Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 11 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 161

Téma: Konfigurační CABy pro GPRS a MMS T-mobile, Eurotel a Vodafone pro Windows Mobile 5 (PPC Phone Edition, ne pro Smartphony!!!)

  1. #16

    Myk Myk je offline
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    11

    Divné, před týdnem jsem nainstaloval .cab provodafon a chodilo to. Ted po HR jsem ho nainstaloval znovu a nechodi. Nevytvori se nove pripojeni a mam tam stale T-mobile, ktery samozrejme nefunguje. Nemusi se neco z Tmobili rom nejprve odinstalovat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    39

    Muzu se zeptat co je zapotrebi,aby nektery zkuseny uzivatel udelal konfiguracni cab pro GO/Twist,krome casu ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    970

    4Styxer: Tezkeho by na tom nebylo snad nic, ale hlavne - nastaveni pro Twist je to same, jako pro normalni TMO..
    A pro GO/ET - tam nevim, jestli je to stejne nebo ne, kazdopadne mam za to, ze se tady o tom uz psalo... a jestli ne, tak urcite ti to klidne nekdo udela...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    39

    Ja osobne bych potreboval GO,ale nevim na koho bych se mel obratit s prosbouo vytvoreni toho cabu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    16

    Měl bych také dotaz, aby vody nezůstali stojaté...

    Já bych potřeboval konfigurační soubory GPRS + MMS pro Vodafone CZ s tarifem. Zkoušel jsem tam dávat ten výše zmíněný .cab, nainstalovat a můj Qtek 8310 mi zahlásil, že tato aplikace pro něj není určena.

    Tak jsem se chtěl zeptat, on je sice WM5, ale asi tento .cab pro něj nebyl tím pravým, ořechovým, dokázal by mi tedy někdo pomoci při řešení tohoto problému?

    Díky

    kubicz.info
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Tyto CABy, stejne jako moje, jsou pro PPC Phone Edition, ne pro SmartPhony...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    57

    Mě to bohužel také na Qteku S200 nefunguje...začne se jakoby připojovat,ale pak napíše,že z neznámých důvodů se nelze připojit...ještě abych upřesnil-myslím tím Vodafone tarif
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    Je jeste nekdo komu to nefunguje na WM5(PPC Phone Edition)?
    TO Bedrich: Urcite bych si na infolince overil zda mam aktivovane potrebne sluzby, pak bych jeste upozornil ze CABy jsou pro tarifni zakazniky
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    16

    Ano, já mám také tento výše zmíněný problém, u operátora mám všechny potřebné služby aktivní, jsem tarifním zákazníkem Vodafonu a ten .cab mi do Qteka 8310 nainstalovat nelze... (
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    To kubicz.info: Tak jeste jednou, jestli jste si nevsiml me odpovedi. Tyto CABy jsou urceny pro PPC Phone Edition, ne pro Smartphony.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    57

    Ano,mám tarif Dohoda s Oskarem(nyní s Vodafonem )
    Ano,mám tyto služby aktivováné-mám aktivované snad všechny služby,které vůbec jdou aktivovat u Vodafonu
    A stejně mi caby nefungujou...:
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    No, na zdejsim kolegove Variu det-mobilizovanem a provozovanem na Vodafone/drive Oskar poskytovateli pripojenem jsme konfiguraci delali Beecherovym cabem na prvni pokus 100% uspesne...alles arbeitet.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    57

    A kde můžu sehnat ty beecherovi cabiky?? ....hledal jsem,hledal,ale málo...
    ...a nic nenašel...
    Edit: A už hledat nemusím-po třetím instalování a následném druhém SR se to rozjelo!!!huráááá už brousím po netu...ještě zkouška MMS a je to:yes:
    Z čehož vyplývádvolávám,co jsem vyhlásil a vyhlašuji,co jsem nevyhlásil :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    pokud ti nevadi ze jsou primarne urceny pro WM2003 a WM2003SE tak zde a zde
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    16

    Citace Původně odesláno od beecher
    To kubicz.info: Tak jeste jednou, jestli jste si nevsiml me odpovedi. Tyto CABy jsou urceny pro PPC Phone Edition, ne pro Smartphony.
    Omlouvám se, nevšiml jsem si. ops:
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 11 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 193
    Poslední příspěvek: 18-12-2008, 12:15
  2. Windows Mobile - konfigurační cab GPRS pro WM6.1
    Od Antony_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 27-11-2008, 23:04
  3. Windows Mobile Device Center a starší SmartPhony
    Od hajek v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 27-08-2007, 13:52
  4. Reakcí: 193
    Poslední příspěvek: 08-03-2007, 21:13
  5. Windows Mobile 2003 Second edition pro LOOX 600
    Od fiu v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 37
    Poslední příspěvek: 10-11-2005, 23:43