Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: PDA a televize

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    98

    Před několika dny jsem kamarádovi nevlastnícímu cihlu ukazoval video na PDA. Zeptal se mně, zda je možné PDA připojit k TV a pouštět video takhle.
    Otázkou mně trochu zaskočil.
    Vím, že v minulosti byly k sehnání VGA karty do CF slotu, nevím, jestli jsou k sehnání stále a hlavně, zda mají TV výstup. A u ž vůbec nevíám, zda je něco takového k dostání v dnešní době, kdy CF slot spíš ustupuje (škoda) a nahrazuje jej SDIO. Ne, že by to bylo bůhvíjak důležité, myslím to spíš jako technickou zajímavost. :?:
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    429

    No malo by to ísť vydel som pda s cf wga kartou pripojené k tv
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    72

    a ked sa poobzeras tu na ce4you na prislusenstvo na hlavnej stranke a obehas to tak tam mas hned aj takuto kartu cez cf slot stoji okolo 6000 tisic a viac cize sa to neoplaca...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    760

    Dle mě TV výstup mají a sehnat se dají, bohužel v čr těžce...v tohle zlatej dellík, ale bez kabelu naprd a ten v české pobočce néjni (ale to už odbočuji)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5

    pdq pdq je offline
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    384

    Poznam jedno nove riešenie...za 380 .-:$:
    http://mobilmania.sk/Bleskovky/AR.asp?ARI=5503
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    138

    Konece muzu sledovat telenovely kdykoliv.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Ano, pokud jsi v Jizni Korei a mas digitalni TV...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Feb 2013
    Příspěvků
    0

    A co takhle

    USB klicenku s TV-Tunerem popr. jiny USB box do USB-Host ....?

    Cena je urcite prijatelnejsi, horsi to ale bude s ovladacema, co...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    429

    No skusiť by sa to mohlo. Možno by to šlo so softom k tej cf tv keby sa upravili ovládače. Ale to je len teoria
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    102

    Citace Původně odesláno od pdq
    Poznam jedno nove riešenie...za 380 .-:$:
    http://mobilmania.sk/Bleskovky/AR.asp?ARI=5503
    O co se jedná? Odkaz není funkční ops:
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Vydrž do cca 14 h.dnešního dne nebo do konce víkendu. CZ i SK mobilmanii, zive a pod.sesterské weby přesunují na jiný server, tak to má být nedostupné.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Streamovana televize na PDA
    Od hajekm v sekci Multimédia
    Reakcí: 38
    Poslední příspěvek: 01-03-2010, 12:01
  2. televize na s710
    Od siral v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-11-2007, 17:05
  3. Digitalni televize na iPAQ ( DVB-T )
    Od flash1000 v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 30-05-2006, 17:13