Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 25

Téma: Mizici CF x51v po update na A04

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    87

    Az do update jsem nemel s timhle bugem zkusenost (je fakt ze jsem update provedl hned, co se mi podarilo pdacko pripojit k pc), ale ted uz se mi to stalo trikrat.

    Takze tohle asi opravene neni...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    44

    O tomhle pisou na aximsite v kuse - nekterym se to zacalo stavat az po updatu na rom A04

    me se to stavalo i pred updatem, ale mene casto.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    65

    sd card taky mizi.alespon co vim od vlastniku tohle neprilis povedeneho zarizeni.
    ze pry je na to reseni pres upravu registru nebo tweaks 2k2
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    253

    nechapu proc rikas ,ze to je nepovedeny pristroj.
    Kazdy novy pristroj ma nejake ty mouchy,i HP4700 melo take nejaky ty obtezovace,ale casem se to odstranilo.I Dell odstrani potize,jak mi napsali,uz se na tom pracuje.Neboj,taky si ho jednou koupis......
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Tahle zmena v registrech nepomuze?

    HKEY_LOCAL_MACHINE\System\StorageManager
    PNPUnloadDelay=4096
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    65

    @iron side,zatim spokojenost s x50v,cekam na vyreseni problemu x51v
    @beecher,snad pomuze,vyzkousel to jiz nekdo?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    253

    ja to otestuji,dam vedet:sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    87

    Nepomuze, aspon me tedy ne. Mam to nastavene od te doby, co to Beecher poprve radil v jinem vlaknu.

    Maximalne muzu tvrdit, ze subjektivne mam pocit, ze ted trva dyl, nez cfka zase "zmizi", ale priznam se, ze jsem se nenamahal s presnejsim merenim. Kdyz si prolezete support forum dellu, tak je videt, ze si non-stop stezuje spousta lid, takze moje hlaseni moc nepomuze
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    65

    http://www.aximsite.com/boards/showthread.php?t=108546

    tohle nam bylo odporuceno na aximsite. v podstate nevypinat bt :O
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    87

    No to je gol, to musim vyzkouset. Jdu zapnout modrozuba a koupit 3800mAh baterku
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Baterku si koupit můžeš, ale BT má minimální odběr. Na X 50v ani na minulém PDA (iPAQ 4150) jsem BT nevypínal. Ztráta času a úspora žádná.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Kvuli BT? Kvuli casti PDA s nejmensi spotrebou?
    Co je tohle za famu, ze BT priserne zere? :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    253

    tak ten modrý zoubek mám zapnutý celý den a karta ani jednou nezmizela,vypadá to,že to funguje:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    184

    zdravim.

    ani mne uy SD karta nemizne, a aj bateria sa sprava korektne.

    PS. boto dikes
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    87

    A jee, to jsem to malo osmajlikoval, s tou baterkou jsem si delal srandu.

    BT mam zapnuty cely den a CFka zmizela "jen" jednou
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Mizící paměťová karta
    Od IPELI v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 15-03-2010, 16:54
  2. Update Vario/Qtek 9100 - stara update utilita?
    Od Kersten_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 13-08-2006, 15:39
  3. x51v System Update
    Od kobol_ce4you v sekci Dell
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 21-11-2005, 23:05
  4. X51v
    Od p3t v sekci Dell
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 12-11-2005, 18:30