Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 49

Téma: TomTom Navigator 5 - update na 5.21

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    11
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    188

    This new version has the following new features and improvements:
    Improved phone functionality for your device. See the compatibility list for more information.
    TomTom NAVIGATOR is now compatible with Microsoft Windows™ MOBILE 5.0 devices. See the compatibility list for more information.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    87

    Jj, akorat nevim jestli jsem slepej, ale v compatibility listu nevidim jediny WM5 zarizeni...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    No a?
    Mne TT5 na WM5 chodi uplne normalne... :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    68

    Zkousel nekdo jiz provozovat tuto novou verzi na karte nebo FileStorage ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    931

    Citace Původně odesláno od Radek Pokorný
    Zkousel nekdo jiz provozovat tuto novou verzi na karte nebo FileStorage ?
    Včera jsem nainstaloval tuto novou verzi 5.21 do STORAGE na přístroji XDA2 s WM2003, tam kde jsem měl předcházející verzi - 5.10 a funguje to zcela bez problémů, tak jako ta 5.10.
    Už i předcházející veri 5.10 jsem měl ve STORAGE, abych nemusel program vždy po HR znovu instalovat.

    Žádné novinky ( např. v nabídce programu ) jsem si nevšiml, až na to, že program se hlásí s novým číslem verze.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    457

    Hlavni zmena je ze to chodi na WM5, predchzozi verze byla na naproste vetsine zarizeni rozchoditelna pomoci silenejch triku v registru
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Zadne tricky v registrech, TT5.1 normalne jde nainstalovat pres CABy... :yes:
    Aneb je spousta svedku ze srazu v Upe...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    Teď mi psal MilanSu (Acer N35, WM2003), že mu to při pokusu o upgrade hlásí, že zařízení není podporováno. Sám jsem tento upgrade ještě nezkoušel a asi ani nebudu, protože nemám WM5.0 ani Phone Edition a žádné jiné zdokumentované opravy tam nejsou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    824

    Sypu si popel na hlavu, nevim co jsem predtim delal proc to neslo, zkousel jsem to ted znova (na kamaradove Acer N35) a tam to normalne probehlo. Jedinou zmenu, kterou jsem zaznamenal v nastaveni GPS uz neni Ostatni kabelove ... ale Jine N´MEA GPS. Moc jsem to ale nemel cas testovat.
    Takze to jde nainstalovat na i ne WM5
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    69

    Já ji taky vyzkoušel amohu říci jen jedno jediné - u verze 5.1 mi aplikace padala a jezdit jsem mohl jen bez POI. U této verze je stabilní zobrazení včetně POI. (MDA Compact)
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    68

    Ať dělám co dělám tento update se mi vždy nainstaluje do hlavní paměti...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    97

    Citace Původně odesláno od Radek Pokorný
    Ať dělám co dělám tento update se mi vždy nainstaluje do hlavní paměti...
    JJ, tak ho vezmy, a dej do File story
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od mainboard
    Citace Původně odesláno od Radek Pokorný
    Ať dělám co dělám tento update se mi vždy nainstaluje do hlavní paměti...
    JJ, tak ho vezmy, a dej do File story
    To není problém ale poradí mi někdo, jak se tam dá přesměrovat today plugin? Ten z minulé verze ukazoval na zástupce v Programs takže pokud se zástupce v Programs přesměroval do Storage tak no problem, tento zdá se ukazuje přímo na aplikaci a jak jej změnit netuším.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    68

    Citace Původně odesláno od mainboard
    Citace Původně odesláno od Radek Pokorný
    Ať dělám co dělám tento update se mi vždy nainstaluje do hlavní paměti...
    JJ, tak ho vezmy, a dej do File story
    To je lehce proveditelné, spíše by mě zajímalo, zda jsou nějaké problémy s funkčností programu v File story nebo kartě (viz předchozí verze)...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HP 214 WM 6 + TomTom Navigator 5
    Od sulc v sekci TomTom
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 18-05-2008, 10:17
  2. Reakcí: 26
    Poslední příspěvek: 24-05-2006, 23:05
  3. n35 a TomTom navigator 5
    Od ondral_ce4you v sekci Acer
    Reakcí: 35
    Poslední příspěvek: 25-04-2006, 14:48
  4. Srovnání tomtom-navigator
    Od petrxx_ce4you v sekci Jakou si vybrat / koupit navigaci?
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 09-04-2006, 20:34
  5. Tomtom 5 navigator
    Od Vrzák Michal v sekci Yakumo
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 03-02-2006, 22:06