Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 11 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 161

Téma: Konfigurační CABy pro GPRS a MMS T-mobile, Eurotel a Vodafone pro Windows Mobile 5 (PPC Phone Edition, ne pro Smartphony!!!)

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,040

    Jelikož se toto téma v diskuzi o konfiguračních cabech pro 2003 SE tak trochu ztrácí, zakládám diskuzi novou, v níž se bude řešit funkčnost konfiguračních cabů na zařízeních vybavených nejnovějším operačním systémem Windows Mobile 5. Všechny přiložené caby jsem testoval na zařízení HTC Universal aka T-mobile MDA Pro, a zdá se že jedou naprosto bezchybně. Stejnou zkušenost by měli mít i majitelé Várií. Nejsou tam přidány žádné věci navíc, nic co by Vám mohlo rozhodit zařízení pokud danou vychytávku nepoužíváte nebo pokud ji vaše zařízení nedokáže rozdýchat, prostě čistě jen nastavení GPRS a MMS pro všechny tři naše tři operátory. Jedná se o variantu paušál, žádné Go či Twist, jen předplacené služby, zda se varianty pro Go a Twist časem doplní, záleží jen na vás a ElSoftovi, kterému bych chtěl tímto ještě jednou poděkovat za úpravu a přepracování Beecherových cabů do této čisté a funkční podoby! Díky moc. :yes:

    Osobně mam všechny tři customizační caby pohromadě v ExtROM svého zařízení a pomocí šikovné utility od HTC zvané Autoconfig si plynule přepínám nastavení GPRS a MMS přesně dle toho jakou simku aktuálně mam umístěnu v zařízení. :yes:

    Edited by matrad:
    Link pro ruční nastavení mms na WM6 pro Vodafone zde.
    Link pro ruční nastavení internetu na WM6 pro Vodafone zde.
    Link pro ruční nastavení mms a internetu na WM6 pro O2 zde.
    Link pro ruční nastavení mms a internetu pro T-mobile zde. (strana 12 MMS a strana 18 internet)
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00104710_capture001_wTfZ.jpg 
Zobrazení: 84 
Velikost: 35.0 KB 
ID: 3414  
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,280

    Citace Původně odesláno od Miloš Strouhal
    .... Nejsou tam přidány žádné věci navíc, nic co by Vám mohlo rozhodit zařízení pokud danou vychytávku nepoužíváte nebo pokud ji vaše zařízení nedokáže rozdýchat, prostě čistě jen nastavení GPRS a MMS pro všechny tři naše operátory....
    Jen bych dodal ze tam je navic nastaveni Arcosoft MMS 2.5.0.28 (integrace MMS klienta do Outlooku), ktery ne vsichni pouzivaji
    Jeste doporucuji instalovat konfiguracni CAB pozdeji nez Arcosoft MMS
    Dale ze chodi(testovano) i na zarizenich s WM2003 SE, pozor chybi nastastaveni Regional settings
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    31

    Qtek 9100 alias MDA VARIO .... čo tak nastavenie pre SVK ORANGE je šanca také niečo poriešiť? Bol by niekto ochotný sa do toho pustiť? Poslal by som všetky potrebné údaje. Ja mám orignal ANG verziu a neviem ani za nič nastavit GPRS WAP a MMS .... :-( Som ochotný aj zaplatiť za takúto službu! :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Vyzkoušwl jsem T-Mobile CAB na Qtek9100. Funguje! Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    To: Miloš Strouhal...

    Prosím tě,kde se dá stáhnout ta utilitka od HTC "Autoconfig" ? A mohlo by to fungovat i na Qteku9100 ?
    Dík.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,280

    Tak jsem dodelal slovenske operatory, T-Mobile_SK.CAB (nemam otestovano) a Orange_SK.CAB (otestoval Tony_lkh na Qtek9100),
    ke stazeni v prvnim prispevku
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    31

    Citace Původně odesláno od ElSoft
    Tak jsem dodelal slovenske operatory, T-Mobile_SK.CAB (nemam otestovano) a Orange_SK.CAB (otestoval Tony_lkh na Qtek9100)
    Potvrdzujem funguje to a týmto by som sa chcel verejne poďakovať za ochotu "ElSoft", že za taký rýchly čas a bez problémov pomohol nám menej zručných čo sa týka nastavovačiek. Ešte raz dík.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    68

    snazil som sa na svojom I-mate jasjar pouzit nastavenie T-Mobile SK a bohuzial, nefunguje mi to...
    dokonca mi zmizol priecinok MMS spravy.
    skusil som teda nastavenie Orange SK a to nastavilo vsetky sluzby korektne.

    skusi sa niekto pozriet na ten T-Mobile SK CAB? dakujem...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    pane Strouhal,mě zase zajímá čím editujete ROMku,v total commanderu si jí jenom prohlídnu,ale mám vario od TM a rád bych tam něco umazal a zase něco přidal
    děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    225

    Citace Původně odesláno od konvertor
    pane Strouhal,mě zase zajímá čím editujete ROMku,v total commanderu si jí jenom prohlídnu,ale mám vario od TM a rád bych tam něco umazal a zase něco přidal
    děkuji
    Sucastou profimailu je profiexplorer a cez to sa da pekne kopirovat do ROM-ky. Ale na to aby si to mohol, ju musis najprv zviditelnit.
    Presny navod ako odblokovat ROM-ku tusim najdes tu http://htcwizard.blogspot.com . Ak by to tam nahodou nebolo posli mi sukr mail na scenic@azet.sk a ja ti poslem cab na to.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    57

    Muze nekdo z autoru provest update pro Vodafone CZ? Ne, ze bych Oskara nemel rad, ale uz je chudak "v panu".
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    zde je ten vodafone cab, tak ho kdyžtak otestujte, nejsem si jistý jeho funkčností ops:
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    Proc vubec tyhle instalace potrebujete?? Vario uz je ma prece nainstalovany. Pri puvodni ROMce jsem musel MMS dodelavat rucne, ale ted po nainstalovani te nove uz nemusim ani to.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    59

    Citace Původně odesláno od Tazz1
    Proc vubec tyhle instalace potrebujete?? Vario uz je ma prece nainstalovany. Pri puvodni ROMce jsem musel MMS dodelavat rucne, ale ted po nainstalovani te nove uz nemusim ani to.
    Protože někdo může mít i jiné zařízení s WM5 než MDA Vario a tudíž tam nastavení v ROM nemá...tedy jestli zase nejsem tak trochu zmaten otázkou a odpovídám správně ??
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    A jo, to jsem si neuvedomil :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 11 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 193
    Poslední příspěvek: 18-12-2008, 11:15
  2. Windows Mobile - konfigurační cab GPRS pro WM6.1
    Od Antony_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 27-11-2008, 22:04
  3. Windows Mobile Device Center a starší SmartPhony
    Od hajek v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 27-08-2007, 12:52
  4. Reakcí: 193
    Poslední příspěvek: 08-03-2007, 20:13
  5. Windows Mobile 2003 Second edition pro LOOX 600
    Od fiu v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 37
    Poslední příspěvek: 10-11-2005, 22:43