Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: TomTom Go700

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    17

    Mate nekdo zkusenosti s timhle zarizenim? Jak vypadaji mapy pro CR (slysel jsem o spatne zmapovane Morave).
    Jakym zpusobem a jak casto vydavaji TomTom updaty pro CR. Dekuji moc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    TomTom GO 700 tady moc ulidí mít nebude, ale pokud mrkneš sem, najdeš tam kolegu.

    Updaty jsou jiné na TomTom Navigator, TomTom Mobile i na TomTom GO/ONE/RIDER.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    24

    GO 700 mám cca 14 dní a už jsem ho řádně proklepl. V ČR a v německu funguje výborně, na moravě jsem bohužel ještě nebyl, takže nemůžu hodnotit. Jinak vaše dotazy na moji hlavu
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    Mapové podklady jsou stejné, jako ve verzi TomTom Navigator.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    17

    A jak je to prosim s temi body zajmu..jdou tam taky nejak dohrat jako do PDA? A co zemna hlasu treba na zensky? diiky
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    24

    Ty body zájmu by mě tak ycelkem zajímaly - zatím jsem ještě nepřišel na to, jak tam dohrát další. Hlas je k dispozici pouze mužský, podle diskuzí zde, stejný jako pro Navigátor
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    TomTom GO jsem sice nikdy nevlastnil, ale podle mne ho připojíš pomocí dodaného USB kabelu v PC a dohraješ POI k dané mapě. Velké množství POI najdeš na http://www.poi.cz/
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    24

    Propojit kabelem pochopitelně jde, ale kam je mám nahrát? GO 700 se pak hlásí jako další diska a si by nebyl problém někam další soubor ,,podstrčit" . Jak to funguje u Navigátoru?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    68

    V Tomtom navigátoru jsou POI ve stejném adresáři jako mapa, řekl bych že by to zde mohlo byt stejné. Pokusy se asi nic nezkazí...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. TomTom GO700 Probleeem
    Od Alešák v sekci TomTom
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 02-07-2007, 17:33
  2. Nákup nové mapy přes TomTom HOME pro GO700
    Od mlok2_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 27-01-2007, 21:25
  3. Reakcí: 26
    Poslední příspěvek: 24-05-2006, 23:05