Jedu na malou projizdku, vetsimu testovani podrobim mapu az pristi tyden jezdenim po Morave.

  6. #21
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    365

    Ale kdyz jsi kupoval TT, bylo u nej uvedeno, ze pokryti CZ je 36%, takze ti to melo byt jasny... To je jako kdybys tvrdil, ze az se objevi Slovensko, mas ho dostat zadarmo s omluvou, protoze jsi si to take neprecetl a predpokladal jsi, ze tam je :-)))

  7. #22
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    153

    No ja bych byl taky zastance toho, ze by ti meli zdarma dat upgrade, dobre, samozrejme ne, kdyz pribyde nova republika, ale kdyz se jedna a upgrade jiz zakoupenych map pro tutez verzi tak...



  8. #23
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    124

    Citace Původně odesláno od ms
    Ale kdyz jsi kupoval TT, bylo u nej uvedeno, ze pokryti CZ je 36%, takze ti to melo byt jasny... To je jako kdybys tvrdil, ze az se objevi Slovensko, mas ho dostat zadarmo s omluvou, protoze jsi si to take neprecetl a predpokladal jsi, ze tam je :-)))
    Opravdu jsem nerikal nic o jine republice, tam je prece platba samozrejmosti, ale, u PL platit 60E za zlepseni z 18% na 23% to je docela ftipny...
    Vzpomente si na pokryvani GSM, taky bylo na % slabsi, ale zadnej operator nechtel priplatek za to, ze uz laskave pokryl treba Broumovsko.

  9. #24
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    105

    Citace Původně odesláno od Aaaik
    Citace Původně odesláno od ms
    Ale kdyz jsi kupoval TT, bylo u nej uvedeno, ze pokryti CZ je 36%, takze ti to melo byt jasny... To je jako kdybys tvrdil, ze az se objevi Slovensko, mas ho dostat zadarmo s omluvou, protoze jsi si to take neprecetl a predpokladal jsi, ze tam je :-)))
    Opravdu jsem nerikal nic o jine republice, tam je prece platba samozrejmosti, ale, u PL platit 60E za zlepseni z 18% na 23% to je docela ftipny...
    Vzpomente si na pokryvani GSM, taky bylo na % slabsi, ale zadnej operator nechtel priplatek za to, ze uz laskave pokryl treba Broumovsko.
    Jenže ony se dle všeho zlepšily i mapy DE, Rakouska i Švýcarska ...DE, AT, CH: > 99%

  10. #25
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    153

    No dobre, ale stejne tak domu je i v pripade Nemcu, rekneme meli 95%, ted maji 99% a musi za to taky platit...

  11. #26
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    105

    Spíš bych se zeptal šťastných majitelů nové mapy zda krom lepšího pokrytí Moravy jsou už v mapách třeba čísla domů

  12. #27
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    105

    Tak panove prvni poznatky ...

    Mapa je v prvni rade spojenena s reg cislem a HW cislem PDA pote vygeneruje aktivacni kod na Vase PDA, tak jak je to u kativace samotneho produktu. Nevim co by to udelalo v jinych pripadech ... Ja se ji puvodne snazil rozbehnout na ne zcela legalni verzi SW a po nekolika hodinach neuspesnych pokusu se vsim moznym jsem to vzdal. A radeji zakoupil i cely produkt. Jediny co muzu rict nelituji, za cenu porad mensi jak Dynavix CR mam prakticky stejne (ne-li lepsi) pokryti CR a k tomu celou Evropu.

    Co se tyce map samotnych mam zatim spise postrehy brouzdanim mapami na "sucho".

    - Morava vypada komplet pokryta
    - Jsou opravy i v mistech kde jiz bylo pokryto a mezitim vznikl treba kruhovy objezd, atd ... (samozrejme neni to uplne 100% vseho, ale to nebude nikdy)
    - Nechybi uz ani krizeni na nove vybudovanou D1 vcetne ni samotne u Vyskova - smer Kromeriz
    - Praha vypada komplet s cislami orientacnimi (jine mesta, krome tech co uz byly treba Boleslav asi zatim nejsou)
    - Podle me pribylo i hodne POI

    Zbytek se ukaze az na konkretnich specich pripadne srovnanich s novymi mapami treba u Dynavixu nebo BeonRoad.

    Kazdopadne od teto verze je uz CR plnohodnotno mapu s kterou nebudou vaznejsi problemy vas dostat do "jakekoliv" vesnicky.

    Jen osobni poznamka uvadenemu pokryti 99% neverim, nicmene mozna to bude i pravda ale maximalne co se tyce carek (silnic) na mape : Tak jak bylo dle meho pred tim coverage podhodnoceno tak je nyni nadhodnoceno. U mensich mestecek jak v Cechach tak na Morave porad chybi nazvy ulic. Ale samozrejme nemuzeme chtit hned vsechno.

    Zhrnuti pro ty co jezdi jen v Cechach - asi nekupovat a pockat jak se situace vyvine
    Pro moravaky a ty co se pohybuji hodne po Morave jednoznacny prinos ktery urcite stoji za tech 60€.



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    23

    Ty čísla domů by mě zajímaly taky. A k té koupi, přidal bych se také. U TT mi nějak chybí možnost "upgrade", nezáleží, jestli mapu mám nebo ne a platím stejně.

  14. #29
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    149

    jaká je verze t=to mapy, GB má v562

  15. #30
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    105

    Uz jsem to psal ....
    Predchozi byla 571 nejnovejsi je 632

Strana 2 z 9 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 12-01-2009, 12:03
  2. Nový WM 2005 pre MDA III
    Od Igor1996 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 30-10-2006, 16:24
  3. Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 14-12-2005, 08:16
  4. MDA II s WM 2005?
    Od proview v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 29-09-2005, 20:40
  5. Win 2005 na Rx 3715 ?
    Od Bamban007 v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 05-04-2005, 00:57