Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Chcete blogovat přes PDA?

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    694

    Zkuste to programem Pocket SharpMT 2.6 odkaz .
    Podporuje titulek, podtitulek, kategorie (lze zvolit téma, ale po publikování na server se stejně téma nezobrazí). Je tam i možnost uložit na server rozepsaný příspěvek nebo ho rovnou publikovat a spoustu dalších vychytávek jako upload obrázků, formátování textu, zobrazení nebo zakázání komentářů atd. atd. Zkoušel jsem to na systému www.bloguje.cz

    Nastavení
    server - www.bloguje.cz
    cesta - /blox/api-mt.php
    jméno
    heslo

    Vřele tuto aplikaci doporučuji. Předtím jsem zkoušel program Diarist, ale ten se tomuto nemůže rovnat. Jediná vada na kráse je podpora češtiny. Takže pouze bez háčku a kroužků.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Jak jsi zjistil tu cestu? Me by treba zajimala pro www.blogspot.com
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    278

    Ja som skusal aplikaciu blogger,no nic moc pri kazdom spusteni aplikacie zamrzlo PDA,..
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    694

    Citace Původně odesláno od TheMelin
    Jak jsi zjistil tu cestu? Me by treba zajimala pro www.blogspot.com
    Našel jsem ji na stránkách bloguje.cz. Teď jsem hledal na blogger.com, ale nic jsem k tomu nenašel (asi jsem hledal blbě). V programu Diarist je Blogger.com přednastaven a cesta se tam zobrazovala, ale již jsem to odinstaloval a tu cestu si fakt nepamatuji. ops:

    Původně jsem začal taky s bloggerem.com, ale ten nemá vůbez možnost kategorií. Nebo mi něco uniklo? Jinak v sekci freeware je program přímo pro Blogger.com a také výše zmiňovaný Diarist.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Tak mi to nefunguje.Napisu text, chci to postnout na server a napise to: V aplikaci Pocket SharpMT.exe došlo k neočekávané chybě.
    Vyberte možnost Konec a pak restartujte tento program. Chcete-li získat další informace, vyberte možnost Detaily
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Co to pise v tech detailech?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    694

    Jo, něco podobného mi to hlásilo při prvním spuštění programu a konfiguraci. I po uložení konfigurace mi po pádu aplikace zmizelo veškeré nastavení. Vyřešil jsem to tak, že jsem nastavil konfiguraci, klikl jsem na "Save" a program zavřel. Po znovuspuštění již vše běželo bez problému.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    V detailech je:
    Pocket SharpMT.exe
    UriFormatException
    Sestavení prostředku nebylo nalezeno.

    Aplication::Run+0xf
    Dialog_Main::Main+0xa

    Pro mne je to španělská ves
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Tak asi mas spatne nakonfigurovane neco z toho "server" ci "cesta", pac to zdecha na kontrole spravnosti toho URL/URI...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    694

    Již je nová verze Pocket SharpMT 3.2.1. Podpora WM5, VGA, landscape ... Další info zde.

    <b>Nutná instalace .NET Compact Framework 2.0</b>
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Já si udělal blog pomocí Wordpressu. Nevíš zda to podporuje?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    694

    To bohužel nevím, nic jsem k tomu nenašel . Zde je odkaz na další software
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Chcete Hp ipaq 6340 za 821,- včetně dph?
    Od yasmeene2 v sekci Jak a kde nakupovat?
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 26-08-2005, 20:00
  2. Chcete mat okna vo svojom ppc?
    Od LX v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 06-07-2005, 09:51
  3. ..chcete si vydělat?
    Od Miloš Strouhal v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 34
    Poslední příspěvek: 28-08-2004, 22:25
  4. Ve vám malá obarzovka na PocketPC chcete víc ?
    Od Rob_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 30-04-2004, 12:46