Az do update jsem nemel s timhle bugem zkusenost (je fakt ze jsem update provedl hned, co se mi podarilo pdacko pripojit k pc), ale ted uz se mi to stalo trikrat.
Takze tohle asi opravene neni...![]()
Az do update jsem nemel s timhle bugem zkusenost (je fakt ze jsem update provedl hned, co se mi podarilo pdacko pripojit k pc), ale ted uz se mi to stalo trikrat.
Takze tohle asi opravene neni...![]()
O tomhle pisou na aximsite v kuse - nekterym se to zacalo stavat az po updatu na rom A04
me se to stavalo i pred updatem, ale mene casto.
sd card taky mizi.alespon co vim od vlastniku tohle neprilis povedeneho zarizeni.
ze pry je na to reseni pres upravu registru nebo tweaks 2k2
nechapu proc rikas ,ze to je nepovedeny pristroj.
Kazdy novy pristroj ma nejake ty mouchy,i HP4700 melo take nejaky ty obtezovace,ale casem se to odstranilo.I Dell odstrani potize,jak mi napsali,uz se na tom pracuje.Neboj,taky si ho jednou koupis......
Tahle zmena v registrech nepomuze?
HKEY_LOCAL_MACHINE\System\StorageManager
PNPUnloadDelay=4096
@iron side,zatim spokojenost s x50v,cekam na vyreseni problemu x51v
@beecher,snad pomuze,vyzkousel to jiz nekdo?
ja to otestuji,dam vedet:sarcastic:
Nepomuze, aspon me tedy ne. Mam to nastavene od te doby, co to Beecher poprve radil v jinem vlaknu.
Maximalne muzu tvrdit, ze subjektivne mam pocit, ze ted trva dyl, nez cfka zase "zmizi", ale priznam se, ze jsem se nenamahal s presnejsim merenim. Kdyz si prolezete support forum dellu, tak je videt, ze si non-stop stezuje spousta lid, takze moje hlaseni moc nepomuze![]()
http://www.aximsite.com/boards/showthread.php?t=108546
tohle nam bylo odporuceno na aximsite. v podstate nevypinat bt :O
No to je gol, to musim vyzkouset. Jdu zapnout modrozubaa koupit 3800mAh baterku
![]()
Baterku si koupit můžeš, ale BT má minimální odběr. Na X 50v ani na minulém PDA (iPAQ 4150) jsem BT nevypínal. Ztráta času a úspora žádná.
Kvuli BT? Kvuli casti PDA s nejmensi spotrebou?
Co je tohle za famu, ze BT priserne zere? :sarcastic:
tak ten modrý zoubek mám zapnutý celý den a karta ani jednou nezmizela,vypadá to,že to funguje:yes:
zdravim.
ani mne uy SD karta nemizne, a aj bateria sa sprava korektne.
PS. boto dikes![]()
A jee, to jsem to malo osmajlikoval, s tou baterkou jsem si delal srandu.
BT mam zapnuty cely den a CFka zmizela "jen" jednou![]()