Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 11 z 11 PrvníPrvní ... 91011
Zobrazené výsledky: 151 až 161 z 161

Téma: Konfigurační CABy pro GPRS a MMS T-mobile, Eurotel a Vodafone pro Windows Mobile 5 (PPC Phone Edition, ne pro Smartphony!!!)

  1. #151
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    175

    Citace Původně odesláno od apaopic
    ak by sa dalo vyrobit aj CAB subor pre O2 SK bol by som rad neda sa mi na Cruisovi spojazdnit web
    Pripajam sa k prosbe na O2 SK CAB subor.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #152
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    57

    Trochu opacny dotaz, jak se zbavim vsech nastaveni v zarizeni? Nevim proc, ale ikdyz jsem pouzil wizarda na vodafon, porad se mi v nastaveni mota o2 i tmobile, rad bych prvne vsechno vymazal a potom "naladil" jen vodafone settings, any idea?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #153
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    26

    mam mensi problem...

    mam htc tytn ii a po naistalovani konfiguracnich cabu mi nejdou odmazat prednastavena pripojeni.. napr.

    connections->advanced->select network->T-Mobile CZ Internet->Edit->General a zde nejde udelat DELETE SETTING...

    pokud zmenim jmeno na cokoliv jineho, zustane to tam a po naistalovani cabu se mi objevi dalsi...

    to same se mi stalo s MMS-nepovoleno, GPRS nepovoleno od Jimmyho...

    je nejaky zpusob, jak se toho zbavit (nevim, jestli je to tim, ze tytn ii ma myslim wm6 a caby jsou pro wm5)?

    nastavim si to potom rucne
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #154
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    25

    1. smazat mi taky nejde

    2. nastaveni cab-em pro t-mobile dopadne nejak divne - napr misto toho kde je My Work Network se objevi T-Mobile CZ MMS
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #155
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    218

    to jde přejmenovat, když dáš manage existing connection tak dole si na druhý záložce... dáš první záložku a přejmenjuješ jí na co chceš
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #156
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    76

    Moc prosím o radu, jak postupovat. Po přehrání SW v servisu nastavuji připojení pro MDA Vario v síti O2. Při prvním nastavení se mi cosi nepodařilo, tak jsem připojení smáznul a chtěl zadat znovu. Problém je, že když chci znovu zadat O2 mms / připojení GPRS, tak mi mobil napíše, že už takové připojení existuje. Já ho nikde nemůžu najít, takže ani smazat. Díval jsem se i do složek v telefonu, ale nenašel jsem.
    Teď jsem si stáhnul cab a když přejmenovávám co je potřeba, opět mi to hlásí , že název připojení už existuje.
    Já jen chci vědět kde to připojení můžu najít, profil smazat, nově nastavit to zvládnu, ale s tímto trávím nešťastně už třetí večer......:no:
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #157
    Nováček
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    22

    Chodi to fakt na WM2003?
    Najko
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #158
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    622

    zdravim,

    muzte me prosim nekdo sem pastnout parametry of Vodafonu Internet na stalo? mistni konfiguracni caby nepomahaji.

    dikes

    EDIT - chyba byla na strande vodafone ... takze uz nic
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #159
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    1

    Ahoj, mám problém s přijímánim MMS zpráv. Hledal jsem zde na fóru, ale podobný problém jsem nenašel, jde o to, že se mi MMS stahne, ale značně NEKOMPLETNÍ. Pokud dostanu MMS, tak na S2U mi zo zobrazí, že mám 1 SMS a 1 MMS... když si telefon odmeknu ,abych se na ní podíval, mám v doručených zprávách jen jednu zprávu (ikonka jako u sms, ale v touchFlo mi to ukazuje sponku jako že je tam příloha... ) Ale problém je, že text je "ořezaný", jako třeba: "Ahoj, jak se dari? Doufam, ze jsem t" a dal nic.... na sponku v touchFlo kliknout nelze a v SMS/MMS manazeru WM neni o nějaké prříloze ani zmínka. Zkoušel jsem i nastavit ruční příjem MMS, abych byl "u toho" až se bude MMS přijímat, ale i když mi přijde upozornění, že na mě čeká MMS a já dam stahnout, tak proces přijímaní proběhne zdánlivě bezproblémově, zobrazuje se ikonka přijímání zprávy a následně OK, ale po pokusu zobrazit MMS je zde opět pouze pár znaků odpovídající tak 2 řádkům v TouchFlo... příloha žádná, zbytek textu nikde... Odesílat MMS normálně mohu a funguje to, i když mi mi nechodí doručenky, i přes to, že je mám povoleny v nastavení... ale to by mi tak nevadilo, hlavní problém je, že přijímaná MMS zpráva je vždy nekompletní. Jo jinak mám O2...

    Pokud někdo máte jen potuchu co s tím, dejte proím vědět! Moc děkuju!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #160

    Tad Tad je offline
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    36

    neměl by někdo funkční cab na Vodafone internet v mobilu nějak se mi nedaří, díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #161
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Nevím čemu říkáš funkční CAB a ani co se nedaří. :? Pokud máš novější PDA, tak by se po vložení SIM mělo nastavit všechno automaticky. Tedy u O2 a T-Mo to tak funguje.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 11 z 11 PrvníPrvní ... 91011

Podobná témata

  1. Reakcí: 193
    Poslední příspěvek: 18-12-2008, 11:15
  2. Windows Mobile - konfigurační cab GPRS pro WM6.1
    Od Antony_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 27-11-2008, 22:04
  3. Windows Mobile Device Center a starší SmartPhony
    Od hajek v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 27-08-2007, 12:52
  4. Reakcí: 193
    Poslední příspěvek: 08-03-2007, 20:13
  5. Windows Mobile 2003 Second edition pro LOOX 600
    Od fiu v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 37
    Poslední příspěvek: 10-11-2005, 22:43