Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: jak pripojit k N50 P GSM ?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    10

    cest lidi mam N5O Premium a chtel bych si z toho udelal mobil jde to nejak ? dix za rady
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    V uplne mire aby z toho bylo treba mda nelze, ale treba posilat SMS neni problem.

    Ale hodne toho umoznuje treba WebToGo
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    10

    Citace Původně odesláno od CommanderZ
    V uplne mire aby z toho bylo treba mda nelze, ale treba posilat SMS neni problem.

    Ale hodne toho umoznuje treba WebToGo
    takze z toho nemuzu volat ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4

    ofr ofr je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    61

    a co takhle koupit CF GSM modul - na SunnySoftu ho maj za 5 581Kč
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    10

    Citace Původně odesláno od ofr
    a co takhle koupit CF GSM modul - na SunnySoftu ho maj za 5 581Kč
    mno to je hezky a neni neco levnejsiho ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Ne, jedine si koupit BT mobilni telefon...
    Nebo jeste N50p prodat a koupit si MDA Compact nebo MDA Vario...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    10

    nechce nekdo moji N50 ? nova dobra email koza.h@seznam.cz

    Moderator: Odstranena zbytecna citace. Dale pro prodej zbozi prosim pouzijte sekci Bazar tohoto serveru.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    10

    Citace Původně odesláno od beecher
    Ne, jedine si koupit BT mobilni telefon...
    Nebo jeste N50p prodat a koupit si MDA Compact nebo MDA Vario...
    jinak mam telefen s BT a zkousel jsem to vytacet ale nikdy se mi nepodarilo aby jsem slysel a mluvil do PDA jen to zacalo vytacet na mobilu nejakej postup ? dix
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Ne, nelze... Aneb X-krat probirane tema, ze PDA neposkytuje jako sluzbu BT HF/HS profil...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    10

    Citace Původně odesláno od CommanderZ
    V uplne mire aby z toho bylo treba mda nelze, ale treba posilat SMS neni problem.

    Ale hodne toho umoznuje treba WebToGo
    zajimavy vysvetlis mi wo co go ? nainstaloval jsem to a vypada to zajimave jen to rozchodit
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Pokud ocekavas, ze ti to umozni z PDA pres BT volat, tak jses na omylu - pradne si precti popis na pockegearu:

    Turn your PDA into a phone with a GSM/GPRS CF modem card
    ...a to je presne ta blbost co o ni mluvil ofr - za 5k
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    278

    Pokoušel jsem se o posílání sms z pda a šlo to bez problémů s easySMS, jenže jen přes irda. Pokoušel jsem se to rozchodit v programu Smart GSM a tam mi to šlo taky. předpokládal jsem, že se se svim telefonem dokážu spojit i přes BT, ale vono ne.. Spárovanej, nespárovanej, muj tel, kámošův tel, různý značky mobilů sem skusil, ale ani jednou sem se s BT nepřipojil. nemáte někdo skušenosti? Poradíte?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Sep 2011
    Příspěvků
    0

    Srovna vcera jsem to zkusil Acer N50, Nokia 6230 a BT, EasySMS.

    Prvne jsem nechal vyhledat vsechny BT sluzby k 6230. Byla tam jedna "nepojmenana", oznacena jenom cislem portu - COM1. Sparoval jsem.

    Pak v easysms jsem nastaveni zvolil Com1. To nejelo. Tak jsem zvolit ten nejaky BTc1, ci co. A jede to bez problemu.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Pripojit primo do VPN
    Od st.tom_ce4you v sekci Windows Mobile 6.1 a 6.0
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 18-06-2010, 14:35
  2. ICQ nejde pripojit
    Od V79 v sekci Mio
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 28-11-2007, 23:28
  3. Jak pripojit n30 k internetu PC???
    Od lukike v sekci Acer
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 05-03-2006, 20:13
  4. ako pripojit PDA na videoprojektor?
    Od pegi-nz v sekci Co se jinam nevešlo
    Reakcí: 27
    Poslední příspěvek: 16-09-2005, 21:41