Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 11 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 161

Téma: Konfigurační CABy pro GPRS a MMS T-mobile, Eurotel a Vodafone pro Windows Mobile 5 (PPC Phone Edition, ne pro Smartphony!!!)

  1. #31
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    11

    Asi něco dělám blbě, ale nejde mi to. Poraďte jak to mám nainstalovat aby mi chodili i MMS-ky. Na internet se dostanu. Mám Qtek 9100, ROM-2.17.7.2 CSY, Radio 02.07.10, ExtROM odemčenou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    no ono problémů s MMS může být hned několik
    - jsou testovány na Arcosoft MMS 2.5.0.28 proto na novějších nemusí dobře fungovat
    - určitě bych si ověřil aktivaci MMS u operátora
    - a místo MMS bych posílal raději Emaily

    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    98

    Nevíte někdo, co změní soubor "české nastavení" ze stránek T-mobile? ceske nastaveni Vario A pokud to k něčemu je, dá se použít s Qtek ROM verze 2xxx?

    Jinak, nevíte někdo, kde sehnat manuální nastavení GPRS, MMS pro TMO MDA Vario? Na stránkách TMO jsem nic nenašel. Nějak těm cabům nevěřím ops: (nebo je to to samé, jako bych to vypsal manuálně, jen to za mě udělá ten cab?)

    Díky za info...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od ElSoft
    - a místo MMS bych posílal raději Emaily
    No to jo, ale na mobil email neposles :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    11

    Tak už mi MMS chodí. Taková banalita, opravdu jsem neměl u operátora zablokovanou službu MMS. S tím jsem vůbec nepočítal. Měl jsem za to, že u nového tel. a čísla je to stejně jako s romingem, že se nemusí aktivovat, je to automaticky v provozu. Jinak samozřejmě po nahání CABu to je O.K. Díky za radu. CAB je i pro tuto verzi ROM 2.17.7.2.CSY v pořádku - super.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    to Tazz1: no většina dnešních mobilů už má integrovaný Email klienta, jinak myslím že dnes je málo lidí co by se nedostalo během dne k PC s internetem(pokud tedy u něj nesedí celý den ) jinak je to už OT

    to Dash: ten CAB od T-mobile obsahuje pouze tyto dva soubory
    Default.htm - no comment
    EmailWiz.xml - seznam českých emailových providerů s jejich nastavením (pop3 a smtp) - plus nějaké nastavení
    co se týče CABů tady je jen na tobě zda je budeš používat, nastavení připojení je v pohodě, ale u MMS klienta už je to horší viz výše

    to Nedorost Libor: Tak to jsem rád, jaká verze MMS Composer v té ROMce vlastně je?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    No to ano, ale jde o komfort vyuziti. MMS se hned zobrazi, kdezto email musis stahovat. To nemluvim o tom, ze adresat za prijeti neceho ode me sam zaplati.
    Sam mam data nonstop a jasne ze posilam daleko radeji emaily, ale kdyz chci treba pritelkyni napsat neco hezkeho, doplnit to obrazkem nebo tak neco, vzdycky sahnu po MMS.
    Nicmene pokud mi ukazes sve sladke tajemstvi jak poslat email, aby se choval jako MMS, tak Ti budu neskonale vdecen
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    Citace Původně odesláno od Tazz1
    Nicmene pokud mi ukazes sve sladke tajemstvi jak poslat email, aby se choval jako MMS, tak Ti budu neskonale vdecen
    o tom jsem přeci nic nepsal, jen že většina dnes slušných mobilů umí pracovat s emaily, uměl to už můj stařičký Siemens ME45i(s obrázky to bylo horší). u MMS přeci musíš také stahovat obsah, co se týče ceny za email, tak to není nic strašného, např, text zabere 2kB a dva obrázky(240x180, větší na mobil nemá smysl posílat) mají zhruba po 10KB, to je celkem 22KB, při běžných cenách za DATA (já mám 0,06Kč/KB) to dělá 1,30Kč
    Je to opravdu jen věc vkusu a je to opravdu OT, tak to můžeme probrat někdy u pivka, nebo v sekci
    Off topic
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    23

    Mám problém se stahováním MMS na Variu. Přijde mi oznámení o doručení MMS, ale nepodačí se MMsstáhnout a ani odeslat. Na operátorovi Vodafon, je služba aktivní a na jiném telefonu to chodí. nemá někdo podobnou zkušenost ? v nastavení nemůžu nic odhalit ! (:no:
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    2

    Dobrý den, právě jsem si pořídil MDA Vario a tak procházím netem kde co najít. Objevil jsem caby na nastavení vodafonu. Nahrál jsem je spustil instalaci a nic. Nevím kde se to nahrálo, prostě se v tom nevyznám. Níkde jsem nenašel v nastavení žádnou změnu. Možná je to pro mnohé primitivní, tak mi prosím poraďte. Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    2

    Jsem lama, už jsem na to přišel...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    117

    Čistě pro akurátnost, bylo by možné prejmenovat názvy v nastavení pro Eurotel na O2 :?:
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    75

    TAk neviem, či som niečo nepochopil, ale mne to na HTC universal nefunguje. Staci to iba naistalovat a funguje to, že? Či ešte niečo?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    za normalnich okolnosti staci pouze nainstalovat, ale muze se to kopat s nejakym predchozim nastavenim, v takovem pripade je nejlepsi provest HR

    koukni do Start - Settings - Connections - Connections a kontroluj nastaveni
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    75

    Keď to dám inštalovať znovu, tak mi to napíše, že predošlá verzia bude odstránená. Nainštaluje sa to v pohode ale nepridajú sa mi žiadne nové pripojenia.

    Čo všetko stratím pri hard resete?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 11 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 193
    Poslední příspěvek: 18-12-2008, 12:15
  2. Windows Mobile - konfigurační cab GPRS pro WM6.1
    Od Antony_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 27-11-2008, 23:04
  3. Windows Mobile Device Center a starší SmartPhony
    Od hajek v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 27-08-2007, 13:52
  4. Reakcí: 193
    Poslední příspěvek: 08-03-2007, 21:13
  5. Windows Mobile 2003 Second edition pro LOOX 600
    Od fiu v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 37
    Poslední příspěvek: 10-11-2005, 23:43